BMW velosipēds

http://auto.delfi.lv/zinas/interesantumi/bmw-m-bike-velosipeds.d?id=30645051

Visticamāk,ka lielāka daļa no no šejienes apmeklētājiem teiks, ka nepieklājīgi smags, bet kādreiz jau mēs visi braucām pat ar vēl smagākiem agregātiem :)

mans viedoklis, ritens izskatās labāk nekā autiņš, bet tā jau ir tikai gaumes lieta. Cena, manuprāt, būs adekvāta tirāžai un BMW logotipa izcenojumam.
varbūt parādīsies mūsu ielās arī kāds “bembists” uz 2K2R sistēmas :p

manā uztverē pilnīgi nekāds. M klase un slx smieklīgi.

Nu nez, tas knābis pie stutes savilcēja izskatās drausmīgi. Bet nu jā, gaumes lieta, citam var arī patikt.
Tīmekļa plašumos esmu manījis arī Mercedes un Subaru velo, bet neviens no tiem nav licies diez ko pievilcīgs. Pie tam parasti ir baisa cena par vārdu, komplektā ar draņķīgu aprīkojumu un smagu rāmi.

Ja par velo dizainu- nesen bija NAHBS (North American Handmade Bicycle Show) izstāde, internetā ir daudz bildes pieejamas. Tur ir tāāādi skaistuļi…
Cerams, kādreiz izdosies nokļūt tai izstādē.

Fuj, gan jau cena arī būs “lēta”

laikam jau tomēr vissvarīgākais no šī riteņa būtu rāmis, tad varētu domāt, vai var no tā uztaisīt riteni vai nevar, tātad, vai ir vērts likt virsū SRAM X0 vai XTR, krutu dakšu un pārējos karbona pričendāļus!
Bet manī sēž tāda nalāga nojausma, ka rāmja svars ir līdzīgs ZZK Line 1 ( aptuveni 2,3 kg), jo ja piemstu šim te SR XCM dakšu kuras svars ir 3 kg, tad domāju, ka kopējais savrs būtu 14 kg, un tieši tik pat sver ZZK Line 1 ar Sr XCM dakšu un Acera iekārtām.
Tātad, šim bembim pat karbona pričendāļi nepalīdzētu sasniegt 10 kg svaru ( pat tad, ja uzmet virsū WCS karbona cieto dakšu).

BMW nodarbinātie parēķināja, ka veloamatieri tik un tā nepirks un uztaisīja konkrēti saviem klientiem - bumaheriem, ko uz jumta uzlikt. Nedārgi.

nezinu, kā tagad, bet pirms gadiem diviem latvijā bmw salonā tika manīti pārdošanā velo ar līdzīgu vai varbūt pat tieši tādu pašu rāmi un ~ alivio aprīkojumu, par samērā sālītām, tomēr kaut cik saprotamām cenām.
par smalkiem ne-velo brendiem un aprīkojumu - pati perversākā lieta, ko esmu redzējis, ir cruiser velosipēds (ļoti līdzīgs classic cruiser, kādus reiz tirgoja hawaii express) ar emporio armani vārdu un tourney aprīkojumu. īpašnieks teica, ka esot maksājis (neatceros vairs precīzi) piecus vai septiņus simtus. latu. un man nebija iemesla tam nosauktajam ciparam neticēt.
vēl viens piemērs cenai, kas lielākoties sastāv no uzpūsta gaisa, ir ferrari velosipēdi.
mb ričuki ir pensionāru ričuki, tāpat kā mb… labi, neko neteikšu par mb automobīļu pozicionējumu ;)
savukārt riktīgi skaists piemērs zem ne-velo brendiem pabāztam velo ir g-star raw cannondale badboy, kurš tika izlaists kaut kad pērn, par cenu gan nav ne jausmas, gūglēt arī slinkums.
tāpat arī par subāriem nav ne jausmas, cik tie maksā.
no akcijām “pērc mašīnu, dabū klāt velo” atceros ievērojis trek 6300 (hmm, vai 6000?), kurš pirms pāris gadiem nāca līdzi kaut kādam vw, ted vēl kaut kādam nissan džipam nāca līdzi kaut kādi tīri cērtami kona fullīši un dirt/street cietastes, un vēl atceros ka kaut kādām škodām kaut kādi author nāca līdzi.
esmu runājis :]

Fotogrāfēts 2008.gada Ženēvas autošovā.
http://twitpic.com/195va3

:D :D :D

svars jau pabriesmīgs! 13,8 kg

BMW dizaineris būes iedvesmojies no GT 2006 http://ecx.images-amazon.com/images/I/41bbYof1-3L._2006%20GT%20Avalanche%20Expert%20Hardtail%20Mountain%20Bike_.jpg

2009.gada “bembis” nāca ar līdzīgu rāmi un Alivio, SLX jau ir M :)
http://www.bossbi.com/bike/bmw/bmwbikes.php
līdzi var piepirkt BMW pumpi ar gaisa baloniņiem!

