ja laikapstākļi nepievils un brauciens notiks, un ja brauksi cauri Rīgai, piesakos uz vienu no brīvajām vietām.[/quote]
Šodien gismeteo sestdienu sola gandrīz bez lietus:) Es ceru ka tas piepildīsies:) Svētdien jau pavisam jauks laiks un man ir doma “гулять так гулять” un doties uz Api. Tā teikt sagatavoties Rougei:) Ja neviens cits vedējs neuzrodas tad būs jāvizinās caur Rīgu:)
Gribēju iezīmēt kartē aptuveno maršrutu, bet Ērgļiem ir tik draņķīga fotgrāfija ka neko nevar izšķirt. Būs jāskatās uz vietas kur braukt un kur GPS ved:) Gan jau nepazudīsim!
Smilteni atstāsim citai reizei - saldajam ēdienam un tad kad tur saradīsies vairāk GC ( pagaidām tikai 2).
sestdienas braucienam domāju piedalīties. auto man nav un sestdien gribētu būt atpakaļ Rīgā.
GUF, kā tev izskatās, vai pievienosies un vai būs vietas auto?
par kādu nopietnāku tūrisma izbraucienu Smiltenē labu laiku jau prātojam, Smiltenes pusē ir vēl daudz interesantu vietu kuras būtu vērts apskatīt un izbaudīt uz diviem ratiem.
Plānojās kaut kas tāds jūlijā vai augustā, jo šobrīd pats esmu aizņemts ar skolas pabuigšanu un diplomdarbu, un uz ričuku varu tikai skatīties un siekaloties:)
Nemaz nebiju pamanījis, ka kāds ir paspējis Smiltenē 4 GC slēpņus izlikt, galīgi esmu no dzives atpalicis:D
Svētdien plkst. 10.00 tiekamies Kornetos pie Pilskalna. Kopā ar Rouge Tour organizatoru Ivaru dosimies trases iepazīšanas braucienā pa Peļļu gravas apkārtni. Visi laipni aicināti, arī kurzemnieki. Starp citu, tajā apkārtnē arī esot kaut kādi (varbūt GC) meklējamie punkti…
Tā kā GUF netiek sāk kļūt sāpīga transporta problēma. Vai ir kādas idejas? Uz Ērgļiem jau es varu paņemt, bet atpakaļ jau tāpat jātiek ja negrib braukt tālāk caur Smilteni uz Kornetiem:)
Man nepārtraukti zvanīja par svētdienu ieinteresētie sportisti un es nenocietos… Tu nokavēji.[/quote]
Ja ši ir vienīgais topiks par šin dienām, tad jautās te:
Vai svētdien no Rīgas uz Api kāds dosies, kuram ir vienam komplektam brīva vieta?
Vēl man ienāca prātā ka no Rīgas es varu paņemt, vēl labāk ja varētu nokļūt ar vilcienu līdz Salaspilij, tad atpakaļceļā izlaist Līgatnē un tur jau atkal ir vilcieni.