Kaadam nav info kur iegaadaaties spiekjatsleegu?
Un cik taada vareetu maxaat?
Es spieķatslēgu iegādājos veikalā “Trase”, kurš atrodas uz Tērbatas, Lāčplēša stūra.
Ja nāc no centra puses tad veikals būs labajā pusē Tērbatas ielai. Maksāja laikam kādi 2ls.
Un tāpat jebkurā citā velo veikalā, cena aptuveni tāda pati =/-.
paga, paga - vēl nesen prasīju kur astotniekus taisnot un tagad pats jau meistars ?
:D
jaa jo izdomaaju ka man naw tgd tik dauzd pikja, jo gribeeju vienaa vietaa norm nospiekjot… tur pateica ka pa katru riepu 5Ls :/
pa daargu ne?
kur pa 5 ls spiekjo? djoshaks!
pa 5 var saspieķot ļoti labi, netālu no Rīgas Kinostudijas. tikai ilgi būs jāgaida rindā.
Gandrs, Kalnciema ielā. Universālā atslēga - 1.20 Ls
Pa 5ls tur uz mezhaparka pusi tur kr4 ir viens veikals… tas nav pa djoshi :P
tas ir daudz…
kur tas ir: “kr4”?
Korejas Republikā…laikam…
http://www.wipo.int/ipdl/en/6ter/key.jsp?KEY=KR4
Korejas Republikā…laikam…
http://www.wipo.int/ipdl/en/6ter/key.jsp?KEY=KR4[/quote]
Semjon Semjonovič…! kr4 nozīmē saīsinājums no krievu “karoče”!
jā, bet prasīja tak - KUR tas ir? nevis - ko nozīmē…
Jā, galvenais labu atslēgu nopirkt, tālāk jau vienkārši …
nu nezinu es nosaukumu, nemeegjinaaju nemaz atcereeties, jo no taa taaat man nekaada jeega nav… panjem un pasties kur pie mezhparka ir kaads velo serviss, tad ar zinaasi manu kr4 :P
e518- wot, ko nevajag dariit, tas ir universaalo spiekjatsleegu pirkt. Nu vismaz pa Ls 1,50 noteikti ne. S**ds konkreets. No pieredzes zinu, jo:
- fig katreiz var atcereeties, kursh no daudzajiem robiem bija istais un zb vinju groziit,
- tas alumiinijs tak maita miiksts kaa plastiliins- ja kas stingraak jaapagriezz, ta chau.
Universaalo nepeerc labaak.
[quote=Plavinskis]e518- wot, ko nevajag dariit, tas ir universaalo spiekjatsleegu pirkt. Nu vismaz pa Ls 1,50 noteikti ne. S**ds konkreets. No pieredzes zinu, jo:
- fig katreiz var atcereeties, kursh no daudzajiem robiem bija istais un zb vinju groziit,
- tas alumiinijs tak maita miiksts kaa plastiliins- ja kas stingraak jaapagriezz, ta chau.
Universaalo nepeerc labaak.[/quote]
Neesmu nekāds velo meistars, kurš to atslēgu lieto katru dienu ! Man pagaidām tā ir bijusi vajadzīga tikai vienu reizi un par tādu summu tas ir normāli !