Mans piedāvājums būtu panemt kādu riktīgi labu velosipēdu, noņemt rāmi, professionāli to pārkrāsot ar uzrakstu piemēram Lamburghini vai Bentley, vai Maybach un visiem lielīties un teikt, ka vienīgais tāds pasaulē, koncepts un pa baigo blatu dabūts… :D

var jau arī uz to visu paskatīties no otras puses - ka parasts bembis ir, nu, tipa alivio :)

[quote=Velomens]Fotogrāfēts 2008.gada Ženēvas autošovā.
http://twitpic.com/195va3[/quote]
jap, kaut kas tāds vai līdzīgs (krāsas točna bija sarkans ar baltu) tika manīts rīgā nissan autosalonā 08. gada pavasarī vai vasarā, un arī kaut kāds hardtail.

par ženēvu - tur uzmanība jāpievērš kronim :D

goda vārds, nepamanīju

Bembis ir un paliek bembis, un te jau būs darbs arī vietējiem tūninga kantoriem kas varēs šo M klasi tūnēt ar karbonu,XTR,DtSwisu un citām labām mantiņām.
Mani gan vairāk satrauc šadu BMW parādīšanās sacensību trasēs, jo vismaz uz ceļa,liela daļa BMW braucēju ar braukšanas kūltūru neizceļas !

Mani gan tas nesatrauc :)
Šis nav masu produkts.

[quote=Ints]Bembis ir un paliek bembis, un te jau būs darbs arī vietējiem tūninga kantoriem kas varēs šo M klasi tūnēt ar karbonu,XTR,DtSwisu un citām labām mantiņām.
Mani gan vairāk satrauc šadu BMW parādīšanās sacensību trasēs, jo vismaz uz ceļa,liela daļa BMW braucēju ar braukšanas kūltūru neizceļas ![/quote]

Tādi riktīgi sekli apgalvojumi, gan par marku, gan arī par šīs markas braucēju kultūru, bet nu šī ir bezjēdzīga tēma strīdam, kas vairāk iederētos kādā no portāla Delfi diskusijām.
Katrā ziņā paskatoties uz šo velo mani pārņem neizpratne- ja tā sagribējās velo uzbūvēt, vai tad tiešām nevarēja kaut ko sakarīgāku uztaisīt, ņemot vērā kādi resursi ir pieejami,
vēl jo vairāk- motociklu ražošānā viņiem arī ir liela pieredze, pat lielāka par auto ražošanu. Šitais varētu būt viens no lielākajiem BMW inženieru kauna traipiem, bišķi pat kauns sametās ka
braucu sen, pieklājigi, bez agrsijas un ar BMW:))))

Par pieaugusho BMW velukiem nezinu, man ir BMW kidsbike, kvalitate ir limenii un padomaats ir par daudz lietaam. Principaa siicis 3 gadu vecumaa iemacijaas normali braukt uz diviem ritenjiem pateicoties metodikai, kadu vini piedavaa.

Katra gadijumaa tada limenja bernu velo nav veel kadam tik viegli atrast, ja nu vieniigi no moving-children.de (kuri arii viniem taisa tos bernu velo:)).

Par kvalitaati varu shada velo spriest tikai Sachs tango gadijumaa, kuru sachs taisija peec VW pasuutijuma- taa ir loti zema, loti, loti, loti zema neskatoties uz cenu. :)

[quote=Reinis]
Tādi riktīgi sekli apgalvojumi, gan par marku, gan arī par šīs markas braucēju kultūru, bet nu šī ir bezjēdzīga tēma strīdam, kas vairāk iederētos kādā no portāla Delfi diskusijām.
Katrā ziņā paskatoties uz šo velo mani pārņem neizpratne- ja tā sagribējās velo uzbūvēt, vai tad tiešām nevarēja kaut ko sakarīgāku uztaisīt, ņemot vērā kādi resursi ir pieejami,
vēl jo vairāk- motociklu ražošānā viņiem arī ir liela pieredze, pat lielāka par auto ražošanu. Šitais varētu būt viens no lielākajiem BMW inženieru kauna traipiem, bišķi pat kauns sametās ka
braucu sen, pieklājigi, bez agrsijas un ar BMW:))))[/quote]

Vismaz Mercedes-Benz inženieri mazlietiņ ir pacentušies! http://www.travelnews.lv/?&force_lang=lv&m_id=18143&i_id=2&pub_id=49924