Dakšas "upgrade"

Beidzot esmu apņēmies nomainīt dakšu savam velo. Pašreizējā ir diezgan liels draņķis (RST Gila). Problēma tāda, ka dakša ļoti cieta pat tad, ja “preload” uz minimumu uzregulēts. Kad uzsēžos uz velosipēda, dakša iesēžas par 1,5cm, bet, uzguļoties ar visu svaru uz stūres, tikai 3cm var izspiest. Ar visu spēku spiežot zemē varēju max 4cm izspiest, lai gan dakša skaitās ar 8cm amortizāciju. Uzbraucot uz cietas un nelīdzenas virsmas, stūri sit no rokām ārā.
Pašlaik CRC ir laba cena uz RS Reba SL. Kā tur ir - pumpis jau laikam nenāk komplektā ar dakšu un tas jāpasūta atsevišķi, ne? Varbūt kas cits labāks šajā cenu kategorijā nopērkams (nedaudz virs 200Ls)? Nu varbūt līdz 300Ls vēl pavilktu, ja ieguvums būtu tā vērts. Piebildīšu tik, ka velo ir ar disku bremzēm PM standartā. Un 100mm dakša pašreizējās 80mm vietā jau laikam nekādu lielo atšķirību ģeometrijā neradīs?

Taurenis (http://pindzele.wordpress.com/) vel nesen pārdeva lietotu Rebu. ;)

Reba vēl ir, var teikt, ka jauna…ja der 80mm un štoks 18cm, tad par Ls 120 WELCOME…

Jā, zinu, ka tirgo. E-bayā redzēju. Vienīgi man lielākā daļa lietoto dakšu nederēs, jo štoks ļoti garš. Pamērīju un ir kaut kur starp 25cm un 26cm.

hhe
Taurenis jau mēnesi tirgo to savu dakšu :>

Nu tad tā. Tiku pie mazlietotas RS SID dakšas un jau uzmontēju virsū. Tagad tikai problēma - kur var dabūt Post-Post adapteri 180mm rotoram? Apbraukāju vairākus velo veikalus, kas man puslīdz pa ceļam bija, un vai nu nav vispār, vai arī divos veikalos dzirdēju pilnīgi vienādu tekstu - “vakar pēdējo izmantojām”.
Redzu, ka ir divi varianti pieejami šiem adapteriem SM-MA-F180P/P un SM-MA-F180P/P2. Izskatās, ka tas P2 variants ar vienu skrūvi pieskrūvē klāt gan pašu adapteri, gan bremzes. Savukārt parastajam P no sākuma jāpieskrūvē adapteris un tad pie tā jāskrūvē klāt bremzes. Citādi jau laikam abi varianti der, ne?

Ja nav uz vietas, tad jāsūta…

Labāk jau būtu atrast, kur ir uz vietas, lai nav jāgaida, kamēr atnāks sūtījums.