Tā kā brīvdienās neplānoju mīcīties pa Sportlatu un arī negribu lauzt kaklu Rīgas velomaratonā, sestdien vai svētdien gribētos izmest kādu garāku riksi ar velo pa pasauli. Savi tuvējie meži jau izbraukāti līdz nelabumam un šķiet plakani… Varbūt varam savākties kāda domubiedru grupiņa jaukam izbraucienam tur kur ir kalniņi? Pa ceļam varētu paķert kādu geokešu…
Apmēram pa kuru pusi izbrauciens domāts? Ja laiks nebūs labais citām izpriecām, tad labprāt pievienotos. Ir arī auto ar iespēju ietilpināt piecas personas ar visiem velo.
guga(at)latnet.lv
Varētu Sigulda, Līgatne, Cēsis, bet var da jebkur kur ir interesanti:) Varbūt kāds var ko ieteikt…
Tās puses GC apšiverētas, bet kāpēc ne. Jau kādu brīdi ir domiņa apbraukt ap Engures ezeru, bet tur uz nekādu reljefu nevaram cerēt. Ap ceturdienu jau varam gaidīt +/- ticamas laika prognoze brīvdienām - tad arī paliks skaidrāks uz kuru pusi labāk doties. Pašlaik labāks laiks solās būt svētdien.
Mani arī interesē, bet vēl nezinu, vai varēšu.
Varbūt Ērgļu un Vecpiebalgas apkārtne?
Vot es arī gribēju ieteikt Ērgļus/Vestienu. Varam arī Pļaviņās vai Līgatnē vizināties.
Svētdien rīta pusē kopā ar igauņiem piedāvāju Rouge Tour trases apskati Latvijas teritorijā - tātad Philips MTB maratona Apes posma ieskats…
apistu piedāvājums - 6dien Alūksnē gonka un 7dien tas, ko Mairis saka - Rouge Tuur/Philips.
Ja tomēr interesē arī GC, tad viens variants ir šāds.
http://dcdace.6te.net/ErgliGC.html
Gabals gan sanāk paliels, kā redzams, taisnās līnijās 86km.
Gabals paliels gan, bet visi slēpņi tādi interesanti, negribas nevienu izlaist. Bet dienas jau tagad garas:)
piedalos.
Ja brauciens notiks sestdien, es labprāt!
Man arī labāk patiktos sestdiena, uz šo brīdi pat labāku laiku sola sestdien nevis svētdien. Un kam vēl par maz var braukt ciemos pie Maira svētdien:)
Kā jūs plānojat tikt uz starta punktu?
Velosipēdista draugs - vilciens!
Ja atcelties plānotais nedēļas nogales pasākums, labprāt sestdien brauktu.
uz Ērgļiem vilciens vairs nekursē.
Noskaidrosim potenciālos dalībniekus un tad tie kuriem mašīnas aizvedīs tos kuriem nav mašīnu. Principā kā uz jebkuru pasākumu:) Es varu paņemt 2.
ieliku pie braucieniem, bet vēl jau viss ir aprunājams un nepieciešamības gadījumā koriģējams…
http://www.xc.lv/mtb/ride/ride.php?action=add
ja laikapstākļi nepievils un brauciens notiks, un ja brauksi cauri Rīgai, piesakos uz vienu no brīvajām vietām.
for future :) ja ir interese pa Smiltenes mežiem varu izvadāt :)