Atsauksmes par KTM MTB

Sveiki,

Velos iegādāties jaunu MTB velo, patreiz sliecos uz KTM, bet ļoti maz info par šiem velo. Ir kādas atsauksmes? Vēlme 29’’ rati, cena no 800 - 1300e, varbūt varat ieteikt vēl kadu modeli?

Patreiz noskatitie modeļi:
http://velomoto.lv/product/29/ktm-ultrarace/

http://velomoto.lv/product/29/ktm-ultraflite/

Paldies!

man ir ktm aera comp un esmu apmierināts, šogad apgreidu uztaisīju un ir ok.

Dema,aprīkojums labāks un vieglāks pa 1100 apmēram.

KTM tā pati par sevi ir kvalitāte.Par to arī maksā.Šī burtu kombinācija ir dārga.Uzrādītais velo svars dokumentācijā atšķiras no reālā.Ja par AL rāmjiem,tad manuprāt ļoti smagi.Taču mana personīgā pārliecība ir un paliek KTM.Katram savs.

Visiem viena ķīnas kvalitāte,ja aprīkojums un svars nespēlē lomu,tad jau var lētāko KTM.Un vai tad citi brendi sūdīgi, Trek,Cubus un tt. Manā skatījumā visu izsaka cena.

Ķīnai nevis viena, bet, akurāt, ļoti dažāda kvalitāte.
Kas ir Cubus? Tīņu apakšveļas veikals piedāvā arī ričukus?? :D

[quote=SEZA]Visiem viena ķīnas kvalitāte,ja aprīkojums un svars nespēlē lomu,tad jau var lētāko KTM.Un vai tad citi brendi sūdīgi, Trek,Cubus un tt. Manā skatījumā visu izsaka cena.[/quote]Vispār jau vairums rāmju nāk no Taivānas.Kāda brenda ričuku ņemt tas drīzāk ir tikai gaumes jautājums.KTM viemnēr ir simpatizējuši
tieši savā firmīgajā oranži melnajā krāsojumā, nu gluži, kā viņu moči … :)

Un protams KTM vienīgiem tā kvalitāte. Par Cube,nu vai uzlēca burti,galvenais ka Tev prieks :) asprātības kalngals.

nu, piedod, ja aizvainoju! :)

Otro sezonu braucu ar KTM 29 karbonu, esmu ļoti apmierināts!

Braukāju ar KTM UltraRace. Pēc 1 gada ekspluatācijas ir ok, nekas nav salūzis vai prasijis regulāri paskrūvēt. Tik ķēdi eļļoju, un divas reizes aizmugurejo slēdzi pieregulēju. Gada nobraukums kaut kas ap 3500 km.
Proti, nekas baigi kruts nav (alu rāmis un viduvejs aprīkojums), bet patīk ka ripo. Īpasi pēc pasmaga sākuma līmeņa 26, ar kuru braukāju iepriekš.

P.S. Neatturējos un pa ziemu saliku sev jaunus ratus. Klassiskais komplekts ar ZTR Crest+Novatec+Sapim 1.5 spieki. Tik kaujas apstākļos vel nepaspēju notestēt.

Pagājušajā gadā paņēmu KTM šosejnieku un šogad KTM AREA Pro 29 MTB.
Ar abiem esmu ļoti apmierināts. Ļoti patīk arī KTM dizains - abi velo man ir matēti un vēl 29er rāmja ģeometrija ir savādāka kā citiem veļukiem.

Zinu, ja nākošo arī ņemšu KTM.

P.s. Protams, uzlabot ričuku var ui, ui, ui. 29er uzreiz uzliku Fulcum ratus līdz ar to nevaru nokomentēt orģinālos

KTM vārdu jau nes tikai un vienīgi rāmis, bet tāpat 8-oņas sezonas uz KTM Race Line pavadītas, ir OK!