ATKLĀTĀS BALDONES RITEŅBRAUKŠANAS MEISTARSACĪKSTES Velokrosā 28.10.17

[quote=Lintu]500 m distancè: 1.v. Straubergs (BSP), 2.v. Kungs (Baldone), 3.v. Rungulis (K22).
2.5 km distance: 1.v. O.Štrauhmanis (Baldone), 2.v. Rungulis (K22), 3.v. Vaisùns (Baldone).
Neimani, uù, kukù, kur tu esi?[/quote]
Neimanis ir te - http://velokross.lv/baldone/rez_BaldonesXCO17_berni.pdf
Un vispār tur minētās grupas 500 metru trijnieks ir pilnīgi cits.
Lintu, ja esi no orgiem, tad beidz stostīties un loģiski atzīsti, ka esat nolaiduši lažu. Ja neesi, tad kāpēc jaucies pa vidu ar to, kas, maigi izsakoties, ne īsti atbilst rezultātos publicētajam?

Man sanāk tā: Nopublicētais 500m saraksts zēni 2 grupai ir ar visiem dalībniekiem (nav izņemti ārpus kārtas startējušie- vecumam neatbilstošie un tie, kuri brauca arī lielo apli). Pareizi būtu 1. Straubergs, jo Štrauhmanis brauca arī lielo apli. 2. Kungs, jo Neimanis startēja vecumam neatbilstošā klasē. 3. Vaisūns, jo Rungulis brauca arī lielo apli (no Baldones, tā ka te versija par orgu sazvērestību neattaisnojas :)).

Novèrotàj, neesmu organizètàjs, biju sacensìbàs un neskaidros jautàjumus noskaidroju uz vietas. Tas ir tik elementàri! Tieši tà kà saka Meža meita, no rezultàtu tabulas gàja àrà bèrni, kas startèja 2às grupàs…tikai 3.v. Rungulis (nevajadzèja bùt), nevis Vaisùns, jo arì Vaisùns brauca lielo apli.
Respect Baltais! Es sapratu, nav vèrts!

Nu diez vai kāds te domā par sazvērestību. Manuprāt, runa ir par vienkāršu paviršību. Cik saprotams no nolikuma un diskusijām šeit, vienam dalībniekam nav bijis atļauts braukt divās distancēs un tātad attiecīgi arī saņemt divas medaļas. Toties te skaidri redzams puisis, kas tās saņēmis (nav slēpies, bet gājis uz otro apbalvošanu jau ar visu pirmo saņemto medaļu un mierīgi saņēmis arī otro). Un tas nu nav OK.
https://failiem.lv/u/wdw4yybr#/view/IMG_3972.JPG
Ja vēl apstiprinātos te teiktais (nevaru to apgalvot, jo puišus pēc sejām nepazīstu) par startēšanu jaunākā grupā, tas izskatītos vēl dīvaināk.

Un tāpēc vajadzēja svaigi piereģistrēties, lai šo pavēstītu? :D
Atvaino, bet šādiem ierakstiem zūd ticamība.

Turklāt atkal klasiskais - es noskaidroju (ja pat tiešām mēģinām tev noticēt), tāpēc visi to varēja. Versija, ka citiem (kuri šeit turklāt nav pirmo dienu) tas neizdevās (kaut centās) netiek vērā ņemta.

Bez komentàriem…Goda várds, apnika…

Baltā karikatūra ir ok, atbilst daudzām situācijām :-)
Šai - ne gluži. Te diskusijā piedalās arī citu maču rīkotāji.
Atmetot visu pārējo, nespēšanu noskaidrot visus rezultātus utt ,un tomēr mani interesē, kāpēc tas viens puiks ir uz pjedestāla divreiz? Izskaidrojumu, kā tas tā sanācis. Bildes jau nemelo :-)

Te ir rezultāti, kuri bija publicēti uz vietas:
https://failiem.lv/u/na6kfhtt#/
Kāds no pārstāvjiem/tiesnešiem tiešā tekstā pateica, ka, tie zēni, kuri izbrauks 2,5km, 500m rezultātos ieskaitē nebūs.
Un pie pjedestāla tika saukts uzvārds Neimanis (kā tad es to savādāk varēju zināt pirms rezultātu publicēšanas šeit?).
Diemžēl tiesneši neuzskata par vajadzīgu pakomentēt šo situāciju.
Cerams, ka nākošajā gadā kaut kas tiks mainīts!

Es beidzot sapratu “cepšanàs” iemeslu…Pèc zl publicètajiem rezultàtiem Bernàts apsteidz Straubergu? Vecàku sapnì varbùt?

Pēc manis publicētajiem rezultātiem uz pjedestāla netika 2011.gada bērns, kuram teorētiski tur bija jābūt.
Un Bernāts Straubergu tur nekur neapsteidz.
Visa cepšanās ir dēļ tā, ka runā vienu, bet dara citu un vēl pazūd krūmos.

Nu paklau, runa taču te visu laiku ir par tabulas augšgalu, vietām uz pjedestāla. Kāds sakars ar to, kurā tieši vietā kurš bērns ir tabulas otrajā pusē krietni zem top 3?
Viens gan - ja tiešām nepiederi pie orgiem, ar šo tu izdari viņiem pamatīgu lāča pakalpojumu. Kļūda ir acīmredzama, atliek to godīgi atzīt, nevis mēģināt kaut kā nolocīties.

