Tā īsti nevaru iedomāties - cik tad ir tādu riteņbraucēju, kas izmanto velosipēdu ne tikai kā transporta līdzekli, bet arī vismaz vienreiz gadā izbrauc treniņu?
Kādam varētu būt kāda aptuvena nojauta?
Tā īsti nevaru iedomāties - cik tad ir tādu riteņbraucēju, kas izmanto velosipēdu ne tikai kā transporta līdzekli, bet arī vismaz vienreiz gadā izbrauc treniņu?
Kādam varētu būt kāda aptuvena nojauta?
Kā var vienreiz
nosaukt par treniņu? doh…
Cilvēks kurš vienreiz izbrauc treniņā, to varētu izdarīt arī vēlreiz, viņam vismaz ir velokrekls. Tādi lauku onkuļi, kas šmigā plenderē no viena ciema uz otru, varētu netikt skaitīti pie velobraucējiem manuprāt (no sportiskā aspekta).
lai trenētos ir nepieciešams velokrekls? :O
un ja man nepatīk velokrekli un izmantoju parastu elpojošu sporta kreklu?
Lūdzu bez muļķībām un spama - es lūdzu izteikt viedokli par aptuveno riteņbraucēju skaitu LV, nevis velokrekliem utt. Ideju sapratāt.
seb kopvērtējuma cilvēku skaits x2
Un kā ar tiem, kas brauc ekskluzīvi šoseju? Vai arī tādu nav daudz?
Var mēģināt izlobīt no pēdējo gadu dažādu sacensību dalībnieku sarakstiem kombināciju Vārds+Uzvārds+Dzimšanas gads un atsijāt dublikātus. Interesani, ko varētu iesākt ar tādu datubāzi? :)
Cilvēkam ar Excel vai kādām programmēšanas valodas zināšanām tad daudz laika varētu neprasīt.
Vienības velobraucienā piedalījās ~4000 braucēji
Braucu ar velo gandrīz katru dienu.
man ir vairāki velo krekli, pat termo jaka, MTB apavi, velo šorti ar lencēm un garās bikses arī :]
Nekad neesmu piedalījies nevienās sacensībās… - es skaitos? :]
GatisHei, +1… mans stāsts tāds pats.
Un tie šmigotāji var teikt arī varoņdarbus veic - gatavi pat maratona distances veikt neskatoties uz bezspēku, zābakos un vecās biezās biksēs/drānās.
Tādi kas brauc tikai šoseju, stipri šaubos vai sanāks 150 braucēju.
Tie ar velokrekliem vairāk par 5 K nebūs.
Bet kālab šis skaitlis interesē?
Tirgus izpēte?
Kā jau teica, aptuveni 150 šosejas braucēju un, manuprāt, 500 MTB braucēji, nu ja pieskaita tos, kas kalendārā skatās SEBa datumus, kāds 1000-1500.
Pārējie vizinās un uz SEB dodas kā izklaides pasākumu.
Tirgus izpēte? Diez vai, profesionāļi ir vistaupīgākie pircēji ;) Pareizāk sakot, nopietni amatieri… profesionāļi vispār neko nepērk, paņem no komandas.
Es teiktu, ka jāskaita pēc klipšu pedāļiem. ;)
A man riebjas klipshu pedaalji :D
Bet esmu velokurjers. Braucu sacensiibas utt. :D
Domaajiet ko rakstiet :D
Diezgan nejēdzīgs ir šitais topiks un pats pirmais posts. Kaut vai tāpēc, ka nav paskaidrots kam šis skaitlis īsti ir nepieciešams un kāda ir tā pamatdoma. Man ir velokrekls, ir klipšu pedāļi, ir pat vairāki riteņi un piedalos sacīkstēs, trenējos it kā, bet es sevi pilnībā nepieskaitu pie kaut kāda sportiskā tipa velobraucēja. Man velo ir kā pārvietošanās līdzeklis uz darbu un hobijs. Nav nedz sportisko mērķu, nedz vēlmes sevi pieskaitīt tajā grupā, par kuru šeit tiek itkā veikta aptauja. Un domāju, ka bez manis tādi ir vēl arī citi. Iespējams daudz citi. Tā kā derētu bišķīt plašāk apstāstīt to ideju vai arī neveidot tik nesakarīgas diskusijas.
Tur kur sēkla savulaik izbirusi, tur brauc. Cik minu, vienmēr satieku 1-2 šosejniekus, sasveicinamies. Šodien Kuldīgā būts, mana vecuma onkas min šoseju. Speciāli, nevis pēc 2-litrīgā apiņa. Bij ar startiņiem un tūristiem redzami arī 'mājas drēbēs".
Neesu profs, esu fizkultūrietis, bet mani visticamāk var pieskaitīt pie šosejniekiem.