bikeinn.com

Ja kaut kas nav atrodams bike24 un bike-discount, ir liela iespēja to atrast šeit. Un tā ir sūtīšana no ES, bez muitas, un mazām pakām visai lēti, ap 10 eur.
Man vienu mazu mantu no turienes vajag, bet gribētos savākt kopā divus vai trijus sūtītājus.

Vispār jau kantorim galvenā lapa - tradeinn.com
Tur vairākas apakšsadaļas dažādu aktivitāšu entuziastiem. Pēc sportsdirekta norieta, apavus un inventāru sūtu no šejienes.
Lielā mega monstrozā noliktava fiziski atrodas Barselonas pievārtē, gandrīz jūras krastā. Ļoti rekomendējams kantoris.
Bet ir arī viens mainuss - diezgan nekonkrēts, dažkārt nekorekts preču apraksts, laikam jai nežēlīgi milzīgais sortiments nedod darbiniekiem laiku savadīt korekti. Jāzin ko grib, tad jau ok, dažkārt zem preces jautājumos-atbildēs patiesība aprakta.
Piegādi visērtāk pieteikt uz pick-up punktu, lai nav ar kurjeriem jāmuļļājas. Bieži ļoti mīlīgas cenas!

Svētdienas vakarā sūtīšu no bikeinn.com. Veikals atrodas eirotirdzniecības zonā, ievedmuitas nav.
Sūtīšanas izmaksas plānoju dalīt pēc kvadrātsaknes likuma, kura būtība ir tāda: kurš pasūta 4x (9x) dārgāku, par piegādi maksā 2x (3x) vairāk.
Interesentus lūdzu atrakstīt PM līdz svētdienai plkst. 23:00.

[quote=Ansis]Svētdienas vakarā sūtīšu no bikeinn.com. Veikals atrodas eirotirdzniecības zonā, ievedmuitas nav.
Sūtīšanas izmaksas plānoju dalīt pēc kvadrātsaknes likuma, kura būtība ir tāda: kurš pasūta 4x (9x) dārgāku, par piegādi maksā 2x (3x) vairāk.
Interesentus lūdzu atrakstīt PM līdz svētdienai plkst. 23:00.[/quote]

Paldies, nosūtīju ko man vajadzētu!

Pasūtījumā var likt jebko no citas (ne velo) sadaļas, kopējais rēķins un shipings ir viens.

vai kaads kko domaa suutiit no bikeinn?

Jā, man vajag šo https://www.tradeinn.com/bikeinn/en/fsa-bsa-mega-exo-bb4000-bottom-bracket-cup/136072004/p?queryID=6fae289a17e1a0a7c0046ecd5b80b6ba&buscador_search

un ká tur ar piegádes cenu tad buus?

Atkarīga no svara/izmēra. Vēl pašam gadījās, ka samērā kompaktu sūtījumu, kuram piegādi izvēlējos uz DPD pakomātu, sapakoja nevajadzīgi lielā kastē, dabūju toreiz tērēt laiku sarakstēs un braukt pakaļ uz DPD Uriekstes ielā.

Man pirms nepilnas nedēļas divas gravel riepas, pārslēdzēju un vēl dažus sīkumus izsūtīja par 9,90 eur.
Tu vari salikt vēlamās preces grozā, sākt pildīt Checkout un paskatīties, cik jāmaksā par sūtīšanu.