Cieņas un noteikumu ievērošana no autovadītāju puses

o, mērīšanās, kuram garāks virinātājmētelis un kuram lielāks molotov cocktail!
es esmu ātrajiem astē iesēdies cauri vienvirziena korķim uz čakenes, pa pretējo joslu.
varbūt kādam ir izdevies apdzīt prezidenta kolonnu?

d-tiltam esot veloceliņš. man gan nav ne jausmas, cik ērti/nēērti iespējams uz tā uzbraukt un nobraukt.

[quote=blieztunmaukt]o, mērīšanās, kuram garāks virinātājmētelis un kuram lielāks molotov cocktail!
es esmu ātrajiem astē iesēdies cauri vienvirziena korķim uz čakenes, pa pretējo joslu.
varbūt kādam ir izdevies apdzīt prezidenta kolonnu?

d-tiltam esot veloceliņš. man gan nav ne jausmas, cik ērti/nēērti iespējams uz tā uzbraukt un nobraukt.[/quote]
Tas gan butu mans sapnu piepildijums ipasi ja vel mani aizturetu par noteikumu parkapumu un paraditu TV, tas gan kollonas soferisiem butu pazors :D

Es tur bieži griežu augšā ar mašīnu, diennakts tumšajā laikā. Varu pateikt, ka attālumu līdz taisni nākošām mašīnām novērtē tikai pēc to uguņiem, tātad, ja tu brauc ar riteni bez priekšējās lampiņas - ij nepamanīšu. Vai vismaz sāna atstarotājus riteņos vajag - kad griežu augšā, uz brīdi mani lukturi tajos iespīd, un tad man vajadzētu to riteņbraucēju pamanīt. Otrkārt, lai pārkārtošanās manevri nenotiktu pārāk strauji, tur ir pagarināta nepārtrauktā līnija. Kā jau Latvijā ieraksts, daļa šoferu to ņem vērā, daļa nē.
Autobraucēji, vai jūs ziniet, kā tas ir - braucu pa Rīgas loka apvedceļu, apkārt melna tumsa, pretī brauc mašīnu straume - visiem spoži lukturi, tāpēc labajā pusē nekā neredzu. Te pēkšņi ar vienu acs stūrīti pamanu, ka nupat apdzenu ģenģerējošu riteņbraucēju - kaut kāds vietējais sūnu vecis, viss apģērbs un ritenis melns, nekādu atstarotāju… es tādu subjektu pamanu tikai 3-5 m sev priekšā, pie braukšanas ātruma =>90 km/h!

vakar tur jau gulēja viens žmuriks ceļam pa vidu apklāts…

žmuriks = velosipēdists?

šodien 2 sabrauca… nav jau brīnums…

bet ari autovaditaji kas nrauc no iekspagalmiem rada realu risku mums kas reizem medz apbraukt korkus pa trotuaru, ta man gadijas vakar kad viens ar savu bsinu reali mocija uz ielu un kanpi paspej nobremzet mani nenotriecot jo tajos gadijumos neviens no mums viens otru neredz un tas pat nau reali, domaju ka taja iespejamaja avarija es butu atsities pret businu un tad pret stabu, tas butu sapigi, autovaditajiem tuvojotiess trotuaram noteikti vajadzetu samazinat brauksanas atrumu.

Hi-Vision vestes/jakas, spīguļi, spilgti somu pārklāji… velosipēdists ir grūti pamanāms, tāpēc, jo spilgtāks jo labāk (90%os viņam pašam…)