Heijā!
- martā, Ogrē, notiks velokross “Dubļainā sniegpārsla II”!
Ja sniega nebūs, trase paliks iepriekšējā, ja būs, tad cita.
Šoreiz būs arī dalījums grupās un attiecīgi dažādi veicamo distancu garumi.
Nolikums tiks publicēts šonedēļ.
Heijā!
Viss jau skaisti, bet ta kur pieteikties???
Būs arī pieteikšanās opcija. :)
Tuvākajās dienās www.tinis.lv būs gan nolikums, gan pieteikšanās on-line forma.
Nu re, ar nolikums un pieteikšanās ir “palaista” www.tinis.lv
Viss jau štokos, bet ņemot vērā pagājušā brauciena dalībnieku skaitu, vai tiešām bija nepieciešams dalīt tik daudzās vecuma grupās? Man šķiet ka daži būs savas grupas uzvarētāji, pat neuzkāpjot us riteņa:)
Gan jau salasīsies konkurenti ;)
Ja ļoti vēlēsies, varēs paprasīt lai diplomā ieraksta “no cik dalībniekiem” :}
Dalījums grupās tika ieviests ņemot vērā iepriekšējā krosa laikā izteiktās dalībnieku vēlmes. Ir jau daudz to grupu, piekrītu, bet ja jau rīko kā sacensības, nevis domubiedru pasākumu, tad gribas pa skaisto :)
Atliek tikai cerēt uz dalībnieku atsaucību…
Ok, IVIS, man jau patīk. Vismaz vienreiz’dzīvē būs reālas izredzes mierīgi finišēt pirmajā trijniekā :)
P.S. Lūdzies, lai sniegs uz to brīdi nav (es domāju bija, bet tieši tajā dienā nokusa:) ), jo pa ūdeni nebrauksū gan :):);)
Pat ja būs atkusnis un plūdi, ņemot vērā Zilokalnu reljefu ūdensbraukšanas nebūs, ir daudz opcijas trasi pieregulēt pēc apstākļiem. Bet slidens gan tādā gadījumā būs :)
Domāju, neesmu vienīgais, kuram ir gadījies spiest bremzes, spiest, spiest, un kā ātrums nemazinās tā nemazinās… :D
Izskatās ka sniegs uz sacensību brīdi nebūs.
Tomēr tas dalībnieku skaits kas pieteikušies manī rada bažas, ka mēs varēsim startā tikties, draudzīgi vienoties par to kuram kādu vietu ierakstām protokolā, un šķirties pat nezikrāmējot riteņus no mašīnām :)
Ar šo vienkārši rosināju foruma lasītājus nepiemirst par iespēju uzsākt šo sezonu jau martā…
Trase kkā iemarķēta vai pamanāma ir?
Trase tiek marķēta pirms, un novākta pēc. Marķējums sarkanbaltās bantes izkarinātas periodiski un koridora veidā kur varētu būt šaubas, un vietās kur netīšām var nogriezt stāvēs Latvijā populāri cilvēki.
Daļa trases palikusi platāka, ti kvadracikla platumā, tiesa tas kvadracikls iznīcinājis valnīti virāžai ar nepareizo slīpumu.
IVIM-
Ja tada attieksme kaa sadalijums pa grupam un vertejums, tad noteikti izdosies.
Lai veicas!
Trase ir superīga! Tādas jaukas līkloču taciņas. Protektoru un zobratus arī nāksies izmantot ;)
XC faniem šis ir MUST HAVE!
Es pagāsnedēļ tur braucu un to kvadraciklu kas tur plosās manīju. Šodien arī braukšu, ja noķeršu viņu… tad viņa galva karāsies pie trases marķējuma :)
Nu šodien izbraucu, kvadracikls pa to rajonu šodien tieši bija plosījies, bet pašu braucēju gan nemanīju.
Mežs slapjš, peļķu nav daudz. Dubļains gan viss - būs slidenais. Ņemot vērā, ka nākošnedēļ līs, tad pieļauju ka apstākļi būs tādi paši.
Tā kā būs normāls pavasara XC izbrauciens.
Tiekamies pēc nedēļas tur!
Kad es tur biju, redzēju veselus 5. kvadraciklistus, vienīgais viņi tur tikā godīgi mītiņoja uz ceļa.
varbūt pamēģināt runāt un tad galvas raut?
P.S. pirms velo man bija (un ir) kvadrs… nebraucu vairs pa takām…
vienkārši nezināju…
ar vārdiem Zilokalnā, ar darbiem…
No vienas puses, tie kva-ciklisti mums trasi un Zilo-kalnu dabas liegumu izbraukā… No otras puses - teritorija publiski pieejama, un ar tādiem rīkiem tur braukāt nav aizliegts. Tā kā juridiski jau šiem neko teikt nevar.
Īstenībā viņi tur pagājšvasar uzradās, pirms tam bija miers un klusums.
Pa šo ziemu daudz kur izbraukāts, šauras takas par izdangātiem celiņiem pārtaisītas.
To Airavs: Es jau viņus nesastapu, tāpēc arī pie galvām netiku:) Līdz svētdienai vēl laiciņs, kas zina, varbūt mani un viņu ceļi (velo/kvadra cikli un zobeni) krustosies :)