man ir virtuves mazie svari līdz 3kg… riteni nosvērt nevaru! :( Bet gan jau kādi 10kg sver (būsim reāli), bet tur vēl ir ntās pozīcijas, kuras var atvieglināt! :)
aR atveseļošanos …
Skatos draugiempunktselvē un tiktiešām kurjers ir ticis pie KTM ar 2007 XTR.
spiegi negul
Bruņošanās sacensība pēc labākā aukstā kara laika parauga…
IZSKATĀS, KA ŠITAIS VARĒTU BŪT JAUNĀKAIS UN DĀRGĀKAIS MTB IEROCIS LATVIJĀ
Laikam no Tautas partjas, viss oranžā :) , pat cepure !
Smuks ka bail (vellapēds)!
“Vecis” tik pārlaimīgs, ka smaids bildes formātā knapi satilpst.
Nāk prātā jautājums vai tādu braucamo pietiekami ātri uz priekšu pamīt varēs? Jo redz tagad attiecīgās ķermeņa daļas iesaistītajām personām kļuvušas 3x garākas, tad pēc katra SEB posma tās var 5x sarauties par katru braucēju, kas ar Tourney vai Alivio paies garām… Ka dušā nesanāk kauns. :D
Eduard, Tu šaubies par mani? Esmu gatavs mērīties ar krāniņiem ar Tevi sākot jau no Baložu pirmā krosiņa. Nekautrējies un nāc klāt. Par to smaidu taisnība. Div dien vaigiem krampji bij. Darbā man stāv pasta svari, nosvēru. Ar mājas lapu nobīde uz 100g-9,5 bez pedāļiem.
Smuks,tagad tik jāuzmana lai vējš tik vieglu neaizpūš prom.
O, koļega ko ieķēris ! Redz skauž jau tādiem kā Eduards-, brauc vien ar savu torney un alivio, un audzē savas iesaistītās daļas .Vari jau braukt ar škoļņiku vai kādu ķīniešu brīnumu . Ne jau visu vienmēr izsaka rezultāts, kādreiz vajag arī prieku pabraukt ar normālu aprātu, īpaši ja to var atļauties un pofig ka pēdējaisvai kaut kur ap vidu…Protams visiem tāpat ir skaidrs, ka neviens ritenis pats neskrien uz priekšu ,izņemot tos kuriem pielikts motoriņš, bet kurjers nebūt nav tas vājākais braucējs, īpaši savā vecumā.
Latvieši
apsveicu, galvenais, lai ir prieks par lielisko braucamo!
p.s cik nu man zinaams, kurjeram garaam paiet nebuus viegli, ne ar alivio, ne ar xtr.
Faktiski visa V35 MTB verhuška ir cienījami vīri ar augstu ētiku un labām sportiskām manierēm. Tas ir viens no iemesliem, kāpēc es esmu pasācis paviršāk skatīties skriešanas sac. kalendāru, tā vietā vairāk sekot līdzi MTB notikumiem. Žēl tikai, ka MTB braukšanas tehnika nav gluži šosejas skriešanas tehnika:)
atmetot aizspriedumus, un latvietis/nelatvietis, var secināt, ka XC sastāv no 3 lietām:
braucējs/baiks/veixmes faktors. var diskutēt tikai par % attiecību ;)
ps. a, bet skauģi vienmēr ir bijuši un būs
Neņemt ļaunā, jaukā riteņa īpašnieku nepazīstu, uzbrauciens bija vispārējās topika noskaņas iespaidā. Ja var atļauties, tad vajag atļauties un izjust baudu no pašas braukšanas, kā Anlens arī saka.
Eduard, ļaunā neņēmu, bet tik un tā brauc pamērīties. Baložu trase ir sausa un braucama kaut rīt. Nāc un piesakies. Ceru, ka 7.04. Baložos būs daudzi, ar ko mērīties.
Runa no manas puses gaaja par to , ka latvieshu miiljaakais eediens ir latvietis :D
Es gan braukshu taapat papriecaaties. :) Publiska mērīšana nav manīta, kopš filmas par latgaļu zēnu Bonifāciju