Divas reizes esmu nedaudz “ieberzies”, pirms pirkuma fiziskajā veikalā nepārbaudot, cik šī prece maksā FANS interneta veikalā. Šķiet, parastajā veikalā ir “muļķu” cenas. Ja to pašu preci pasūta internetveikalā ar bezmaksas piegādi uz veikalu (jo prece ir veikalā), cena sanāk būtiski zemāka, lai arī prece un iešana uz veikalu ir tieši tāda pati. Tā tiku pie par 20 EUR dārgākām saules brillēm, kā arī tikko samaksāju liekus EUR 0.6 par 24" velo kameru. Ņemot vērā, ka šādu cenu politiku redzu pirmoreiz, iesaku uzmanīties arī citiem.
RD Electronics ir tāda pati politika. Un veikalā kaut ko pārdevēji mēģina stāstīt par to, ka veikala telpas maksā naudu utt utjp.
Tas arī ar klienta karti ieskaitot?
Pat es kā cilvēks ar next-to-zero negotiation skills pamanos minētajos veikalos nopirkt par e-veikalu cenām
Protams, ja nezini, kāda ir e-veikala cena un nopērc par to, kas uz šiltes veikalā- tad jau strādā parastie noteikumi: priekšizpēte atmaksājas, bet preces cena ir tā, ko pircējs ir gatavs maksāt, bet pārdevējs ar mieru saņemt.
Tā jau nav ieberšanās. Jebkura prece, kas tiek tirgota vairākos veikalos var būt kaut kur lētāka, kaut kur dārgāka. Ja pameklēsi rūpīgāk atradīsi vēl lētāk.
Nē, ar klienta karti nemēģināju.
Par to, ka vairākos veikalos cena var būt atšķirīga, piekrītu. Bet šeit jau tas ir tas pats veikals, tikai cits kanāls. Pārdevējs, acīs skatīdamies, laipni pārdod par 20 EUR dārgāk, nekā tā prece no šī paša pārdevēja rokām ir iegūstama, 20 minūtes pirms veikala apmeklējuma to pasūtot internetā.
Pēc pirmās reizes jau vajadzēja būt mācībai. ;)
Gan jau tirgotājam ir kāds muļķīgs pamatojums - telpu īre, utt. Realitātē vietējie tirgoņi spiežot uz interneta veikaliem zaudē klientus. Man nav nekādas motivācijas pirkt vietējā interneta veikalā, ja citur ir tā pati prece par zemāku cenu un plašāka preču izvēle.
Jā, kā teiktu Normunds Bergs, “mūdži dzīvo, mūdži mācās” :) Trešo reizi uz to pašu triku centīšos neiekrist.