Ierosinājums orgiem nākošajai reizei: ja ir bērni, kas ļoti grib braukt abas distances, uztaisīt viņiem kopvērtējumu par abām ar atsevišķu ieskaiti. Tādējādi netiktu apskādēti tie mazāk pieredzējušie, kas lielo apli nebrauc, bet gribētāji varētu krietni izbraukties. Apbalvošanu atsevišķi lielajā un atsevišķi mazajā aplī tad tikai tiem, kas brauc vienu no distancēm. Tas dotu iespēju tikt uz pjedestāla vairāk bērniem (diez vai papildus 3-6 diplomi un medaļas radīs milzu finansiālas problēmas orgiem).
Lai nerastos problēmas piefiksēt, kuri tad nu brauc tās abas distances, var paredzēt viņiem atsevišķus numurus - vai nu ar īpašu marķējumu (krāsu utt.) vai vismaz konkrētā diapazonā, teiksim, 100 - 150. Un tad dalībniekiem (resp. - vecākiem) jau uzreiz jāpiesakās uz attiecīgo disciplīnu (mazais aplis, lielais aplis vai abi apļi), pēc tam vairs neko mainīt nevajadzētu (lai nerodas haoss).

Nu zl, pèc tevis publicètajiem “slepenajiem” failiem Straubergs ir pèdèjà vietà (pat aiz Bernàta), kàpèc kàpa uz pjedestàla 1.v.? Tas jùs neuztrauc? Es zinu, samaksàja orgiem!!! Vai varbùt gàja runàt ar tiesnešiem un rezultàtu izlaboja? Kàpèc Kungs garajà distancè vairs neparàdàs, noteikti tàpèc, ka no Baldones? Vai varbùt tàpèc, ka gàja pie tiesnešiem skatìties video, lai pieràdìtu, ka nestartèja? Viņiem viss izdevies noskaidrot, tikai jums nè?
Kàpèc Neimanis bildès nav redzams uz pjedestàla? Ir, ir…pèc vairàku dienu runàšanas, joprojàm aizkapa balss sauc: “Neimanis!”
Iedziļinoties kàrtìgi, jau rakstìju, ka Rungulis ir 2x nepamatoti apbalvots, paldies Dievam, nav no Baldones…citàdi bùtu sazvèrestìba. Tà ir tiesnešu vaina, neapstrìdèju un neapstrìdu joprojàm.
Vienìgais “cietušais” puika ir Marčenko, kuram vajadzèja bùt 3.v., bet redzot cik cìtìgi viņš piedalàs sacensìbàs, domàju, ka ir sapelnìjis medaļas un dzìvo mierìgi.
Man vnk no sirds žèl tos cilvèkus, kuri uztaisìja sacensìbas, lai tagad klausìtos mielès par sešgadnieku Pasaules čempionàtà neiegùtajàm medaļàm…

P.S. Šajà màjas lapà ienàcu, jo informèja, ka šeit ir sacensìbu bildes. Izlasìju saraksti, piereğistrèjos un mèğinàju nomierinàt “sakarsušos” vecàkus ar sev zinàmo info…bet esmu jau kļuvis orgs, klons:)
Lai jums visiem nàkamà gada Pasaules čempì Baldonè tikai zelts:)!!!

Vienīgais cietušais Marčenko vispār necepas, jo man personīgi nav žēl, ka konkrēto puiku apbalvoja abās disciplīnās un mēs līdz ar to netikām uz pjedestāla. Neviens jau neliedza mums braukt ātrāk un līdz ar to nebūtu “aiz ausīm” jāuzstiepj uz pjedestāla. Man tas nešķiet galvenais.
Paldies, orgiem par vēl vienām sacensībām rudenī priekš drosmīgajiem :)

“Slepenajos failos” ir kļūda, tāpēc arī rezultātus izmainīja un nopublicēja no jauna. Straubergs nerāpoja ar ātrumu 0.34km/h. 2009. gada ātrākajai meitenei arī sākumā bija izdrukāts līdzīgs rezultāts, kuru vēlāk izlaboja. Un vispār cilvēks, kurš publicēja rezultātus, mikrofonā aicināja iesaistītos vēlreiz apskatīties, vai viss pareizi.

Lasu un brīnos, apskatīties iesaistītajiem vai viss pareizi? Vai tad orgiem tas nav jāpārbauda pašiem? Dīvainas tur tās sacensības.

Kaut kādas tehniskas ķibeles ar rezultātiem bija, kuras arī centās izlabot. Šīs nav vienīgās sacensības ar šādu praksi, (kur orgi iesaka pirms apbalvošanas apskatīties rezultātus, vai nav pretenziju.) Pirmais slīcēns, tā ka piedodami. Gan jau nākmreiz ņems vērā.

Vai mazais dalībnieku skaits nav tāpēc, ka sacensības notiek tik vēlu rudenī un ir grūtas vienkāršam braucējam. Varbūt ir vērts padomāt par atklātām MTB sacensībām Baldonē agrākā rudenī - septembrī. Latvijā pačibējuši šogad masu MTB mači - Rīga, Olaine, Mārupe…

Rudens kross notiek ne velti rudenī. Ja brauc, ir silti arī likrā. :)