Laikam labākais variants būs 100% sintētisks T-krekls un kumelīšu tēja pirms braukšanas, :) no ingvers tējas tāda “inde” vien sanāca, pieļauju ka ingvers tēju uztaisīju nepareizajās attiecībās. Jautājums ir, kur nopirkt 100%, nu vismaz 90% sintētisku T-kreklu? Kāpēc man tas ir vajadzīgs, pirmkārt svara nodzīšanai (ne jaukt ar tauku nodzīšanu) un un lai pēc izsvīšanas būtu laba labsajūta, izsvīstos es jūtos kā Dievs.
“… Pārmērīgi izsvīstais sāls jāatjauno - tāpēc jādzer/jāēd sāļāks. …”
Nav obligāti ēst ko sāļu, pietiek ar n-tajiem minerālūdeņiem un n-tajiem ēdieniem kurus var nopirkt da jebkurā veikalā.
Šodien atbraucu no Jelgavas un jutu ka organismā traģiski trūkst ūdens, izdzēru pamazām 1 litru Borjomi un viss ir bumbās, Borjomi ir kolosāla duša organismam. :) Man te ģimenē trīs ārsti “mētājas” :) pagaidām ar viņiem neesmu runājis.
Skābētu kāpostu suliņa ar kefīru.
Kur pērkat želejas un “enerģijas pulverīšus” ko citi jauc ar ūdeni?
Pulverīšus pērku pie vietējiem - dion.lv sūdzību nav, cenas ok
[quote=Vilhelms]Laikam labākais variants būs 100% sintētisks T-krekls un kumelīšu tēja pirms braukšanas, :) no ingvers tējas tāda “inde” vien sanāca, pieļauju ka ingvers tēju uztaisīju nepareizajās attiecībās. Jautājums ir, kur nopirkt 100%, nu vismaz 90% sintētisku T-kreklu? Kāpēc man tas ir vajadzīgs, pirmkārt svara nodzīšanai (ne jaukt ar tauku nodzīšanu) un un lai pēc izsvīšanas būtu laba labsajūta, izsvīstos es jūtos kā Dievs.
“… Pārmērīgi izsvīstais sāls jāatjauno - tāpēc jādzer/jāēd sāļāks. …”
Nav obligāti ēst ko sāļu, pietiek ar n-tajiem minerālūdeņiem un n-tajiem ēdieniem kurus var nopirkt da jebkurā veikalā.
Šodien atbraucu no Jelgavas un jutu ka organismā traģiski trūkst ūdens, izdzēru pamazām 1 litru Borjomi un viss ir bumbās, Borjomi ir kolosāla duša organismam. :) Man te ģimenē trīs ārsti “mētājas” :) pagaidām ar viņiem neesmu runājis.[/quote]
Svara nodzīšana šādi nesanāks, tas būs tikai īslaicīgs risinājums, kā tam bokserim 400g ūdens nosvīdi, padzēries ūdentiņu un atkal viss atpakaļ. Pārtika un ilgi trenniņi tev palīdzēs, pie noteikuma ka nepārsniedz slodzi. Mazāk miltu produktus un saldumus, vairāk dārzeņus, gaļu, piena produktus un nepārstrādātas pārtikas = pārslēgsi savu ķermeni vairāk izmantot taukus enerģijai, tātad lielāka iespēja ka nometīsi svaru.