Aploka lenta

Diskam aploka lenta ir saplīsusi viena posmā. Ko jūs ieteiktu ielikt aploka lentas vietā? Varbūt ielīmēt izolācijas lentu?

Nopērc ieliec jaunu lentu. Lenta maksā 1 LS ir arī lētākas un ir arī dārgākas. Izolācijas lenta ātri sadils un ar spieķi sadursi kameru.

Gandrā pa 30 saņiem nopirku…

divas kārtas izolene, un viss ok! nekas nesadils!

Fubar, a tā izolene 4 atm spiedienu ilgstoši notur? Pēc gada noņemot nost riepu, negribētos ieraudzīt, ka kamerai spieķu galviņu caurumu vietā dziļas pumpas iespiedušās.

Vispār alternatīvās aploka lentas nekad nav bijušas drošas. Dažam labam meistaram ir stils pat šosejas aplokam aptīt apkārt līmlenti ar diegu armatūru. Kamēr svaiga, tikmēr tur, bet ar laiku līme izkalst, diegi izpūst, un kamera ar 8-9 atm vecu lentu sāk kompostrēt cauri.

Man paziņa bija lielajā Fanā un viņam pateica, ka nemaz nav tādu aploku lentas viņiem viekalā!

Par līmlentas izmantošanu nebiju nekad pat iedomājies. Izlasot man ienāca prātā, ka mašīnai varētu spoguļus pielikt no vecām pūdernīcām (domāju tos pūderus, ko sievietes uz sejas mālē), nekur neesmu dzirdējis, ka tā nedrīkstētu darīt. Man tā lenta stāv ričukam 5 gadus, ja nemaldos, takā viņa jau sen ir atmaksājusies.

Man ir 2 liekas Ritchey 26" aploku lentas, zilā krāsā, ko neko varam sabīdīt :)

ehh, pūdernīcu speciālisti… par daudz ko tu neesi pat iedomājies, vai tāpēc pasaule pārstās griezties?

jā, man (elektriķu skočs) pašam stāv, laikam jau tāpēc ka nevaru atļauties aploku lenti.

Ansi, 4 atmosfēras turēs. priekš 8-9 - tas nu nav gudri. lai gan ir tāda armētā lenta īpaši lielām slodzēm, kura derēs arī 8-9, kaprona diegi un neilona materiāls. ir likta šosejniekiem, nav ne par matu sliktāka kā kārtīga lipīgā auduma aploču lenta.

starp citu slikta plastmasas aploku lenta gadās ka graiza kameras. vislabākā ir jau pieminētā lipīgā auduma lenta (tas ja kādam ir nu ļoti kategoriski iebildumi pret skoču)

Kas ir (elektriķu skočs) ?

Tas tāpēc, ka instrukciju nelasa! Uz augstspiediena lentām ir rakstīts, ka tās ir augstspiediena. Savukārt mīkstās plastmasas (polivinilhlorīda - tātad tas pats izolācijas lentas materiāls) ir domātas tikai līdz 4-5 atm. Vēl ir gumijas lentas, kurām iespiežas pumpiņas jau sākot no kādām 3 atm.
Starp citu, 26" polivinilhlorīda lenta ir smagāka par labu firmas lentu, kurā ir iestrādāti neilona diegi, un kas tur līdz 6 atm (baika sliks) - piem., ZZK tirgotās Specialized. Tā kā maksājam dārgāk nevis lai dižotos, bet tiešām par labāku mantu.

ir gan tāds lipīgs sūds, gan parastā izolene - baigi biezā, bet nekāda stiprā viņa nav - mierīgi ar rokām var pārplēst + tā ar laiku noveco un “sabrūk”.
Ko es redzēju kas nāca līdzi Fulcrum RM3 wheelsetam - lenta, kuru ar rokām stabili neparplēsīsi. Pavisam cits kosmoss.

(elektriķu skočs) varētu būt tas, ko senos laikos sauca par ‘drēbeni’.
Klasiskajā pelēkajā padomju variantā to labāk neizmantot dēļ sliktās līmes kvalitātes (būs grūti notīrīt no aploces) un lipīgās virspuses (pielīmēsies kamera).
Vieni no mūsdienu analogiem nesalīdzināmi labākā izpildījumā būtu http://www.tesatape.com/industry/electro/latestinnov/268384,detail,IndustryProductDb.html un http://www.tesa.dk/industry/204262,detail,IndustryProductDb.html
Dzīvē izskatās kā melna tekstila lenta. Piebildīšu, ka būs jāpameklē, jo nav atrodama kurā katrā saimniecības veikalā.

Klasisko caurspīdīgo skoču ļoti veiksmīgi lieto pat kurjeri, jo lielāks spiediens plānojas pūst iekšā jo vairāk kārtas uztinam, weight weenies var priecāties jo šis variants ir pavisam viegls un gana stiprs.

Tā drēbene nu ir ļoti vecu eletriķu skočs :)
Parasti jau zilā izolene gāja visur kur vien vajag un nevajag.

Starp citu, tekstīlpētnieki. Man jau liekas ka parastais caurspīdīgais skočs ir daudz izturīgāks - viņš nestiepjas! Līme arī ir ļoti laba un neizkalst, kā tas ir ar to pieminēto drēbenieci. Bet, nu laikam šosejniekam es gan tādu netītu - tur tās atmosfēras baigi daudz tomēr.

Hmm… var jau protams tiit skochu, tikai vinjsh tachu ik pa briidim ir jaapaarliimee no jauna un to izdariit ar talku sasmeereetaa aplocee vareetu arii nebuut tik viegli… vnk kjeepa sanaak attiiriit visu, liimeet, smeereet atpakalj… vieglaak ir nopirkt labu augstspiediena lentu un aizmirst :)

Es personiigi nopirku kautkaadu ritchey augstspiediena lentu un tai nav probleemu arii peec 8bar puushanas slikos. Un taa ir mtb lenta :)

elektriķu skočs ir zilās izolenes kvalitatīvākais rietumu brālītis. padomju drēbiniece iesmird, mūsdienu izpildījumā- praktiski tā pati aploču lenta vien ir.
parastajam caurspīdīgajam kancelejas skočam arī nav ne vainas.
nu nav praktiski nekādu trūkumu šitiem skoču variantiem (pie MTB atmosfērām)! paprovētu- paši redzētu! vienreiz uztin- līdz nākošajai pārspieķošanai par lenti aizmirsti!

Piekritu fubar teiktajam. drebeniece ir ļoti laba ,der pat šesejas ratam ,ja uztin pareizi.

nākošreiz, kad vajadzēs aplokam jaunu lentu izmēģināšu izolācijas lenti.
Esat mani pārliecinājuši

Arī pagājušajā sezonā-uzlika —skaistu vācu tipa staipīga plastikāta lentu-savērpās-sagriezās.Eh-paņēmu skoču(izoleni)uztinu-
spriegojot-ne kādu problēmu.Neslinkoju-pumpēju maks.spied.