Dārgie riteņbraucēji, atkal ir pienācis tumšais laiks. Dienas otrajā pusē iestājas mānīga krēsla, ātri satumst. Tādēļ man, kā auto vadītājam, ir liels lūgums jūsu pašu labad - lūdzu lietojiet atstarotājus, pulsējošas lampiņas vismaz aizmugurē vai vēl kaut ko, lai jūs labāk laicīgi varētu ieraudzīt. Es saprotu, visiem ir darbs, ātrāk pa dienu, ieskaitot mani, nesanāk izbraukt, taču esiet uzmanīgi, sargiet sevi un citus! Daudzus esmu manījis viscaur tumšā, vai pat melnā velo formā. Droši vien tā ir praktiskāk - tik traki nesasmērējās forma, taču es jūs neredzu!!! Vai tiešām, braucot ar ne lētiem ritenīšiem, nevar atļauties nopirkt kādu spilgtu apģērba gabalu?
P.S. Man arī ļoti patīk braukt ar ritenīti, tā sava prieka un veselības pēc.
Redzēju labu lētu lirtiņu K-Rautā tuvāk pie kasēm. Mazas dažādos režīmos pulsējošas diodes, sarkanaun balta. Viegli stiprināma pie kaskas(ja tādu valkā) L:abi pievērš uzmanību.
Ja pabrauc tieši apakšā zem lampas, tad jau redz. Bet starp lampām iebraucot tumšākā zonā, redzamība samazinās. Un ja vēl pretī brauc cits auto, žilbinādams ar savām gaismām pretī, tad ir pavisam grūti.
Ir svarīgi arī, cik ātri velosipēdistu varēs pamanīt. Ja ir kāds atstarotājs, vai lampiņa, tad jau naktī pa lielu gabalu var pamanīt un laicīgi tam sagatavoties.
Lūdzu lieciet lampiņas, atstarotājus, velciet spilgtas drēbes, utt. Brauciet pieņemiet lūdzu tā, ka autovadītājs, Jūs neredz.
Man ir nācies nonest riteņbraucēju, ar maziņiem atstarotājiem, un ģērbies bija viņš Melnā. Veicu Kreiso pagriezienu, un vadījos pēc pretīmbraucošo mašinu gaismām. Gana spilgti ir ksenona spuldzes, lai fonā nepamanīitu Riteņbraucēju, lai gan iela bija apgaismota. Labi, ka sadursme bija bez nopietnām sekām. Bet joprojām ir nepatīkami atceroties šo gadījumu pirms vairākiem gadie’m.
'Vēl nevajadzētu klausīties MP3, jo tad nedzird uz ielas notiekošo.
patiesībā ļoti iesakāma ir aizmugurējā mirgojošā lampiņa kurā mirgo daudz lielākā leņķī (manējai tie ir šķiet 180 grādi) kā arī izmantot priekšpusē mirgojošo lampu. svarīgi ir lai redz arī pretimbraucot.
~12 gadus aktīvas auto braukšanas stāžs, ~4 gadi vasarās ar moci, pēdējos ~2 gadus no agra pavasara līdz vēlam rudenim ar velo- auto paliek braukšanai uz sacensībām:), domas ir sekojošas: tie velobraucēji, kas paši ir arī normāli autobraucēji, ar pieredzi, noteikti daudz retāk nonāk un arī rada bīstamas situācijās uz ceļa, jo paši no savas pieredzes zin un jau iepriekš rēķinās ar tiem gļukiem kādus var sagaidīt no autobraucējiem. Bet vispār, manuprāt, Latvijā velobraucējam sev ir jāiekaļ galvā: ļoti, ļoti, ļoti bieži tevi neredz un nepalaidīs, vai negribēs to darīt, un tā ir relitāte, vismaz pagaidām, un nav tur ko cepties, plātīties un fakoties. Obligāti ķivere, mirgojošās gaismas priekšā-pakaļā, pēc iespējas spilgtākas drēbes un ņevipendrivatsa uz ceļa…:)…ā un vēl…braukt pēc iespējas lielākā ātrumā, lai mazāka ātruma starpība ar automašīnām:)
Reinis, tu pareizi pateici - “tevi neredz un nepalaidīs, vai negribēs to darīt, un tā ir relitāte” - šeit slēpjās atbilde… kamēr nelabosies autovadītāji, nepaņems acis rokās, nespiedīs gāzes pedāļi līdz grīdai… tikmēr nekas nelīdzēs - ne kaska, ne gaismas…
a ko - tikmēr nebraukt?
pareizi Reinis saka. darīsim ko mēs varam darīt situācijas uzlabošanai (un nevis sēdēsim rokas salikuši un gaidīsim kam žoperiem virs galvas nimbs no svētuma parādīsies), bet kamēr ir tā kā ir- būsim gudri un piemērosimies situācijai.
var jau tikai besīties, bet tas ir kā besīties par vētru vai zemestrīci.
