http://www.tvnet.lv/izklaide/makslas/302549-par_pilsetvidi_un_ritenbraucejiem
Varu iedomaties to haosu:
vasar, ielas pilnas gajeju, un tikat ritenbrauceju kuriem nu jau ar likumu lis braukt pa to ietvi - velocelinu ( jo likuma rakstits, ja blakus ir velocelins, tad pa brauktu braukt aizliegts). Labi, neko nesaku par civilizetiem velosipedistiem un gajejiem kas parvietosies pa savu pusi un viens otram netrauces ( protams velo atrums samazinasies, jo vienkarsi mit kaut uz 30 kmhh jau bus navigi bstami), bet pa ietviparvietojas ari gimenes ar berniem, kam patik skraidelet, ka ari arvien vairak bus kerto velosipedistu kas nu gazis cik jaudas nedomajot par citiem un sevi, jo tac tagad tur esot velocelins.
Ideja nav slikta, bet musu sabiedriba slikti panes kaut jel kadas parmainhas, kur nu vel to, ka jadala trotuars ar riteni. Piemeram man shodien viena tantinha uzblava, ka man ar riteni jabrauca pa ielu nevis ietvi!! ( vinha tac pati nesaprot ko runa, jo tagad uz ielas radities ir parak bistami, vismaz es ta domaju).
Tas ir tiesi ta pat, ka cilveki vel joprojam neskatas atpakalhskata spoguli pirms ver pasazieru durvis blakus vaditajam vala, bet tur tac var braukt velosipedists vai skriet berns un dabut pa galvu ( gruti paliekties uz prieksu, lai redzetu kas aizmugure notiek).
P.S. Atvainojos, ka bez garumzimem, esmu darba un tur kompim nav vajadzigo programmu!
arī tagad ceļu satiksmes noteikumi atļauj braukt ar divriteni pa ietvi, pat ja nav speciāli atdalītas joslas riteņbraucējiem (ceļu satiksmes noteikumu 224.p. - velosipēdu vadītājiem netraucējot gājējus atļauts barukt pa ietvi)
bet ja blakus ir veloceils ir aizliegts braukt pa brauktuvi! Pantu nepateiksu, bet ta stav rakstits!
[quote=DzintarsP]Varu iedomaties to haosu:
vasar, ielas pilnas gajeju, un tikat ritenbrauceju kuriem nu jau ar likumu lis braukt pa to ietvi - velocelinu ( jo likuma rakstits, ja blakus ir velocelins, tad pa brauktu braukt aizliegts). Labi, neko nesaku par civilizetiem velosipedistiem un gajejiem kas parvietosies pa savu pusi un viens otram netrauces ( protams velo atrums samazinasies, jo vienkarsi mit kaut uz 30 kmhh jau bus navigi bstami), bet pa ietviparvietojas ari gimenes ar berniem, kam patik skraidelet, ka ari arvien vairak bus kerto velosipedistu kas nu gazis cik jaudas nedomajot par citiem un sevi, jo tac tagad tur esot velocelins.
Ideja nav slikta, bet musu sabiedriba slikti panes kaut jel kadas parmainhas, kur nu vel to, ka jadala trotuars ar riteni. Piemeram man shodien viena tantinha uzblava, ka man ar riteni jabrauca pa ielu nevis ietvi!! ( vinha tac pati nesaprot ko runa, jo tagad uz ielas radities ir parak bistami, vismaz es ta domaju).
Tas ir tiesi ta pat, ka cilveki vel joprojam neskatas atpakalhskata spoguli pirms ver pasazieru durvis blakus vaditajam vala, bet tur tac var braukt velosipedists vai skriet berns un dabut pa galvu ( gruti paliekties uz prieksu, lai redzetu kas aizmugure notiek).
P.S. Atvainojos, ka bez garumzimem, esmu darba un tur kompim nav vajadzigo programmu![/quote]
Pirmkārt, trotuārs vai veloceliņš nav sacīkšu trase, kur jābrauc ar 30 km/h. Te forumā bieži vien ir iebildumi, ka pa veloceliņu nevarot ātri pabraukt… bet veloceliņš pēc būtības NAV radīts sportistiem- sporta treniņiem! Tikpat labi es kā autobraucējs varētu uzstāt, ka gribu trenēties autošosejas sacensībām uz Brīvības ielas.
