Riekstukalnā š.g. 19.februārī notiks Baldones novada atklātais čempionāts slēpošanā vidējās distancēs.
Distances atbilstoši vecuma grupām: kungiem 10 km, dāmām 5 km. Pieteikšanās uz vietas (auto stāvvieta Nr.3 jeb P3 pa labi no 1. pacēlāja) no plkst. 10:30 līdz 11:30. Starts no plkst. 12:00. Starta nauda līdz Ls 3. Šobrīd ir pieejama trases mazā apļa konfigurācija (1650m, trases shēmā iekrāsots ar dzelteno - linku skat.zemāk). Slēpošanas stils - slidsolis. Iespējams, tiks ievilkta arī klasikas špūre, kā tas ir bijis pagājušajā gadā.
Žēl gan, bet ir jau labi. Mazo apli ir izdevies apgādāt ar mākslīgo sniegu, tāpēc tikai tas ir savests kārtībā. It kā jau lielais aplis arī ir braukts, bet nav tik labs - šogad ziemiņa nelutina ar sniega daudzumu.
Žēl ka nau visi dalībnieku rezultāti :(
Es finišēju kopvērtējumā 6 vietā un gribētos zināt kāds laiks man bija beidzot distanci, bet orgu kļūdas pēc 6 vietā minēts cits cilvēks, Pasākums bija labs izņemot laika kontroli vai kontrolierus :)
Varbūt ir citi rezultāti kautkur pieejami
Labāk nebūtu prasījis rezultātus pilnos, izrādās ka kopvērtējuma 6 vietas ieguvējs ir izstājies. tas gan ir jautri
Ja nemaldos un atmiņa neviļ fini’šā kāds minēja laiku 12.47, tam es vel piekrītu, bet kad izstājies tas gan par traku, Paldies vismaz pasmējos drusku, Pasākums patika,
prasīt no sportistiem 1,04 Ls par bildi… WTF? fotogrāfs ielādējis sportsnapā vairāk kā 500 bildes no pasākuma… kautkāds idiotisms būtu normāla cena vismaz 25 sant par bildi.
sacensības bija līmenī, bet šitas ir nožēlojami…