Regulāri problēmas ar piegādi,šoreiz jau nedēļu vispār neko nedara,e-pastus ignorē,uz zvaniem neatbild. Ļoti neiesaku,pats vairs tur nekad neko nepirkšu.
Kaut kā trūkst detaļas tavā stāstā. Pirms liet mēslus forumā tomēr der vairāk izanalizēt lietas.
Vai pasūtīji lietas, kuras bija noliktavā?
Esmu pircis vairākkārt pie viņiem. Parasti termiņi ir OK, dažreiz ir bijusi kāda kavēšanās, bet ar komunikāciju nav bijusi problēma līdz šim.
Pasuutiiju pie vinjiem riepas. Atbildeeja peec 2 nedeeljaam :D :D :D Vai arii uzraadaas, ka prece ir stockaa tik un tik vieniibas, bet patiesiibaa nav.
Neuztraucies, pirms 2 gadiem pasūtīju no Hawaii slēdžus, velaizvien nav rakstījusi/zvanījuši :D
Uztraukuma pilniigi nekaada, jo ir arii normaali uznjeemumi, kuri ljoti operatiivi atsuuta ar Omnivu un veel ar peecapmaksu :)
Šis ir kā loterijā, vienreiz viss ideali, citreis žopā
Gribās pa lēto(lētāko?), dabūji attiecīgu servisu…
Kamēr pats nezvanīsies un nejautāsi, nekas nenotiks. Viss notiek lēni, bet notiek, ja baksti. Citādāk nav bijušas dižas problēmas, pat atgriežot preci izmēra dēļ.
Tur pa lēto neko nevar dabūt.
Vairākas reizes esmu iepircies, vienmēr viss ok.
1 no 3 reizēm bija normāls dīls. Atsūta nepareizi un tāds čakars. Ja neesi vietējais un nevar aci pret aci satikties, tad labāk nevajag.
Es jau pirms 10 gadiem nosolījos sev, nekad vairs tur neiepirkties. Izskatās ka tas bijis pareizs lēmums.
nu nez, gāzes grillam tur bija labākā cena un perfekts serviss :D
Man arī tikai labas atsauksmes par šo veikalu.
Archa17 uztaisa postu, bet pats vairs neko nevar konkrēti pastāstīt detaļās.
Nožēlojami…
[quote=Huligāns]Archa17 uztaisa postu, bet pats vairs neko nevar konkrēti pastāstīt detaļās.
Nožēlojami…[/quote]
Kādas detaļas tu vēl gribi dzirdēt? Postā ir skaidri uzrakstīts, ka uz zvaniem neatbild, e-pastus ignorē. Kas vēl ir vajadzīgs lai atbaidītu potenciālos pircējus?
Palasi komentus zemāk - skaidri redzams, ka ar to bodi kaut kas nav riktīgi… vai nu jābūt čomam, vai nu jābūt pirkumam par lielu ciparu vai kas, nezinu…
Man šķiet pa padsmit gadiem, katrā veikalā 1 no 10 reizēm kaut kas aizķēries vai nogājis griezi (tas par LV veikaliem). Gadījies ka pat punktuālie vācieši ir iepakojuši ne to preci. Vai, kas vēl labāk, iepakojuši + vienu ķēdi :)
- 1 ķēde arī man reiz no b-d.de atbrauca 0_o
Esmu dzirdējis vairākkārt sliktas atsauksmes par Hawaii un esmu pēc tam tās analizējis un noskaidrojis kas un kā bija patiesībā, kas ko teica utt…
Un sapratu, ka cilvēki vienkārši nedzird vai neklausās. Un beigās jau vienalga būs vainīgs Hawaii.
Par konkrēto gadījumu nevaru neko komentēt, bet zinu 100%, ka tur cilvēki hawaii nesēž ar domu: “hahha, tas čalis tur pasūtīja slēdzi un gaida divus gadus, hahhaaaha”.
Runājot par šo postu, man nav skaidra viena lieta. Kāds te sakars ar žīdiem. Vai vispār autors saprot kas ir žīds? Un kāpēc rakstot atsauksmi/sūdzību nevar uzrakstīt to normāli bez žīdu terminiem?