Otrkārt- piemēram Tērbatas ielas trotuāri ir pietiekami plati, lai tur novietotos gan riteņbraucēji, gan arī gājēji. Un uz ielas tāpat ir bruģis, tā ka nekāda baigi patīkamā braukšana pa ielu tur nesanāk.
Un šādas ielas Rīgā ir vairākas.
Velobraucēju josla japārceļ uz brauktuves labo malu. Citadi dalīt ietvi ar gājejiem, bērniem, suņiem, kaķiem un meimuru riteņbraucējiem ir skumji un neinteresanti. Ziemā katrs brauc, kur nu var izbraukt.
Aizmirstiet.
RD SD principā neatzīst gājējus un velosipēdistus.
Auto vēl ilgi Rīgā būs dieva vietā.
Jo domā ar gājēju un velo infrastruktūras sakārtošanu var tik daudz piķa apgrozīt, kā taisot Ziemeļu koridoru?
Nevar gan, turklāt, nedod Dievs, tas var izrādīties funkcionāli derīgāk. Un tauta pieprasīs vēl.
Auto būs dieva vietā tik ilgi, kamēr riteņbraucēji paši neko nedarīs lietas labā. Kā zināms- Dānijā pirms vairākiem gadu desmitiem lietas sāka attīstīties tikai pašu velobraucēju aktivitātes dēļ. Nekāda dome vai valdība tur neko tāpat vien nenāca un nedarīja. Bet diemžēl realitāte ir tāda, ka runātāju ir krietni vairāk kā darītāju.
nesaku ka ar riteni pa ietvi jamauc uz 30 km/h, bet noteikti atradisies tadi kas ar vardu uz pieres ( te tač ir velocelinš ) ta ari daris.
Turklaāt 5 gadigam bernam nepateiksi, ka nedrikst pa trotuara daļu kas atvēleta velocelinam iet, ka jāzumanas tapat kā šķērsojot ielu, jo vinš kautvai meginadams skriet pakaļ kaķim vai otram tadam pašam bernam nedomās par to!
Un tiklidz atvelēs pusi trotuara teritorijas velosipediem, ta bus bariem tantiņu un ari ģimeņu ar maziem berniem, kas protestēs 9 un saja gadijumā RD viņus uzklasuīs nevis velosipedistus). Jo sodien kā jau teicu iepriekš viena tantina uzbrēca ( lai gan es viinas uzmanibu ar vardu “atvainojiet” pievērsu) ka man jabrauc pa ielu.
Par velocelina integraciju ielas malā esmu par, kautvai Kr valdemara iela, ja tur officiali apzimetu, ka mašinas katra virziena drīkst parvietoties tikai viena rindā, tad velocelinus 1,5 metru platuma varetu iezīmet abas ielas malās, tapat Ieriķu, Čaka un vel daudzas citas ielas! Protams pie nosacijuma ja vienlaikus figurē zīme “apstaties aizliegts”.
Tāpēc jau sākumā ir jābūvē bedraini neērti veloceliņi, lai tie velobraucēji iemācītos, ka jābrauc ir lēnu un jāskatās apkārt. Tā viņu lēnā braukšana arī bez traumām iemācīs gājējus iet kur kur viņiem jāiet. Un tad jau pēc vairākiem gadiem varēs uzlabot veloceliņu klājumus un jau apmācītie velobraucēji un gājēji spēs sadzīvot :]
A auto būs dieva vietā tik ilgi kamēr pie mums daudz dzīvos tā pasaules kejotāju cilts, kuriem kastu iedalījums ir pēc tā kas mugurā uzkarināts un ar ko brauc…
Runāt un rakstīt var vienu,bet pierādīt var tikai ar darbiem!!Bet darbus nevar redzēt…kuļ tukšus salmus
Vienīgais rudenī sāka taisīt veloceliņu uz Berģiem, ceru ka pabeigs!
