Parcik shitais forums nav sliktaaks par citem xc forumiem, japacelj klasiskaa teema - vai ir veerts parstajiem ritenjbrauceejiem skuut kaajas. Protams gludas kaajas ir ieguvums un normaalaak izskataas arii, bet no otras puses roka neceljaas …
Kaa saakas lielaakaa dalja atbilzhu uz vispaariigiem jautaajumiem - “it depends”, tad arii es - It depends!:) Nopeerc aerodinamisku kiveri un ieguvums buus lielaaks par nodziitaam kaajaam, ja vien tu neesi armeenis , kuram kaaju caur spalvaam neredz un spalvas kjeedee kjeras!:))) Es sliecos domaat, ka nav jaadzen!
Man shkjiet ka taa dziishana ir prieksh taa lai vieglaak vareetu lietot smeerus, masazas u.t.t!
Man reizēm licies, ka velobraucēji dzen kājas, lai spalvās nesaskrietu visa dzīvā un lidojošā fauna - kukaiņi, mušas, utt ;) Vasaras laikā atsevišķos ceļa posmos tie ir mākoņiem! ;)
veel viens + … Ja kaaju saskraapee vai ir kaads pushums, tad reetu ir vienkaarshaak iztiiriit un saaarsteet.
kad nodzen nosaulo un vel ar ellu ieziez tad meitenem patik.tikai ne taukainie bet labi trenetie!
ok labi sakam visi dzit, bet kada tad bus vislabaka metode??? No reklamu viedoklja vishumanaka man skjiet ta ar putam un bez skuveklja ar kaukadu plastmasu… tjipa veet jaunais modelis :)
Visnehumanakas laikam ir tas papira lapas ko liimee virsu, gaida un tad plesh nost un bljauj :)
Ja tieshaam grib skuuties, tad labaak iet uz salonu! Droshi vien buus bish saapiigi bet process ir retaak jaaveic un ir kvalitatiivaaks (tas info no draudzenes :))!
Bet labi kaartiigi paardomaajiet pirms izlemjat riikoties! :)
paluudziet, lai draudzenes jums paliidz ;)
vismaz piemeeru paraada :))))
Negribas baigi sevi maitāt ar to dzīšanu (izņemot seju, protams).
Tak lai tie kukaiņi ķeras, pēc tam var notīrīt!