Aploka lenta

Jautājums pa eliktriķu skoču bija tīri profesionāla interese. Velosipēdam lietoju kautkādas ritchey aploku lentas, kau tkā pat nebija ienākusi doma tīt izolācijas lentu, kas ar nav nemaz tik lēta, ja lieto kvalitatīvu.

nopirku ZZK aploku lentu SPECIALIZED pa 1Ls uz 26" MTB bet ir aizdoma ka viņa man kameru sagriež. Vairākas reizes plīsušas kameras un apmēram vienā un tajā pašā vietā un ir tākā griezuma pēdas.
Notīšu šoreiz ar izoleni, bet kas ir ar jau pieminēto talku - to arī būtu labi iebērt un veloveikalos pārdod?

platums īstais ?

[quote=A Vanags]Kas tur ko chakareeties ar taam aploka lentaam - izolene! Daudz labaak turas vietaa, vieglaaka (svariigi tiem kam 1 grama ietaupiijums svariigs), un vel nelaizj caurumos suudus iekshaa!
[/quote]

Vot pilniba nepiekritishu, Tipiska shcwalbe lente uz 26 ratu sver 12grami, bet izolene 1 aplis sver 4 grami, bet lai neizspiestu kamera caur lenti pie 4-6 atmosferam vajag 4 un vairak aplus ar izoleni notīt , un beigas pec kāda laika tāpat izpiež cauri, bet runā iet par to, kad kamērā ir 4-6 atmosfēras, nevis 1-2.5. Tapēc vnk ņemiet tik aploka lentu un pēctam nebūs nekādu problēmu, un nebūs pa nakti sāpīte, kad guli un dzirdi kā tev 8Ls vērta vieglā kamera pūšas nost :D

Piebildīšu ka ir jāpaņem pareizu aploka lenti nevis kkādu kas jau ir 10x izkaltusi un jau ir ar asām malām, un nevajag vel brīnīties pēctam un teikt, ka es braucu pa ziemu un man lenti saēda un viņa palika asa :D

Jā aizmirsu piemirst, vel mēdz būt vnk parasta gumijas lente, vairāk sver bet pilda savu funkciju ļoti labi :) Bet jā svars darīs savu :D

“izolentas” tak ir dažādas. Vislabākais vispār ir tubless un tubless lenta.

Arī šo var nosaukt par izoleni, bet darbojas perfekti pat priekš tubeless konversijas:

Un patiesībā tā nav nekāda izolene, bet iepakojuma līmlenta ar stiklšķiedras diegiem.
Platums 19mm, rullī ja nemaldos 15m un cena nedaudz virs 2 ls.