Īstenībā es nēesmu par veloceliņu izveidi, jo kā jau minēts vairākkārt - galvenā problēma būtu gājēji, īpaši jaunās māmiņas ar ratiņiem, jo man lielas pēc pārciestajām dzemdībām viņas vispār pasuli īsti nefiltrē. Kā gājēju stulbuma piemēru varu minēt Pļavnieku veloceliņu. Tiem kas nezin, veloceliņš un gājēju celiņš ir divas ar zaļo zonu (aptuveni 1,5m) atdalītas joslas aptuveni 2 metru platumā katra. Tā vietā, lai mierīgi izmantotu pietiekami plato gājēju celiņu, aptuveni 40% no visiem gājējiem parvietojas pa veloceliņu (es pat kādu laiku skaitīju). Kad es apstājos un mēģinu skaidrot, ka šis ir veloceliņš un lūk blakus ir gājēju celiņš attieksmi var iedalīt 3 grupās: 1. Ko piesienies, es taču tev netraucēju, te vietas ir daudz, 2. Tu pamuldi vēl nedaudz un dabūsi pa muti, 3. Tu no policijas esi vai, lai mani te mācītu! Ja jau šāda attieksme pastāv uz dalītajiem celiņiem (un laikam visi zin kāda ir attieksme uz apvienotā Jūrmalas veloceliņa), tas liek aizdomāties, vai šie izveidotie celiņi būs vispār lietojami.
P.S.
Es Pļavnieku veloceliņam katru dienu braucu garām, bet ļoti reti braucu pa pašu veloceliņu, jo 1. Augstākminētais gājēju stulbums, 2. Apmalītes pie katras izbrauktuves (kā arī pašas izbrauktuves), 3. Tagad sniegs (tas it kā tiek tīrīts, bet pēc ļoti īpatnējas shēmas). Kas rezultātā, ja es izmantotu šo veloceliņu, samazinātu manu vidējo braukšanas ātrumu par vismaz 15%. Man kā 365 dienu velobraucējam gribētos nevis veloceliņus vai vēl nez kādus brīnumus, bet vienkārši labāku attieksmi no sabiedriskā transporta vadītājiem un dažiem autovadītajiem, jo kopumā (vairāk runājot par iepriekšējo vasaru) es jutos pietiekami komfortabli un droši uz brauktuves. (Bet ja jau es vasarā jutos labi arī uz Pēterburgas ceļiem, mans viedoklis nav tas objektīvākais).
[quote=bonys]
P.S.
Es Pļavnieku veloceliņam katru dienu braucu garām, bet ļoti reti braucu pa pašu veloceliņu, jo 1. Augstākminētais gājēju stulbums[/quote]
The same! Pļavnieku un Dreiliņu iedzīvotāji nesaprot, nerēķinās un nevēlas zināt kam šie veloceliņi ir izveidoti! Rudenī uz šī veloceliņa izskrēja suns bez pavadas, kura svars vismaz 30 kg, nācās mest pa nažiem!! Saimnieks uz manu repliku par veloceliņu un viņa kuci (suni) vien noplātija rokas :)
btw - bonys - varam ieplānot kopīgus treniņus! :)
Bet pārvietojoties ikdienā nekad nav bijušas aizķeršanās ar gājējiem pa trotuāriem. Viņiem ir priekšroka, ir jāizrāda cieņa, jāpalaiž, jāpagaida, jāpasmaida. Vienmēr saku “Paldies”, un visi ir apmierināti! Ar autovadītājiem ir bīstamāk, bet ģērbjoties “nopietni & sportiski” pieaug respekts. Sievietes- autovadītājās it sevisķi respektē mani no tā brīža, kad iegādājos sejas masku :)
Protams ir bijuši extra gadījumi, kad “paciki adidasos” metās virsū, kad braucu pa ceļa brauktuvi, bet tas jau ir pavisam cits stāsts.
njaa uz jurmalas velocelinja zolitudes,imantas posmaa regulaari slaloms starp gaajeejiem, viereiz speciaali savaacos tiesi pirms gaajejiem, no aizmugures, lai buutu trobele no riepaam vismaz, jo sporta zvaninsh tad veel nebija, nu ko mani pa d@lbajobu nosauca :D es tik vareju pateikt ka pasi tadi un ka nakamreiz varu arii nesavakties un minu prom, a pie olimpijas vello celinsh… nonjemu cepuri un izsaku lidzjuutiibu vellocelinjam, vinsh tur ir tikai teoreetiski, izbraucams tik aarpus olimpijas darbalikiem, un nav jau tolka pa vinju tur braukt, ka naak no vantinieka lejaa ta forsaak arii ir pa ielu tur dragaat :)
par tiem ietvju vellocelinjiem, vinji jau akal buus tadi kaa saciit marsruta sarezgiijumi, nobrauktuves uzbrauktuves, uz ielaam jataisa tie vello celinji taka normaalaas vellocity kur pie krustojumiem starp auto zonas un gaajeeju zonas ir speciaali vello zona, un pie malas veel stieniits kur pietureeties, vieta kur kaajeli atstuteet utt. lai taa sisteema darbotos kaa asins cirkulaacija nevis maaksliigaa akna :)
suņi rej, karavāna iet tālāk, tobiš neiet nekur.
