Bike Store - Austrija

http://www.bikestore.cc/

Veikals it kā nopietnais. Pie detaļām raksta svarus, piedāvā arī daudz dārgā, pat ekskluzīvā gala detaļas (Extralite, Stronglite, Steinbach).

Par attieksmi pret pircēju gan neko labu nevaru teikt. Man viss sākās ar “standarta operāciju” - paskatījos, ka pasūtītāju valstu sarakstā EE un LT ir, LV nav. Rakstīju viņiem, ka LV ne ar ko nav sliktāka, lai pievieno sarakstam. Vairāku nedēļu laikā nekādas reakcijas. Tad es izdarīju pasūtījumu, adresē izvēloties Lietuvu, Latviju kā provinci (:)) un brīdināju viņus, ka patiesībā province Latvija ir sava valsts, Lietuvu rakstīt nevajag. Atnāca atbilde lauzītā angļu valodā (labāk būtu atbildējuši vāciski!), kuras saturs bija tāds: labi, sapratām, bet tu te mums neuzbrauc!
Paiet pāris nedēļas, nekas nenotiek. Sūtījuma tracking es tai lapā neatradu. Atkal rakstu viņiem, jautāju, kā ar manu sūtījumu. Viņi man atbild, kuras daļas viņiem ir uz vietas, kuras atnākšot drīzumā, kuras atnākšot nezin kad (!). Šeit vietā ir piebilst, ja pieklājīgs e-veikals web lapā pie precēm neraksta “out of stock”, tad vismaz informē par to pasūtītāju.
Nedēļas iet viena pēc otras, nekas nenotiek. Nupat paskatījos, Latvija vēl joprojām nav pievienota pasūtītāju valstu sarakstam. Tā vien izskatās, ka viņiem ir vienaldzīgs nevis viens pasūtītājs, bet veselas mazas valsts iespējamie pasūtītāji…

Es šo velobodi izmantoju pirms kāda pusotra gada,tad viņiem Lietuva nebija arī ES dalībvalsts un visa manta nāca bez PVN(~20%).Ar attieksmi gan viss bija puslīdz O.K.,pasūtijuma komplektēšana apm līdz nedēļai un ceļš arī tikpat. Ja kāda detaļa nebija uz vietas tad par to informēja.

Pirms kādiem 2 mēnešiem šiem pasūtīju 3 DT Swiss ratus uztaisīt + sīkumi. Ratus taisīja 3 nedēļas, uz jautajumu ko tik ilgi teica, ka kaukāds tur distributors iespieķojis nepareizās galvas, esot sūtījuši atpakaļ lai pārtaisa. Finālā ratus uztaisīja labi, bet pakotājs noslinkoja asītēs korķus sabāzt, kā rezultata vienam aplokam krāsa noberzta, bet tas tā, nav mirstamā kaite. Mītnes valsti arī izvēlējos Lietuvu, bet atnāca raiti - 4-5 dienās, Lietuvā neiesprūda.