Sveiki!
Meklēju kādu, kas māk veikt remontu dt swiss dakšām. Varētu būt, ka manžetes beigtas utt, jāmaina.
Sveiki!
Meklēju kādu, kas māk veikt remontu dt swiss dakšām. Varētu būt, ka manžetes beigtas utt, jāmaina.
[quote=Karliss]Sveiki!
Meklēju kādu, kas māk veikt remontu dt swiss dakšām. Varētu būt, ka manžetes beigtas utt, jāmaina.[/quote]
Pēc esošās info - jāsūta uz autorizēto DT Swiss dakšu servisa centru Polijā.
Nu īsti negribētos, dakša arī nav jauna. Bail, ka šipings un remonts savāksies tuvu pie puses no jaunas dakšas…
Vairāk biju domājis, mošk ir kāds, kas apskatot zinātu, kādas detaļas būtu jāmaina, tās pasūtītu un nomainītu te pat, Latvijā.
Uz vietas būs pagrūti.
Daļas var meklēt šajā poļu vietnē: http://dt4you.com/
[quote=Karliss]Nu īsti negribētos, dakša arī nav jauna. Bail, ka šipings un remonts savāksies tuvu pie puses no jaunas dakšas…
Vairāk biju domājis, mošk ir kāds, kas apskatot zinātu, kādas detaļas būtu jāmaina, tās pasūtītu un nomainītu te pat, Latvijā.[/quote]
Kopā 152 EUR
Vai nav tā, ka DT swiss oficiālais remontētājs Latvijā ir Hawaii Express? Un tad viņi sūta to dakšu prom remontēt uz ārzemēm (ja paši netiek galā)?
nu it kā jā, bet tas ir vēl vairāk laika un naudas.
Tas toč tā ir (t.i. piezvanīji un pārbaudīji) vai arī tev tā šķiet, ka sanāks?
Tas toč tā ir (t.i. piezvanīji un pārbaudīji) vai arī tev tā šķiet, ka sanāks?[/quote]
laika ziņā - es šodien aiznesu uz loģistikas centru un aizsūtu, vai šodien aiznesu uz Hawaii un viņi tikai labākajā gadījumā rīt aizsūta (tas pats arī ar saņemšanu)
naudas ziņā - nopelnīt grib ne tikai poļu serviss, bet arī Hawaii.
ar gadiem nāk pieredze un paredzēšanas spēja.
Saskaņā ar DT Swiss mājas lapas datiem https://www.dtswiss.com/Support/Service-Center/Latvia Hawaii ir tikai ratu serviss. Tuvākais dakšām ir Polija
Labdien.
Mēs veicam tikai ratu apkopes.
Dakšas jāsūta uz Polijiu. Mēs varam dakšu nosūtīt, tas maksās aptuveni 60,00 eur vienā virzienā.
atbilde no Hawaii
Tieši tā, ātrāk un lētāk ir pašam pa taisno aizsūtīt.
Ar Latvijas pastu nepilni 20eur, aiziet pāris darba dienu laikā. Man dakšu diezgan fiksi pārlasīja un pēc divām dienām izsūtīja atpakaļ ar UPS, ar ko nedēļas laikā ienāca.
Par darbu, ja nemaldos bija nepilni 60eur un kopā ar daļām nepilni 140eur (mazais service kits un vēl kaut kādi divi loriņi), bet par cik tas viss bija garantijas ietvaros, tad nebija jāmaksā un atpakaļ sūtīšana bija bez maksas. Kā ir ārpus garantijas nemāku teikt.
Tik lai operatīvāk viss notiktu, aizpildi RMA formu un iemet pakā kopā ar dakšu: https://www.dtswiss.com/CmsPages/GetFile.aspx?nodeguid=86d6f0f3-02eb-4616-8e33-fb6ff5c2e643
toč LV nav neviena māstera kas varetu labi noservisot dakšu (ja iedod dakšu + servisa detaļas)? gan jau ka nav nekāds kosmosa kugis salīdzinot ar FOX vai RS!
Kā tad būs ar RS-1 dakāšām no RockShox?
Laikam nebūs.
Nu mazā apkopīte vēl elementārāka par RS:
[youtube]bYoEttQeizw[/youtube]
Kātridžu gan DT neiesaka pašiem jaukt, bet nu ar labu sprostgredzenu atslēgu no augšpuses atskrūvē un izņem ārā.
[quote=Karliss]Labdien.
Dakšas jāsūta uz Polijiu. Mēs varam dakšu nosūtīt, tas maksās aptuveni 60,00 eur vienā virzienā.
atbilde no Hawaii[/quote]
Smuka varka Havajiem 20:60
Kasierim laba apetīte :D
[quote=buzic 65][quote=Karliss]Labdien.
atbilde no Hawaii[/quote]
Smuka varka Havajiem 20:60[/quote]
Atpakaļ pat vēl vairāk 14:60. Un to sakārto Polijas DT Swiss, kur organizēšana iekļauta viņu cenā.
ko var gribēt vietā, kur 9/10 uzņēmumiem nodarbojas ar pērk-pārdod biznesu…
Man nekas nav pret pērk/pārdod biznesu un uzskatu, ka krodzinieks, kurš spēj pārdot 3 eiro vēru Martini Asti par vairākiem simtiem, ir “meistars”, nevis kretīns! :)
Bet, ja pircējs seko tirgum, tad šai salkanajai, sūda suslai nav noieta. Havaju gadījums man asociējās ar ko mazliet citu - ja man piedāvātais darbs nešķiet pievilcīgs, es reizēm mēdzu nosaukt neadekvātu cenu un ir divi varianti: ja pasūtītājs nepiekrīt - esmu ticis vaļā no nepatīkamā darba, ja pasūtītājs parakstās - sakožu zobus un priecājos par varku.