endomondo

Jautājums endomondo advancētajiem lietotājiem - esmu atklājis sev šo pakalpojumu , bet slinks būdams negribu baigi urķēties pa aprakstiem , varbūt kāds man vienkārši var izgaismot , vai ir atšķirība attāluma , laika , sirdsritma skaitīšanā dažādajos režimos ? Velo tādi ir trīs , aktīvām kāju kustībām vēl vairāk . Otrs jautājums , par uz datora sastādīto maršrutu , kā to lejuplādēt , piemēram telefonā , vienkārši uz ekrāna neredzu pogu kura būtu jāspiež , lai aktivizētu , un vai tad parādīsies navigēšanas iespējas , telefona klausule atbalsta šo?

jautaajumu nesapratu liidz galam, bet pastaastiishu ko zinu par velo veidiem:
mtb un cycling sport skaita cik aatri nobrauktas 10 juudzes, 20 km, 50 km, 50 juudzes un 100 km, kaa arii cik taalu nobraukts 1h laikaa. uzraadaas labaakie rezultaati. cycling transportation neuzraada neko taadu. tad veel mtb un cycling sport nobrauktais laiks/km rezulteejaas vairaak kalorijaas nekaa cycling transportation rezjiimaa.

marshrutu sastaadiishana uz kompja laikam domaata tiem gadiijumiem, kad sporto bez GPS lai var ievadiit marshrutu un laikus.

Piekrītu, ka jautājums nav īsti skaidri noformulēts.
Arī nesen lietoju šo programmu un saiti. Manuprāt, tur viss ir tik vienkārši un ir tik maz pogas, ka pat nekas nav jālasa. Par augstāk minētajiem sporta veidu režīmiem un to uzskaitījumiem neesmu interesējies - pagaidām nesvarīgi!
Sākumā visu vadīju ar roku, tagad automātiski no telefona.
Ja tu domā par esošu maršrutu ielādi telefonā, lai vēlāk varētu pa to izbraukt, tad šāda iespēja, pagaidām esot pieejama tikai BlackBerry modeļiem.

Ja tu domā par esošu maršrutu ielādi telefonā, lai vēlāk varētu pa to izbraukt, tad šāda iespēja, pagaidām esot pieejama tikai BlackBerry modeļiem. Paldies , ši ir atbilde uz manu otro jautājumu .
Par pirmo jau arī apmēram skaidrs . Es pirmajā lasījumā skatījos tikai uz kopējo veikto attālumu un kopējo pavadīto laiku , gan braucot ar velo , gan ejot , gan skrienot , šķiet ka viens km visos gadījumos ir viens km, vai es to veicu braucot vai kājām . Radās jautājums , tagad redzu ka dažādajās sadaļās ir papildus opcijas , kuras varu aplūkot - veikumu vienā stundā , vai nodedzinātās kalorijas .
Žēl tikai visas šīs opcijas tad nevar salīdzināt . Piemēram , stundu ejot , braucot vai skrienot , cik nodedzinātās kalorijas .

Kā jums šķiet vai endomondo uzrādītais reljefs ir ticams?

Endomondo vēl atšķirās, vidējā ātruma aprēķins pa tipiem.
Piemēram skrienot soļojot, tev skaita m/km (cik minūtēs km tiek noskriets), ar velo, auto, km/h

Par reljefu. Pilsētā varētu pastrīdēties, braucot lielus attālumus ārpus pilsētas - plus mīnuss ok. Jebkurš GPS šos datus saņem no satelīta. Pilsētās vnk mēdz būt traucējumi.

Vēl kas man Endomondo ne īpaši patika, ko reti esmu novērojis citos GPS trackeros - maksimālais ātrums parasti ir nereāls. 80, 90km/h, bet tas būtu sīkums.
Endomondo ir laba fīča, ka viss tiek pa taisno glabāts uz servera un vislabākais - ja tu atļauj, tev var online sekot, e.g. kad atbrauc, mājās, tur jau gaida silta zupa ;)

/Edzz

Vidējo ātrumu visūr rēķina vienādi! Atšķiras tikai mēvienības.
Par to silto zupu laba ideja, nebiju iedomājies. Paldies! :)