cilvēki var šitādas koncepcijas klāstīt cik lien, bet kuru tas bla bla krata, ja domei jau ir nosprausti veloceliņu būvēšanas plāni, kuri tad arī tiks realizēti tā kā nosprausti.
realitātē daudz vairāk jēgas nekā no šitāda sabiedrības dialoga ar pašvaldību ir no uzkačātām braukšanas prasmēm un taures.
vot, gribējās kaut ko īgnu pateikt :]
Pilnībā piekrītu. Nesen aizbraucu no Vienības gatves līdz bauskas aplim(tas kurš zem salu tilta) - burtiski pāris kilometri un mani (kaut ar man bija priekšroka) nepalaida četras reizes. Lieki piebilst, ka man mugurā bija darba kombinzos- tātad nenopietns- var triekt nost, bet braucot sporta klozē tādi gudrinieki ir krietni vien mazāk- varbūt viens, varbūt divi un ne jau pāris kilometru maršrutā, bet gan no Berģiem līdz Ziepniekkalnam.
Kā vienu no iemesliem, kāpēc jūtos droši un pārliecināti uz ceļiem ir taure. Es sev esmu piemontējis automšīnas tauri, kas, manuprāt, ir svarīgāka komponente pat par bremzēm. (Ja nevari pats apstāties, tad uztaurējot kads cits apstāsies :D)
Un tagad jautājums, kas mani nomoka kādu laiku.
Vai Tev kā VELOSIPĒDISTAM ir svarīga veloceliņu izveide?
Piemēram man velosipēds ir ātrs pārvietošanās līdzeklis, tāpēc man veloceliņu izveide ir stipri vienalzīga (ja vien tas nav velobānis) vai pat drīzak traucējoša likuma dēļ, kurš nosaka, kad, ja blakus ir veloceliņš, tad jābrauc pa to.
Un kāpēc veloceliņš, nevis veloceļš vai velošoseja?
Piekrītu bonys rakstītajam, vienīgi jāpiebilst, ka šādi veloceliņi kā tādi ( ja tiks turpināti būvēt pēc ierastajām Latviešu tradīcijām) var tikt izmantoti tikai atpūtas braucieniem, un lainu kas, bet kurjeri un pārējie, kam kompakti un vienlaikus droši jānokļūst no punkta A uz punktu B Rīgas ietvaros neizmantos šo veidojumu. Ja gribēšu lēnām pārvietoties, tad braukšu pa trotuāru ( un ar tikai tad, ja ceļi apledojuši un slideni), protams pabrīdinot gājējus ar vārdiem “atvainojiet/paldies/lūdzu palaidiet/utt”. UN beigu beigās vairāk stresa sagādā manevrēšana starp bērniem un iedzērušajiem kam taisne un sinusoīda ir viens un tas pats.
Par veloformām, arī es esmu uz sevi novērojis ( salīdzinot laikus kad braucu vienkāršās drēbēs un tagad kad braucu speciālās drēbēs), ad tagad attieksme ir daudz labāka, cilvēki uzreiz redz, ka šis nav iesācējs vai kāds kurš sevi nekontrolē, un nemaz netraucē tas, ka kāds varbūt pasmīkņā ieraugot mani likras drēbītēs, ( tagad pārsvarā šausminās, kā var pabraukt tādās apspīlētās tik lielā aukstumā), bet tas skaidrojams tikai ar viņu nezināšanu, ka patiesībā nemaz nav auksti.
