dx.com

Šodien atnāca skumīga ziņa no dx.com, izskatās, ka ar to arī lēto gaismekļu ēra ir beigusies mūs okeāna pusē. Mans magicshine aimugures lukturis tā arī paliks uz kāda ķīnieša entuziasta velo.

Dear customer,

Thank you for ordering from DX.com.

We’re so sorry to inform you that your package with tracking number RQ218483XXXXX from order 1310050010400XXXX has been returned to us because it contains lithium batteries which now are forbidden in Air cargo service.

Click here for further details: http://club.dx.com/forums/forums.dx/threadid.1334925

Sūtot draugam telefonu kādu mēnesi atpakaļ bij skaidrs ka China post sākās problēmas ar batareju sūtīšanu. Pārdevēji sāka stāstīt ka daļa sūtijumu tiek atgriezta, daļa aiziet tālāk. Tas pats arī ar HK Post. Cerēju ka tas ir tikai laicīga problēma, bet izskatās ka nē. Baigi švaki tagad būs ar elektroniku :/

Uz to brīdi atradās variants sūtīt ar Singapore post, nezinu kā tagad.

ebay liekam item location: EU un sūtam uz nebēdu.

Nezinu kadas baterijas bet man Sanyo sanaca par drusciņdrusciņ dargak tepat un uzreiz pieejamas. DX jau sen palicis dargs.

gan jau Sanyo ir sertificējies priekš EU, tāpēc arī importē. Lasiet likumu :)

sūtam uz nebēdu … ja neskaita to, ka man konkreti nepieciešamā lampa UK maksa par 10Ls dārgāk un BEZ baterijas, tikai ar Y spliteri

man no e bay arī neatnāca velolukturis no Ķīnas, dēļ tiepriekš nosauktā iemesla. Bet to man paziņoja tikai 3 nedēļas pēc sūtījuma noformēšanas. # nedēļas pa velti gaidīju :(

Jāpērk lukturi bez aķīšiem un pašam jāķīmiķo bateriju paka no šeit uz vietas nopērkamiem elementiem.

Pēc apkārt klīstošajām baumām man izskatās, ka tā ir tieši Hongkongas pārvadātāju iniciatīva nevis ES bīstamo atkritumu pārstrādes sertifikācija. Gan jau DX un Co. izdomās kā nogādāt preci UK noliktavās un tirgot no turienes, izlaižot Hongkong Post posmu.

izskatās, ka tā varētu būt globāla problēma http://www.dhl.com/en/express/shipping/shipping_advice/lithium_batteries.html
pie tam, ja tev atsūta brāķi, nav iespējams to atpakaļ nosūtīt uz apmaiņu, jo defektīvas baterijas aizliegts sūtīt :D

Jopčik! Kāreiz gaidu ebayā uzsūtītu bateriju sūtījumu no Ķīnas. Akurāt trīs nedēļas pagājušas no it kā izsūtīšanas brīža. Pagaidām neviens neko nav paziņojis, arī ebay kontā nav paziņojumu. Štruntīgi, ja neatnāktu.

dx.com jau pirms 1,5 mēnešiem nesūtija laptopu baterijas :( lukturi gan vēl sutija

Viss sākās ar ideju par digitālo druku kā ļoti interesantu un perspektīvu nozari. Mēs uzdrošinājāmies to uzsākt bez naudas, bez tehnikas, bez profesionālas pieredzes, bet ar lielu apņēmību.

p.s. aforismi palīdz ar bēdu tik galā. VARBŪT INTERESĒ. :)