vai kaads taadas mantinjas ir suutijis?
cik ilgaa laika vinji tos ratus saliek?
sūtīju, atnāca +/- tik pat ilgā laikā kā citreiz paka bez custom ratiem…
Taisnība, starpības nav. Piegādes laiku tas neietekmē
nu cerams ka nekas nav mainijies :D
j***l, es pasuutiju pagajusajaa otrdienaa, man sodien zvana un parjautaa vai es tiesi taadus gribu :D
vinji nedeeljas laikaa vel nav saakushi likt :/
pareizi ir, ratus pirkt nav tas pats, kas baltmaizi, jādod cilvēkam laiks apdomāties ;)
bet nedeljas laikaa nav izsuutiiti. parasti 3-5 dienaas ir jau latvijaa :\
staadam ilguma rekordus :D
kuram visilgaak no crc naakushas detaljas :D
ir chalji, kas gaidiijushi ap meenesi un ilgaak no CRC, jo izsuutiishanas briidii itkaa bija rakstiits, ka stockaa ir, bet kad pienjeema jau vairs nebija, bet pasuutijums bija izdariits…skumiigi sanaaca, bet nu jau viss ir kedaa!
[quote=emils]staadam ilguma rekordus :D
kuram visilgaak no crc naakushas detaljas :D[/quote]
1.04 izdarīts pasūtījums, šodien vēl “processing” :)
mjaa, man procesing bij 2 ar pus nedeljas, veljoprojaam nav atnaacis kaut ari pasuutiju 25 martaa.
galvenais ka pirmais japinja posms jau klaat bet ritenis kaa nav taa nav.
nu kad atnāks uzraksti tū leit un atsakies…
ja bija nopietni nodomi, tad vajadzēja laicīgi kustēties…
Processing vai kas cits, tam nav nozīmes. Es nesen kā pats palūdzu trim sūtījumiem nomainīt statusu no Processing uz Complete, jo preci jau pāris mēnešus kā biju saņēmis. Tāpat man stāv Card Payment Problem, taču vakar saņēmu paku, un jau saskrūvēju jaunu riteni. Galvenais vajag sekot līdzi vai pakai piešķirts sūtījuma numurs, un kontaktēties ar klientu apkalpošanas nodaļu.
Tieši tā, laikam jau neesi vienīgais, arī man tā pat… :(
skaties uzmanīgi, šitā var mavaši galvā dabūt…
baigais gudrenieks? no rudens ir pietiekami laicīgi? Ne katrs var atļauties nopietnas lietas uzreiz pasūtīt, naudiņa pārādās - pasūta…
[quote=costx]skaties uzmanīgi, šitā var mavaši galvā dabūt…
baigais gudrenieks? no rudens ir pietiekami laicīgi? Ne katrs var atļauties nopietnas lietas uzreiz pasūtīt, naudiņa pārādās - pasūta…[/quote]
man tagad ir jānobīstas vai jāturpina neauglīgs kašķis?
un sarunā nekur netiek pieminēti finansiāli apsvērumi, tikai termiņi…
gribeeju pirkt hope pro3 ratus, bet vinji nebij pardosanaa, taaka naacaas pirkt to kas bij.
a nezinat kur vaicaat ja nav vel pienaakushi. pirmo reiz man taa…
boooože, kādas problēmas… actionsportā pagaidām nekas tāds nav bijis, viss ir punktlich.
šeit esi mēģinājis prasīt?
customerservice@chainreactioncycles.com
jap, bet tur ir jaagaida 5dienas kameer kaads vispaar apskataas. vinjiem baigi leenu iet ar atbildeem.
pie contacts arī tel. numurs ir