Apgreidīts

Palīgā!

Ko lai daru?
Esmu kā apsēsts! Degu ugunī! Nav miera!

Vajag! Ka tik kaut ko nopirkt - karbona stūre, XTR šifteri, sēdekis ar titāna sliedēm…

Cenšos sevi atrunāt - “1. Esošās detaļas taču ļoti labi pilda savas funkcijas.
2. Labāk krāj dzīvoklim vai vismaz mašīnai.
3. Ne jau par dažiem desmitiem gramu vieglākas detaļas ir izsķirošās sacensībās (it sevišķi cilvēkam, kurš šogad ir trenējies “'regulāri” - reizi vai divas mēnesī.
4. Kāpēc vajag tērēt pasaules izejvielu resursus nelietderīgi. u.t.t.”

Nepalīdz - lienu CRC katru dienu, Fubara un citos sludinājumos. Siekalojos…

Varētu jau vienkaŗši ļauties, bet tā biedējošā apziņa, ka ja paļausies, tad slimība tikai progresēs - piemēram, XT aizmugures pārslēdzējs neizsaktīsies labi ar XTR šifteriem… Tātad vajag labāko VISĀS pozīcijās.

Un pats nožēlojamākais - šādas domas kļūst spēcīgākas ne jau no intensīvas braukšanas, bet ilgas sēdēšanas pie datora. :(

Kāda morāle? Tiešām nezinu.

štukā var daudz ko sapirkt, pilns upgreids :) xtr podveska un karbodetaljas

Un pats skumjākais, ka vēlēšanās braukt ar riteni ir transformējusies par vēlmi pirkt detaļas.

pamēģini sludinājumu un crc bakstīšanas laiku pavadīt uz velo! :)

Nekas, varbūt tiksi televīzijā. Šonedēļ sieva skatijās filmiņu par maniakālajiem pircējiem.

Klasiskā pimpelstaipīšana - grib braukt ar kārtu krutāku tačku, nekā to vajadzētu darīt :)
Arī gribu smuku, dārgu un vieglu šosejnieku ar karboratiem un elektronisko Duru :) Pirmais čālis pagalmā, poņemaješ.

…malacis, kā naglai pa galvu!!

man bija līdzīgi simptomi kā tev un zin ko es izdarīju - nopirku visu ko gribēju no augšējiem plauktiem un lielām naudām un mani vairs neinteresē ne sludinājumi, ne crc, ne ebay, varu izbaudīt laiku uz sava krancīša pagarinātāja :)

mašīna pagaidīs, dzīvoklim tā kā būs dikti par maz pat ja sapirksi visus krutos xtr un karbonus

PS un benķis ar titāna reiliem nerulē dibenu, labāk ar karbona, ir arī dārgāks un ja karbons visur tad lai ir arī pavisam tuvu dibenam :)

Verdikts velosports ir dārgs sporta veids ja ar to nodarbojas nopietni.

Nesen salocīju XT pārslēdzēju. Tagad domāju braukt ar to pašu iztaisnoto, pirkt Deore vai LX, vai tomēr jaunu XT. Ja man būtu XTR, būtu salocījis to, tad būtu vēl vairāk žēl. Varbūt, ja paskatās no šāda viedokļa, tad tas kutkā palīdz.

Jebkurā gadījumā viss beidzās ar to labāko (vismaz mēs tā domājam, ka labāko). Citam ātrāk, citam vēlāk. Tā jau, lai normāli brauktu, pietiek ar Alivio.

[quote=Skotu amerikānis]…
Esmu kā apsēsts! Degu ugunī! Nav miera!
…[/quote]
Eu, vecīt, man arī šitā slimībā. pilnīgi tie paši simptomi. Cilaju savu velo, lasu aprakstus par daļām un svariem, CRC un citas tīkla vietnes jau no galvas iemācītas… Jau runa neiet par stutēm vai ratiem - nu jau domas par rāmi neliek mieru…

laikam mēs ar Tevi tur Ignalīnā braucot būsim apstarojušies ar kādu riteņbraucēju slimību…

Bezmaz jārīko grupu terapija kā cilvēkiem, kas cieš no citu veidu atkarībām. :)

oi smagi…
man arī…
…tikai man no pedālju mīšanas;P

Sanjemies un… nodzer! :)
Agri vai veelu sasniegsi posmu, kad naakoshaa pakape maksaas nesameeriigi pret ieprieksheejo. Tad arii saaksi domaat. Un celt augshaa citu velo projektu. Un pirksi velo draanas un elektroniskos celja raadiitaajus ( GPS ). Ar to nevajag ciiniities, to vajag izbaudiit!

man iet otra virzienā
no 9kg ricuka uz 10,5kg
tagad gribas 12kg
gribas jau daudzko, bet to naudu nav tik viegli dabut, lai iztriektu štrunta ričukā.
vajag ricuku kas iet uz priekšu nevis lido ;)

izlasīju ar platu smaidu. man arī regulāri uznāk šīs lēkmes. lai gan pats augstāk par X9 neskatos. bet no pieredzes varu teikt, ka sava riteņa apgreidošana sniedz arī zināmu motivāciju vairāk braukt ar riteni. viens paziņa ziemā uz atlaidēm nopirka karbona giant xtc, rezultātā pēc divu gadu pārtraukuma aizvadīja ļoti aktīvu sezonu (ap 7.000km) :)

Ko lai es saku, tikko apgreidoju ziemas velo zābaciņu zolītes uz Sidi Toasters… Apsildāmās, ar bluetooth savienojumu temperatūras regulēšanai.

var palūgt viedokli pēc lietošanas? Cik ilgi strādā, cik ērti ieliekamas iekš tupeles?
…atvainojos par offtopic’u

var palūgt viedokli pēc lietošanas? Cik ilgi strādā, cik ērti ieliekamas iekš tupeles? …atvainojos par offtopic’u[/quote]
Tagad nav interesanti, kad būšu lietojis tajos grādos, kad man normāli pēc 2h kājas ir lāstekas, tad apsolu uzrakstīt atsauksmi. Būs.