Crocodile Trophy (AUS)

Austrālijas daudzdienu MTB sacīkstēs Crocodile Thophy startēs trīs Igaunijas sportisti, pārstāvot Rietumu-Delfin komandu- Allan Oras, Jaan Kirsipuu un Indrek Kelk.

Etapi:
Stage 1 Oct 19 Cairns - Lake Tinaroo 98 km
Stage 2 Oct 20 Lake Tinaroo - Granite Gorge 71 km
Stage 3 Oct 21 Granite Gorge - Irvinebank 144 km
Stage 4 Oct 22 Irvinebank - Chillagoe 157 km
Stage 5 Oct 23 Chillagoe 100 km
Stage 6 Oct 24 Chillagoe - Mt. Mulgrave 137 km
Stage 7 Oct 25 Mt. Mulgrave - Laura 151 km
Stage 8 Oct 26 Laura - Cooktown 142 km
Stage 9 Oct 27 Cooktown - Ayton 124 km
Stage 10 Oct 28 Ayton - Cape Tribulation 38 km

nu monstri… kaut kas nereāls. atliek vien novēlēt veiksmi un lai ciska iztur.

1162 km

wow, tālu ) Super!

es fanotu par Sise, bet nu pagaidisim gadiņu

Mazliet skrobe… RBR var trīs igauņu bāleliņus uz AUS kaut kādu krokodilu braucienu aizdabūt, bet LRF uz pasaules Čempi tam pašam Belohvoščikam nevar otru riteni līdzi iedot startam grupas braucienā :(((

Par nāciju tak skrobe :)

kaut kāds krokodīlu brauciens?

nav jau, protams, SEB, bet nu grūti ir arī tur

Austrālijas trase ir smilšu sacīkste, bieži vien kā pa pludmali. Tas nav kaut kāds brauciens, bet iespējams grūtākā sacīkste starp Transalp, Cape Epic, TransRockies un La Ruta.

Ta jau Hānja tāds nieks vien ir… :))

Apskatot taas krokodilu gonkas peerngada bildes mans pirmais secinaajums - tiem oziishiem vispirms vajadzeetu atbraukt pie maira iemaaciites interesantas MTB trases dabaa saskatiit un saziimeet. Taas kilometriem garaas taisnaas grantenes un asfalti…sarkasms par SEB tiiri vai vietaa. Protams ka gruuti, protams ka traki, protams ka gari, elitaari un veel. Un tomeer. Neliela ceriiba uz shii gada igaunjiem, ka iemaaciis orgiem lietu vai triis par mtb traseem.

Varbūt nemācīsim austrāliešus dzīvot…

Uj ku nopietni. Protams ka nemaaciisim.

[quote=raiter]Mazliet skrobe… RBR var trīs igauņu bāleliņus uz AUS kaut kādu krokodilu braucienu aizdabūt, bet LRF uz pasaules Čempi tam pašam Belohvoščikam nevar otru riteni līdzi iedot startam grupas braucienā :(((

Par nāciju tak skrobe :)[/quote]
man to pašu gribeja teikt …

Katram pasākumam savas odziņas!

[quote=Baltais]kaut kāds krokodīlu brauciens?

Nav jau, protams, SEB, bet nu grūti ir arī tur[/quote]
Es tak neapšaubu ka tas kroko-pasākums ir grūts un smags un protams ka interesants. Igauņi aizbrauks, un ieliks savā karjerā ķeksi - es tur biju, krokodilus redzēju, un cerams arī medāli dabūs:) Mēs katrs par to varam vien sapņot. Lai vīriem viss izdodas (par Igauņiem turu īkšķus, man vecvectēvs Igaunis :) )

Man tā skrobe jorpojām par LV izlasi pasaules čempī… :(

Ne tik strauji kungi, pirms nonieciniet to gonku, palasiet, cik cilv. finišē, cik vispār ir limits pieteikties, cik cieš no dehidrācijas, kāda ir dzīvošana (tikai teltīs), kāpēc katram jāņem 10 fļagas līdzi utt.
Varbūt daļējs mārketings, bet šo gonku pozicionē kā garāko, smagāko un karstāko mtb gonku pasaulē.
Orgi ir tie paši, kuri taisa Alpen Tour un, cik vasarā nācās izbaudīt, domāju, ka aizbraukt pamācīties var katrs pats…
Jā, man bija tā laime vinnēt 1600eur vērtu kuponu šai gonkai šogad, bet nepaveicās sadabūt naudu ceļam (Igo bija žēl mani mocīt, bet pašai maksāt no ģimenes budžeta kaut kā šķistu par šerpu).
Turam īkšķus par mūsu eesti pois!

Starta saraksta kādi 100 brauceji pierakstīti, nav ta ka bikiņ pa maz ?

Skatoties kādas tur izmaksas. Eiropai līdz AUS ir baigi tālu, neparocīga tomēr lokācija.

a ko vietejie aborigēni slinko?

pieļauju, ka vietējie ķer viļņus un sauļojās. Tagad tur pavasaris/vasara sanāk !?