Atsaldētais bembists notriec velosipēdistu

Šodien redzēju vienu uz Corratec. Laikam daltoniķiem nav ierobežojumu braukt ar velo. Sarkanā gaisma ir lūzeriem.

No rītiem redzu beibi ar iespaidīgu fundamentu (lasi - pakaļu), kas saģērbusies “Live strong” biksītēs konskeventi brauc pār sarkano pie Dzelzavas/Astras krustojuma. Velo izskatījās pēc Cube, bet neesmu tāds speciālists, lai pa gabalu noteiktu velo markas.

IMHO ir jāpārstāj bezjēdzīgie apvainojumu auto/velo braucēju starpā. Braukšanas kultūru vajag uzlabot visiem.

Devil_Inside, tev acis neapžilba, skatoties uz corratec? Cik zinu, viņi tādi krāsaini, ar uzrakstiem un uzlīmēm… un ja vēl uzrakstiem piesātinātais corratec tērps, tad jau vispār… kas zin, ko tas luksofors tādā satraucošā brīdī patiesībā rādīja…

rīt vairāk papēti velo, ne biksītes ;)

Osho rakstiija ka vieniigais bridis kad cilveks ir dziivs ir atri braucot pie stuuures. Un vaitad mes visi nemaucam pa upeem, nelienam pamestos tv tornos un bumbupatversmees, nebraucam agresiivi ar lisopeedu. Tas par to agresiivo braukshanu.

Par BMW tur ir cits staasts. :]

[quote=321]Osho rakstiija ka vieniigais bridis kad cilveks ir dziivs ir atri braucot pie stuuures. Un vaitad mes visi nemaucam pa upeem, nelienam pamestos tv tornos un bumbupatversmees, nebraucam agresiivi ar lisopeedu. Tas par to agresiivo braukshanu.

Par BMW tur ir cits staasts. :][/quote]

bet cilvēcība parādās momentā,kad mēs neapdraudam citus, turpinām domāt ar vēsu prātu ( nepakļaujoties emocijām/adrenalīna pieplūdumam).
Pieklājīgiem jābūt mums visiem, citādi tēma ‘‘velo vs auto’’ tā arī paliks koks ar diviem galiem kur abiem vadītājiem atsevišķos ( uzsveru atsevišķos) momentos un dzīves situācijās būs taisnība un abi varēs bļaut:

‘’ vot tad un tad tā vien gribējās pa ķobi sadot!‘’.

Labāk padomāt, ko mēs paši varam mainīt savā uzvedībā pie stūres vai uz pedāļiem ( un arī citās dzīves situācijās).

P.S. Muns dūmot, ka tāmu vor sļāgti! Citaidi ņi gola ņi molis itam bazoram.

Es braucu ievērojot satiksmes noteikumus un pamazām kļūstu agresīvs pret velobraucējiem, kas to nedara. Jau vairākkārt esmu dzirdējis negatīvus tekstus par velo braucējiem kā sugu, bet nejūtos pie tā vainīgs.
Pēc maniem novērojumiem tieši tādi “krāsainie-super-mega-pro-look-a-like” braucēji rada negatīvu kopējo iespaidu par velo braucējiem., jo pilnībā ignorē satiksmi.
MrKey, nezinu, kas Tev tas par mazgadīgā troļļa sindromu. Varbūt vitamīnu trūkums organismā (vai tīņa hormonu vētras)?

Laikam nekad neesi bijis jaunietis - jāsteidzas arī tad, kad nekur nav jāsteidzas. Bet par tiem noteikumiem - ja nevienam netraucē, tad lai brauc, vēl pateiksi, ka pats esi baigais pareizītis un pilsētā ar 50, un uz šosejas ar 90 km/h brauc. Vismaz man, pagaidām, ir taurējuši šoferīši tad, kad es braucu pēc noteikumiem (ar velo), a viņi ne, jo nezin viņus, bet, kad es braucu pa savējiem noteikumiem, tad nē, jo man nav sanācis patraucēt viņiem.

Un kā lai neuztraucas, ja apkārt klīst tādi, kas tik to vien domā, ko citiem būs nedrīkstēt darīt? :)) Nav tā, ka cilvēki šeit atlido no marsa, izaudzēti inkubātorā… acīmredzot, kāda sabiedrība (respektīvi - apkārtējie cilvēki), tādi arī esam. :) Take it easy un viss būs forši.[/quote]

Es jau tikai izliku uz ekrāna savas domas, ja Tu uzskati, ka drīkst braukt pa ielām cilvēki, kuri apdraud citus satiksmes dalībniekus, tad lai tā arī paliek. Es palikšu pie sava, un aizliegšu visiem kaut ko darīt;).

Apstāstiet, kur te slēpjas drāma. Noticis ceļu satiksmes negadījums, kas ticis atrisināts likumā paredzētajā kārtībā. Bloga autors izvēlējies stāstam pašironiski kičīgu virsrakstu, tas arī viss, manprāt…
Kur te pamats vicināties ar atslēgām, monķirovkam, kā arī citēt Ošõ, Koelju un Sidhartu Gautāmu?