evelo.lv un veloveikals.lv neatbild uz e-pastiem?

es protams saprotu, ka tagad krīze, laika nevienam nav, utt., bet ja es nosūtu uz kontaktos norādīto epastu jautājumu par manis interesējošu detaļu, tad ceru arī sagaidīt atbildi, nevis klusumu jau pēc 2 nosūtītiem e-pastiem. varbūt manu meilu ir nobloķējis spamfiltrs, bet kaut kā citi mani meili vienmēr nonāk tur kur tiem pieklājas.
teiksiet - zvani? es jau varu arī aizbraukt, bet kāda tad jēga norādīt e-pasta adresi kā saziņas līdzekli?
jebkurā gadījumā - ja kāds pārstāvis no šiem veikaliem šo lasa - atvainojos par saviem vārdiem, ja atbildi nevaru sagaidīt objektīvu iemeslu dēļ.

paldies.

aizbrauc Dzutas 8 - tas ir XSports veikals ka izradas …

paņemam acis rokās un paskatamies, kas ir rakstīts evelo.lv pirmajā lapā:

Evelo.lv no 1-4.09 būs slēgs
Sakarā ar starptautiskās velo izstādes EUROBIKE apmeklējumu Vācijā, E-velo.lv būs slēgts. Visus veiktos pasūtījumus piegādāsim sākot no 5. Septembra.
Atvainojamies par sagādātajām neērtībām .

Jūsu evelo.lv

domāju, ka ne tikai pasūtījumi netiek apstrādāti, bet arī e-pasti

man atbildeja 1h laikā

uzrakstu nepamanīju, jo meklēju tikai kontaktus…

Tēma vietā. Veloveikals.lv uz manu 18 jūnija vēstuli nav tā arī atbildējis neko.

Man ar evelo.lv tikai labākā pieredze, un, ak jā, pasūtījumu saņēmu Xsports maisiņā

Kopš pagājušās nedēlas trešdienas vēlos saņemt kautkādu jel info no evelo.lv interneta veikala, par izdarīto pasūtijumu. Trīs dienu pūliņi sazvanīt ir bijuši neveiksmīgi. Var jau būt ka tie piegādes termiņu indikatori ir pareizi, ka piegāde 1-2 dienu laikā, tikai vajag tad likt klāt arī indikatoru, cik ilgā laikā viņi uz pasūtijumu noreaģē.
Li’dz šim drankīgākā pieredze ar Latvijas interneta veikaliem.

Piekrītu Cepumam! Ja neatbild, tad iespējams pasūtījums kaut kur neta anālēs pazaudējies pavisam…

parasti internetveikalā izveicot pasūtījumu atnāk apstiprinājuma e-pasts, ja nav atnācis, tad jāsāk šaubīties, vai vispār ir pasūtījums izveikts un kāds to apstrādās tālāk