Varu padalīties ar Jums ar vienu brīnumlīdzekli, kas ilgtermiņā atrisinās visas Jūsu velobraucēju problēmas, braucot pa Rīgas ielām/ietvēm. Pamatdoma ir - nefokusēties uz iespējamām vai jau notikušām problēmām. Konkrēti:
- Neskaitiet, cik reizes Jūs šodien nepalaida pa galveno ceļu.
- Nedomājiet par to, ka Jūs kāds varētu nepalaist u.tml.
- Nerakstiet par to forumā :)
- Brauciet ar domu, ka neviens Jūs neabižos un neliks pie sevis nolamāties.
- Zvaniņus atstājiet mājās. Ja arī zvaniņš ir un izmantot to būtu visas tiesības - nedariet to. Nekad! Zvaniņam ir daudz labāks pielietojums - lai sazinātos vai liktu pievērst uzmanību, braucot kompānijās.
- Nesodiet un nemāciet citus par viņu neizdarībām. Pats parasti, kad gribētu pateikt kādam [āpsim], ko domāju, vien pie sevis nodomāju vārdu “stulbenis” vai ko rupjāku un viss.
- Nesatraucieties, ka kāds pārkāpj noteikumus, neatkarīgi no tā, vai viņš jums traucē vai nē. Turpiniet braukt atbilstoši situācijai. Atcerieties, ka šādi Jūs zaudēsiet vismazāk laika, nekā, iesaistoties garā un bezjēdzīgā diskusijā :)
Saprotu, ka ļoti grūti ir izmanīt savu domāšanu par 180 grādiem, bet, to izdarot, Jums praktiski nekad negadīsies tādas situācijas, par ko gribētos pasūdzēties forumā. Kopš mainīju savu attieksmi šeit aprakstītajā veidā, braucot nerodas praktiski nekādas nesaskaņas ar apkārtējo vidi. Lai Jums veicas! :)
[quote=averza]Varu padalīties ar Jums ar vienu brīnumlīdzekli, kas ilgtermiņā atrisinās visas Jūsu velobraucēju problēmas, braucot pa Rīgas ielām/ietvēm. Pamatdoma ir - nefokusēties uz iespējamām vai jau notikušām problēmām. Konkrēti:
- Neskaitiet, cik reizes Jūs šodien nepalaida pa galveno ceļu.
- Nedomājiet par to, ka Jūs kāds varētu nepalaist u.tml.
- Nerakstiet par to forumā :)
- Brauciet ar domu, ka neviens Jūs neabižos un neliks pie sevis nolamāties.
- Zvaniņus atstājiet mājās. Ja arī zvaniņš ir un izmantot to būtu visas tiesības - nedariet to. Nekad! Zvaniņam ir daudz labāks pielietojums - lai sazinātos vai liktu pievērst uzmanību, braucot kompānijās.
- Nesodiet un nemāciet citus par viņu neizdarībām. Pats parasti, kad gribētu pateikt kādam [āpsim], ko domāju, vien pie sevis nodomāju vārdu “stulbenis” vai ko rupjāku un viss.
- Nesatraucieties, ka kāds pārkāpj noteikumus, neatkarīgi no tā, vai viņš jums traucē vai nē. Turpiniet braukt atbilstoši situācijai. Atcerieties, ka šādi Jūs zaudēsiet vismazāk laika, nekā, iesaistoties garā un bezjēdzīgā diskusijā :)
Saprotu, ka ļoti grūti ir izmanīt savu domāšanu par 180 grādiem, bet, to izdarot, Jums praktiski nekad negadīsies tādas situācijas, par ko gribētos pasūdzēties forumā. Kopš mainīju savu attieksmi šeit aprakstītajā veidā, braucot nerodas praktiski nekādas nesaskaņas ar apkārtējo vidi. Lai Jums veicas! :)[/quote]
Tiešām labi ieteikumi, vienīgi tas punksts:
2. nedomājiet par to, ka jūs kāds varētu nepalaist…
Man gan īsti nepatīk, pārējo gan ievēroju pēc iespējas.
Nepatīk, jo tad vairs netiek fokusēta uzmanība uz tev blakus/priekšā/aizmugurē/vai no sāniem braucošā transportlīdzekļa ( velo/ auto) rīcību, rezultātā, tu nedomā par to, ko viņi var darīt un esi pilnīgi nesagatavots pārsteigumiem.
Tas gan tikai mans viedoklis, bet pārējie punkti ir par 100% atbalstāmi.