Es tomēr esmu optimists un ticu ka lielākajā daļā gadījumu NEREDZ(varbūt precīzāk- nav ieaudzināts paradums saredzēt un respektēt velobraucēju uz ceļa) , nevis NEGRIB respektēt velobraucējus, tādēļ tās gaismas un spigtās drēbes arī palīdz,
un ķivere arī ļoti līdz!!!, to es Tev saku no savas personīgās pieredzes (ir gadījies pabūt “uz kapota”). Delfīns- esi pozitīvāks!:)
…man kā arī autobraucējam liekas, ka pati svarīgākā ir priekšējā mirgojošā lampiņa, jo es ar auto no pagalma vai mazākas nozīmes ceļa griežot laukā ne vella neredz tos atstarotājus vai pakaļējo lampiņu… arī pašam esot uz velo ir bijis tā, ka mani nepamana griežot laukā no stāvlaukuma un ir sanācis lidot, jo mani vnk nepamanīja (ne jau speciāli)…
Labi, vajag nokārties ar lampām. Jā arī priekšā jālieto kautkas. Bet kas būtu tik pat maziņš, lēts un funkcionāls kā šī pakaļlampiņa, tikai priekšā liekams? Tas gaižais modelis priekšai TOČ nav redzēts, ir gaišu stikliņu, bet sarkanām diodēm iekšā… Negribas staipīt līdzi kautko lielu, ceļu tāpat nav domāts ar to gaismot, da arī uz stūres daudz brīvu vietu vairs nav… Mož HL-EL400? LV tādas redzētas? Atsauksmes?
Un vēl, vai tādas mazas lampiņas, kas tendējas uz šaura staru kūļu radīšanu (uz ceļu) vispār skarīgi redzās tiem autovadītājiem, kas tev no sāna uzglūn? Autovadītāju atbiedēšanai gandrīz vai darētu tāda izkliedēta mirgojoša lampele…
Njā, tas CSN 227. pants ir baigā lieta - principā uz tā pamata jebkuru CSNegad. var tulkot par sliktu velominējam, tātad velosipēdistam pēc būtības priekšroka nav NEKUR. (reiz pa TV pazīstams LV motobraucējs izteicās, ka motociklistam pilsētā ir 2 noteik. - 1.Tevi neviens neredz; 2.Tev nekur nav priekšroka. Der aizdomāties laikam…)
Mana mīļākā tēma :) Mazliet padalīšos. Visas priekšējās lampiņas iedalās “be-seen” and “to-see” lampiņās. Pirmā grupa (piem, jau apspriestā Cateye EL-400) ir paredzēta, lai autovadītāji varētu ieraudzīt velllapēdistu, bet otrā - lai velosipēdists varētu redzēt ceļu, pa kuru brauc. Otrās grupas lampas parasti ir daudzas (desmitiem) reižu jaudīgākas, taču pārvietojoties tikai pilsētā (nebraucot naktī pa mežu) daudziem pilnībā pietiks ar “be-seen” lampiņām.
Aizmugures lampiņas var iedalīt diožu lampās un gāzizlādes lampās (tās, kuras lieto, piemēram, lidmašīnām uz spārniem). Gāzizlādes lampas Latvijā nevienam nav manītas (tās ir diezgan dārgi pasūtīt, ar vienu bateriju komplektu parasti darbojas tikai 6-10 stundas). Diožu lampiņas strādā krietni ilgāk (dažiem modeļiem ar vienu bateriju komplektu pietiek 200 stundām. Latvijā var iegādāties pāris gadus vecus lampiņu modeļus, taču japāņi pa šo laiku jau sen izgudrojuši daudz, daudz spilgtākas versijas.
Tā kā Latvijā ar lampiņu piedāvājumu ir čābīgi, iesaku šamās pasūtīt no ārzemju veloveikaliem. Cenas ir ļoti draudzīgas, tā, piemēram, jauna aizmugures lampiņa ar visu piegādi man izmaksāja mazliet mazāk par Ls 15. Taču tagad prieks par to, ka man ir viens no pašreiz nopērkamajiem top modeļiem. (Ir viena firma, kas taisa jaudīgākas, taču tām cena sniedzas simtos dolāru. Ja kādam ir interese, google “Dinotte Ligting”, tur strādā ļoti sakarīgi džeki, kas sūta lampiņas arī uz Latviju)