Sveiki,veeleetos kadam sastadiit kompaniju BAldones apkartnee!
Kopaa jautraak:)
Ko tad Banesto sadomājis darīt Baldones apkārtnē - vai meklēt kara trofejas? ;-) Baldonē vēl sniega papilnam, var pat slēpot!
Nu pa asfaltu jau var pabraukt lidz pasham Riekstukalnam bet vienkaarshi vienam garlaiciigi,gribu ar kaadu profu kopaa patreneeties:)
Meklē profus? Tad jau tev, Banesto, jāmeklē “dalībniece” un viņas tīms: šie baigi rullē. Es jau tāds svētdienas braucējs! Ja iešaujas kāda doma, raksti uz manu e-pastu: zutalo@inbox.lv.
Ar “daliibnieci” ir jau runaats,shii siltajaas zemees velo nometnee:)
Es jau domaaju aizdomiigi ilgi neatbildu uz keywordu Baldone :D
Tas gan, Guncha! Iecavas ceļš ir ļoti populārs! Jāsaka, ka Zutalo gan nav uzvārds, un uz Itāliju diez vai brauktu.
Varbūt, ka drīzāk uz Madonu - paslēpot, kamēr ir sniegs. Tomēr, paskat, to baldoniešu nav nemaz tik maz!
Taa arii ir esam Italijas Team brauceeji :)
Nu bet pa asfaltu jau var miit kaut vai liidz pashai Stelpeij:)Guncha,iistiem velo faniem sniegs netraucee:)
Katraa zinjaa ja kaadam vajag sastadiit kompaniju tad droshi rakstaat uz meilu! Fox18@inbox.lv
Es gan nezinu kas ir kas, bet mes ar tur braucaam biezhi, shogad tik nav vaaleets.(ja iet runa pa mezha asfaltu Baldone - Iecava)
Nav vālēts, Kaspi4? Gan jau paspēs! Es jau arī nezinu, kas ir kas, tikai pametu ar roku, kad braucam viens otram garām. Ko tu vari zināt, kas zem tām brillēm slēpjas… Ja vien neesam pazīstami.
Laiks atsākt treniņus, šodien 18:00 pie skolas:)
vai gadījumā šodien vakarpusē kāds neplāno pabraukties Baldone-Iecava-Baldone?
Rīt no rīta 8.00 plānoju tajā rajonā vizināties. Var piebiedroties!