Esmu šokā! :)

Gribēju nomainīt kasetei dažus no zobratiem, atskrūvēju un skatos - wtf! Kasete galīgi nav tā, kurai bija jābūt. Un vēl turklāt 11-34 - nemūžam neesmu tādu pircis/licis. Tā acīmredzot ir papildfīča, ar ko jārēķinās, ja ratus spieķo servisā. Turpmāk laikam būs viss rūpīgi jāpārbauda…

kas par servisu, nosaukumu studijā ?!

Nu, par 10Eur iespieķoja? :D

Nezinu, cik tieši par darbu bija, bet ne dikti dārgāk par tiem 10. Saspieķots, manuprāt, labi. Servisu teikt negribu, jo velo ir bijis 2 dažādos servisos, kā arī tomēr ir iespēja, ka biju kaut ko salietojies un izracis to 11-34 no kādas spaisa lādītes.

nu par šito jābūt šokā, tas ir normāli! Kurš gan nebūtu šokā, ja ko tādu atklātu?

Klau,…lidziga situācija ar man. Pie rokas nav pieķerti,…bet puskasete nav mana. Lielais zirneklis atstāts,…a pārejie pa vienam salikti,…un uz dargo/vieglo barabānu…ir jau pabojāts.

Ja jau otrais tāds gadījums, tad varbūt tomēr minēsiet servisa koordinātes. Ne jau lai dotos seju meistaram “izpušķot”, bet lai turp nevestu savu ričuku.

domāju, ka arī uzņēmums priecātos, ja uzzinātu, ka pie viņiem “strādā” šāds “meistars”