Ir doma iegadaties Crossmax ratus,vai kads varetu kaut ko pateikt par siem ratiem,to plusi un minusi!!!
Paldies!
Ir doma iegadaties Crossmax ratus,vai kads varetu kaut ko pateikt par siem ratiem,to plusi un minusi!!!
Paldies!
Par kuriem Crossmax jautā?
Labi izturiigi rati, tik gultnji tadi pavaaji, biezhi jamaina cik dzirdeju…Tas attieciba uz baltajiem SL… Par jaunajiem SLR nazinu:)
Kadi interesee - disku bremzeem vai V-bremzeem?
V-bremzem intrese!Kada aptuvena cena ir LV siem ratiem?
katram tirgotājam sava cena!tie gultņi vāji tāpēc ka ar augstspiediena sūkni mazgā - iesit gultņos ūdeni un tad pāris ned.labie rati pastāv līdz nākamai gonkai un tad jau rūsa klāt un kā uzmočī tā gultņi maisā!
Tiko SLR vizināju,Man ļoti patika,mēģinājis neesmu,bet runā ka pašam tik un tā jāminot:)
Vari man sikaku aprakstu uz e-mailu atsutit,ar ko atskiras tas serijas?
Neviens nevēlās pāriet uz disku bremzēm un atbrīvoties no Crossmax SL vai ST vai XL vai Crossmax otrās paaudzes V-brake ratiem normālā stāvoklī?
Veicu cenu monitoringu ))
SL
ST
XL
Crossmax 2-nd gen.
[quote=wheelie]Neviens nevēlās pāriet uz disku bremzēm un atbrīvoties no Crossmax SL vai ST vai XL V-brake ratiem normālā stāvoklī?
Veicu cenu monitoringu ))[/quote]
Cik tavam brinumam cena?
Zinu, ka Fulcrum noliktava grib atbrīvoties no Red Metal 0 aploku bremžu ratiem.
Es tā kā meklēju… )
domāju ka cena būs ārpus manam budžetam )
Kads Tev budzets? Varbut man ari tev piebiedroties meklešanā?
Tāpēc jau veicu cenu aptauju jo nezinu cik tādi lietoti pašlaik maksā ) , un pielauju ka starp XL un SL cenām var būt atšķirība…
Un vispār, laikam v-bremzēm tādi nu jau paliek retums)
neturi sveci zem pūra, liec cenu galdā!
[quote=wheelie]
domāju ka cena būs ārpus manam budžetam )[/quote]
400Ls.