Kas vainas zvaninam uz mtb? Ir tak noperkami tadi ultramaza izmera ~2.5cm diametraa. :)
Un tev, protams, tāds ir uzlikts, ja ? :D
Patiesiba ir gan jaa :) Te ir mazliet striktaaki velosatiksmes noteikumi… :)
Mani šausmīgi interesē, vai kāda no oficiālajām amatpersonām var pateikt, kāda velna pēc tāds zvaniņš (jeb tā sauktais skaņas signāls, kas varētu arī nebūt zvaniņš, bet gan V-bremzes vai paša balss) uz velo ir vajadzīgs? Nu padomājiet, lūdzu, vai ir kaut viens jēdzīgs izskaidrojums? Vai CSN ir punkts par to, kādos gadījumos šo skaņas signālu atļauts lietot velosipēdistiem? NAV! Ko tas nozīmē - vai to, ka, līzīgi autovadītājiem, drīkst lietot tikai ārpus apdzīvotām vietām, lai pievērstu uzmanību, un apdzīvotās vietās, lai novērstu bīstamu situāciju? Divos vārdos - pilnīgs idiotisms. Drīz arī avārijas trijstūris būs jāvadā līdzi.
Baigi jautri, kad tante tev izlec prieksa, kad es nospiezu kaucosas, tipa bridinu!!! Ha!!!
Ja tev tante izleks priekšā, tad tev tiešām līdzēs tikai bremzes, nevis zvaniņš ! Par tām bremzēm es biju domājis tādus variantus, kad, piebraucot kādam no mugurpuses, tev jābrīdina, lai dod ceļu. Uz kaucošām bremzēm cilvēks reaģē daudz ātrāk, nekā uz zvaniņiem. Vēl, protams, laba lieta ir taure :D !
Eu, es gribu zvaniņu! Kur tādi mazi ir Rīgā?
Šķiet, man viens tāds ir mājās, dabūju balvā Embūtes sacensībās. Paskatīšos - ja atradīšu, tad varu iemainīt pret šokolādi :)