Ar ko un kad sākt?

Esu iesacejs un pagaidam nekas vairak par tautas klasi SEBa neinterese, pgajuso sezonu braucot no 6 koridora ieguvu apt 700 punktus gonka (videji) un pa sezonu kopa nobraucu 1500km (trenini+sac.), nakamgad gribu pieiet tam visam nedaudz nopietnak tad jautajums kad sakt likt to bazi un kados apjomos utt. jaatceras ka stradaju tapec ar receptem 2x diena pa 3st nederes :), varbut kads isi var ko ieteikt?

brauc mierīgi un pēc iespējas vairāk. Sāc jau šodien! :)

mana recepte - 4x nedēļa fiziskas aktivitātes. Rullis, peldēšana skriešana, ndeēļas beigās garāks brauciens brīvdabā, kamēr nav vēl -20 :-)
man tas palīdz vienmērīgi sagatavoties jaunajai sezonai nepārforsējot.

Tieši tā un akcents uz vārdu mierīgi (nenožēlosi)!

Nu kā var mierīgi pabraukt, papeldēt? Es nekad tā nevaru vienmēr sāku mierīgi un tad līdz sprintam, laikam esmu morāli nenoturīgs ;)

A kas rezultātā sanāk par vainu ja visa gada laikā mierīgi neko nedaru? Tipa organisms neatpūšas? Neuzbarojas?

kapēc neviens nav pieminējis body bike?

Īstie džeki brauc pa āru! ;)

nu ja starpsezonā brauc nemierīgi un pa visu, tad organisms tiek nevis uztrenēts, bet sačakarēts!

tā dāmu prioritāte:)

īstajiem večiem veselības nav žēl?

P.S. auksts gaiss + strauja elpošana = hroniskas kaklasāpes & plaušu karsonis ???

nu ja, aukstais gaiss ir ļaunums, tādēļ jau vienai ziemeļzemei slēpošanas olimpiskajā izlasē vieni astmatiķi u.c. diloņslimnieki vien bija ;)

Nevis vienai bet gandrīz visām valstīm, tikai iemesls nav aukstais gaiss