Es gribu pirkt jaunu daukšu - ROCKSHOX SID RLT 100mm. Mans svars ir +95kg. Piedalos gan SEB, gan TREK maratonos.
Tad nu tā - vai šī dakša spēs pilnvērtīgi pildīt savas funkcijas pie manas masas un vai man nebūs jasatraucās par to, ka kaut kas varētu notik ar šo dakšu braucot pa saknēm/pļavām/bedrēm pie liela ātruma ?! Vai arī man tomēr būtu jāskatās uz dakšu ROCKSHOX REBA RL ?
[quote=emils]Es zinu divas maguras ar nestrādājošu lokautu.
Bet vai tiešām tā cena tur nav FOX dakšas līmenī? Tikko te bija piedāvājums FOX ar remote pa 235ls (jauna)[/quote]
“Tikko te bija piedāvājums FOX ar remote pa 235ls (jauna)” - šī summa gan bus SID’a līmenī. Tikai tagad jāmekē, kur tas piedāvajums ir (salīdzināšanai).
Bet tomēr jautājums bija par to, vai SID’s spēs izturēt visas slodzes + manu svaru (+95kg) ?! Uz šo jautājumu atbilde tā arī netika sazirdēta.
Es noteikti neieteiktu SID pie svara +90 kg, jo tieši šim nolūkam ir domāta Reba.
Ar aizvērtu lock-out SID dakšu var saliekt arī krietni vieglāks braucējs. Tev jāskatās tikai uz Rebu.
Dual air SID dakšai arī varētu nebūt piemērots 95kg gadījumā, ja brauc tādu agresīvāku MTB. Man šķiet, ka tad varētu būt liela iespēja, ka sitīs cauri uz lielākām bedrēm (triecieniem). Bet nu nelūzīs jau gluži. Tik traki nevajadzētu būt. Tad būtu ražotājam janorāda max. braucēja svars.