Fans veloserviss

izklausās pēc tāda “palīgā” sauciena…

Berjoskins: tu jau riteni pirki, pret tādiem attieksme tak pati labākā, gluži kā autosalonos, kurpes tev nolaizīs, bet kad esi viņu lamatās iekāpis tad tik sākas brīnumi ;)

A par konkrēto “Fans” neko nesaku - es pat nezinu kur tas atrodas :]

No pieredzes - protams, ka riteni nopārdot viņi prot un smaidīt (neesmu pirkusi, esmu dzirdējusi, redzējusi), bet tiklīdz kautko konkrēti paprasa - detaļu, vai inventāra gabalu, neko nezin - vai ir, cik ir, kādās variācijās, vai ir noliktavā šis items bet citā izmērā (ar šo savukārt ir vairākkārtēja pieredze).

Pats esmu sporta veikala vaditajs, tirdzniecībā jau 6 gadus un esmu daudz kursus izgājis, ta kad nelejat betonu, vēl pietam esmu no konkurentu uzņēmumā Fanam!!! Es patiešām novertēju situāciju reali tada ka tur ir un ne jau pie pardošanas vien bija laipni cilveki, bet apkalpošana servisā ar!!! Prasīsat kapēc pie sevis nepirku velo, tas tapēc kad mums nav specializets velo veikals, un mums ar nav veloservisa!!! Un vēl varbut nolaižatiesno makoņiem PROFESIONAĻI!!!

Berjoskin, lai arī apsveicama ir vēlme un spēja rakstīt un censties - bravo, tad kaut kā nepārliecinoši skan teksts par IQ, kurā ir vismaz 6 pareizrakstības kļūdas. Bet tas tā.

Manuprāt, ir sen pagājuši laiki, kad klienta sūdzību varēja ātri pāradresēt “pats vainīgs, pats idiots” lauciņā. Tavs komentārs un attieksme kaut kā vedināt vedina domāt, ka tieši tādai, tavuprāt, vajadzētu būt stratēģijai.

Ieteikums: neatklāj, kurā Rīgas rajonā esi pavadījis šos sešus gadus, ne ar kādu veikalu, brendu, ne adresi esi saistīts. Vismaz viens klients tad šim veikalam ietu ar lielu līkumu… šoreiz atturēšos no minējumiem, pēc kura veikala tas varētu izklausīties.

maneja pieredze deglava ielas Fans veikala ir pozitiv, savam vellukam apkopi veicu pagaidam tikai tur un esmu apmierinats, par pardeveju kompotenci nemaku teikt tur neesmu neko pagaidam pircis, bet Ainārs- The best, visu cienu, strada atri un kvalitatīvi, padomu ari nekad neatsaka.

kādu laiku ņemos pa Fanu!
specializējos uz šosejas velo un uz XC!
Pieredze gūta Norvēģijā strādājot kā XC un šosejas velo komandu galvenais mehāniķis!
Ir augsta pieredze strādājot ar Norvēģu zvaigznēm gan šosejā, gan XC.
Ir rindas arī pie manis, bet vienmēr var ko sadomāt un Cube ričukus var nolikt pie malas!
Ja ir steidzamie gadījumi, braucat ciemos un runājat vai zvanat un jautājat pēc manis!

P.S. ja kāds ir jau bijis, tad droši klausīšos kritiku! :)

Uz tikšanos
Sandis
TEL. 20352644