Decathlon Cobra 700 šosejas velo

Ja noņem visus tos sūkņus un plastmasas pudeļturus, izskatās pēc superīga velo.
Starp citu, vai vāciešiem ir kāds websaits vai kas tamlīdzīgs, kur ko tādu varētu sameklēt un, ideāli, nosūtīt uz ārzemēm? Es gribu sameklēt tādu pavecāku lietotu De Rosa rāmi, bet manā galā tos nav iespējams par saprātīgām naudām atrast.

par saitiem nezinu, bet pastaigājot pa komisijas bodēm visādus brīnumus var atrast ;)

[quote=KumachanIkemen]Ja noņem visus tos sūkņus un plastmasas pudeļturus, izskatās pēc superīga velo.
Starp citu, vai vāciešiem ir kāds websaits vai kas tamlīdzīgs, kur ko tādu varētu sameklēt un, ideāli, nosūtīt uz ārzemēm? Es gribu sameklēt tādu pavecāku lietotu De Rosa rāmi, bet manā galā tos nav iespējams par saprātīgām naudām atrast.[/quote]
Veco Colnago,DeRosa,Mercx,Pinarello,Bianchi cienītāji visā pasaulē ir pamodušies;)

Tapec ir verts braukt ar parastu velo un parejos lai perk pajoliņi.

Ko Tu ar šo frāzi vēlējies paust?

[quote=cello]
Veco Colnago,DeRosa,Mercx,Pinarello,Bianchi cienītāji visā pasaulē ir pamodušies;)[/quote]
Par to var pārliecināties paskatoties uz cenām… Bet nu, mans jautājums ir balstīts uz pazīstama pieredzes, kurš Vācijā esot nopircis vecu De Rosa ar 105 par kaut kādiem 40 eur. Izskatās, ka tur vēl pērles ir.

[quote=KumachanIkemen][quote=cello]
Veco Colnago,DeRosa,Mercx,Pinarello,Bianchi cienītāji visā pasaulē ir pamodušies;)[/quote]
Par to var pārliecināties paskatoties uz cenām… Bet nu, mans jautājums ir balstīts uz pazīstama pieredzes, kurš Vācijā esot nopircis vecu De Rosa ar 105 par kaut kādiem 40 eur. Izskatās, ka tur vēl pērles ir.[/quote]
Ceru ka DeRosa rāmi nevis tikai DeRosa uzlīmes uz k-kāda rāmja…

Šis te zaļgandzeltenais. Itkā esot riktīgais, bet pats pārbaudījis, protams, neesmu. :)
Dekali virsū bija salīmēti vispāri randomi, cik atceros…

http://www.ss.lv/msg/lv/transport/bycycles/highway-sports/bxegpf.html

Atvainojos Cien. Kungiem , bet ir jau daudz slavenākas firmas ar lielāku vēsturi par Colnago , piemēram Bianchi , ORBEA , BH un t.t.

Runa ir itkā par De Rosa, bet jā, ar Colnago tur vēsture ir ļoti tuva.
Būtībā jau vienalga, man vienkārši patīk tie vecmodīgie dzežinieki, bet De Rosa, Pinarello vai Bianchi ir jau tikai gaumes jautājums. :) Visi forši.

Nebūtu blakām PSRS laiku lielais brālis , tādu colnago vispār neviens nepieminētu !

Ar tādiem mēsliem ir iespējams arī braukt?

Par kuru tieši mēslu ir jautājums?

Par vēsturi nestrīdos,bet pēc CrMo classic riteņiem Orbea un BH toč neviens neraujas.