vēršos (nevis griežos) pie jums, cilvēki, kuriem uzticos: iesakiet autoskolu, paaugstinos amatā un nolēmu ka ir pienācis pēdējais laiks kļūt arī par autovadītāju. kādi ieteikumi vai ne-ieteikumi?
Nu Vanags varētu tevi normāli izaudzināt :)
tas gan bija 9 gadus atpakaļ, kad ieguvu apliecību.
9 gadi- vesela paaudze jau nomainījusies :) svaigāku pieredzi gribētos (cena, pasniedzēji, (ne)čakarēšanās ar braukāšanos, u.t.t)
Mana sieva tagad mācās “VENTA” autoskolā, smadzenes neviens neskalo, itkā viss OK, braukšana bija Ls 12, tagad paaugstināja līdz Ls 14.
http://www.autoskolaventa.lv/
Es tikko beidzu Vanagu - braukšanu un teoriju nokārtoju CSDD ar pirmo reizi.
Esmu ļoti apmierināta, neviens nečakarēja, vienīgais par ko samaksāju papildus bija 5 LS par līguma pagarināšanu, ļoti paveicās ar instruktroru un teorijas pasniedzēju.
Vienīgi taktiskais ieteikums ir - paralēli teorijai jau uzsākt braukšanu - krietni pāātrinās visu tiesību iegūšanas procesu
Arī pirms 7gadiem Vanags rullēja ;) Tagad kkur pa ausu galam dzirdēju, ka tur esot lielas rindas pie instruktoriem, bet salīdzināšanai es nezinu cik lielas ir citur…
Izvēloties autoskolu ņem vērā arī kurā vietā instruktoriem ir iecienītais parkings (man toreiz no RTU vanagu tusiņš pie uzvaras parka ļoti detēja).
Man ir 2 ieteikumi:
- ej uz lielu autoskolu. No sīkajām skolām drīzāk var sagaidīt visādus nepatīkamus pārsteigumus;
- dabū atvaļinājumu. Vislabāk veiksies, ja nedēļu pirms eksāmena ar instruktoru izbrauksi katru dienu pa nodarbībai.
nu, man tāds elastīgs darba devējs, varēšu tikt kad vajadzēs.
ar kādām naudām jārēķinās? esmu jau vienu reizi sācis mācīties, bik pabraukāju. bet esmu apķērīgs zēns :)
Es jau ieteiktu Gross.
Bija jau mazliet čakars un vēl mega rindas pie instruktoriem. Bet,ja būtu varējis veltīt laiku vairāk autoskolai,tad tiesības būtu krietni ātrāk.
Mana bilance: 4 mēneši
202 Ls (ar braukšanu un visu pārējo)
Viss nolikts ar pirmo reizi
Tas gan gadu atpakaļ (visiem zināmi ir inflācijas procenti)
Gross: apmācība + 16 stundas braukšana: Ls 221.20
Vanags: apmācība + 16 stundas braukšana: Ls 234.00
žēl ka neviens nav gājis abās skolās, varētu komentēt atšķirības :)
Saprotams, ka aktīvā sezona ir beigusies, bet:
Poligons- Brīvas tēmas diskusijas par un ap riteņbraukšanu un aktīvo atpūtu.
Ja ir problema ar brauksanu, iesaku nemt privato instruktoru. ļētak, lab’aka atieksme.Musu foruma vienu zinu-Tamburīns. Macija manu sievinu. Nu tik apmierinata, nu tik!
trulli, runa jau tik un tā iet par braukšanu uz riteņiem, es jau nemeklēju helihoptera vadītāja apliecību :)
Jaa velomenam(nilam) taisniiba gross ir laba autoskola labaaka nekaa koni kuraa tu ieprieksh maaciijies, tacu vislabaakaa gan naudas gan apmacibas zinjaaa ir credo :)