Dokumentāla īsfilma par Arkādiju

https://www.youtube.com/watch?v=YAiHh2QVqSU

Filmu ar interesi noskatijos, bet nu tas Prolong visu sačakarēja. Mans personīgais viedoklis

:D Ko tu padarīsi. Nebūtu filmas. Pat Holivudas meistariem brīžiem nesanāk labas beigas.

P.S. Es ar lietoju ;)

:D Ko tu padarīsi. Nebūtu filmas. Pat Holivudas meistariem brīžiem nesanāk labas beigas.

P.S. Es ar lietoju ;)[/quote]

es jau ar un ir labs

+1

+1, un par Prolong baigajā starā neesmu, varbūt nemāku lietot

Labāk izlasīt šo http://www.sporto.lv/raksts/arkadija_noslepumainais_koferitis rakstu. Tādas top shop līmeņa reklāmas, manī tieši iedveš negācijas nevis otrādi

Par prolongeri var pats dievs skaidrot, vienalga neticēšu :D kaut kā nespēju uzķerties.

Bet visu cieņu Arkādijam un filmētājiem!

Pēc komentāriem jau šķita, ka nu tik tur tikai Prlongs vien būs. Bet ļoti forša filma, ļoti patika. Uzzināju viskautko jaunu par Arkādiju. Imho viņam iešām IR ar ko lepoties. Turklāt viņš tiešām spēj sataisīt tādas velo lietas, kur jebkurā cit;ā servisā pateiks, ka jāpērk jauna detaļa vai tml.

A ja par Prolongu - cik zinu Arkādiju, tieši to viņš arī lieto jau ciktur gadus, iesaka citiem, no Šmerļa arī par Prolongu esu pati uzzinājusi, un lietoju bēdu nezinādama. Tā kā nedomāju, ka viņš tur kaut kādas pasakas filmētājiem par godu stāstītu.

Gan jau tā arī ir, bet būtu pilnīgi pieticis, ka video ir no prolong un fonā neuzkrītoši ir prolong pudelītes, kamēr Arkādijs skaisti runā par kaut ko citu :)

+1

antiprolong kungi, uzņemiet savu versiju šai filmai!!!

paldies, noskatījos ar prieku, nezināju šī kunga uzvārdu.

Redzi kā sanāk - ja man nav šosejas velo, es Arkādiju pazīstu tikai pēc foruma ierakstiem, atsauksmēm. Nekad nebiju iedomājies, kas viņš par cilvēku: PSRS izlasē par mehu - zelta rokas!

Un heiteriem - jūs tiešām ejiet laukā no kinoteātra, ja redzat, ka Bonds paskatās savā Omega Seamaster pulkstenī? LOL

Te nav nekāda heitošana. Vienkārši bija smuks stāsts par Arkādiju un te pēkšņi kā zibens no skaidrām debesēm - Prolongs!

Ko ko? :D .Video ir ievietots zem Prolong accounta youtube,dabiski un loģiski,ka tiks pieminēts Prolongs.Nu un ,ka mazu reklāmu uztaisa,tieši jāpaslavē un jaizstāsta cilvēkiem kādi kvalitātīvi produkti ir pieejami.

[quote=Trax]Redzi kā sanāk - ja man nav šosejas velo, es Arkādiju pazīstu tikai pēc foruma ierakstiem, atsauksmēm. Nekad nebiju iedomājies, kas viņš par cilvēku: PSRS izlasē par mehu - zelta rokas!

Un heiteriem - jūs tiešām ejiet laukā no kinoteātra, ja redzat, ka Bonds paskatās savā Omega Seamaster pulkstenī? LOL[/quote]
Daudzi savas industrijas entuziasti apspriež filmās redzētos produktus. Pulksteņspeciālisti ‘spoto’ pulksteņus, auto entuziasti auto, modes speciālisti skatās apģērbus. Tāpat, arī ārzemju forumos skatās un pēta bildēs ar kādiem, vēl tirgū neiznākušiem produktiem brauc profi. Taču LV patērētājam produkts ir reāli jāpiebāž pie deguna. Tālu nav jāmeklē, katram piektajam mājās ir Dormeo, Kirby, Amway u.c., kas principā ir pilnīgs mēsls, taču ar lielisku mārketingu, ar ko tiek sabarots vidējais aritmētiskais blokmājas iedzīvotājs. Omega, Rolex, Hublot, Breitling, TAG Heuer reklāmas būs kā neuzkrītošs logo starp diezgan dārgu sporta veidu pārējiem sponsoriem, jo šo uzņēmumu potenciālie klienti ir pietiekami izglītoti, lai paši zinātu ko tie vēlas.

Arkādijs labo arī MTB …

Nē nu daža cita labi zināma ražotāja reklāmas ar pusplikām medmāsiņām vai burtiski pupos iespraustu produktu noteikti ir īstais veids, kā reklamēties. :)

+1

Nesaprotu kāpēc cilvēki ir neapmierināti,ja tāda līmeņa meistars iesaka labas smērvielas kāds pamats tam neticēt.No sevis varu tikai pateikt paldies Arkādijam par ieteikumu.Šodien ar Arkādiju runāju par tām smērvielām un sapratu,ka viņa teiktais nav nepamatots,jo smērvielu tests tika veikts viņa klātbūtnē.Vai tiešām kādam liekas,ka cilvēks kurš visu mūžu veltījis velo sportam visiem ieteiks mēslu un bojās savu reputāciju.