Te jau skatijos dažas sarunas par apaviem, tomēr īsti skaidrība neradās.
Interesē apavi velobraukšanai un skriešanai = piedzīvojumu sacensībām.
ta kā iepriekš lietoju orientēšanās sporta apavus šim mērķim, kas godam ir nokalpojuši nu jau laikam 5 gadus, beidzot jāmaina.
ir kādi varianti??? ko lieto pieredzējušāki piedzīvojumu sacensību dalībnieki?
Nevis pārkopētais, bet atdalīts speciāli lai nebūtu šeit jājaucās ar tēmām par piedzīvojumu sacensībām, velotūrismu, skriešanu u. c.
Bet runājot par apaviem es lietoju Salomon un esmu apmierināts, man liekas ka lielākā daļa dalībnieku izvēlas Salomon, bet ir jau arī Lafuma, Adidas, Asics…
anyway jautajums šoreiz iederas vairāk xc sadaļā, jo plānojas apmēram tā ka piedzīvojumu pasākumi kādas 2-3 reizes gadā, bet velo braucieni un treniņi apmēram 2-3 reizes nedēļā, līdz ar to apavu jautajums jātuvina vairāk velolietām. teiksim tā - velokurpes ar kurām var arī skriet un staigāt :) var jau būt ka par daudz gribas :D
p.s. noskatīju vienu tādu variantu skriešanas kurpes, nagleņu un orientieristu apavu apvienojums, ļoti vieglas priekšējā pēdas daļa no plastmasas, var naglas izskrūvēt. līdzar to pietiekami cieta priekšdaļa lai mītu pedāļus. laikam neko piemērotāku neatrast.
Man liekas ka nekas labs nesanāk apvienojot velokurpes ar skriešanas apaviem, varbūt kādam ir cita pieredze? Es uz piedzīvojumu sačiem klipšu pedāļus nomainu pret visnotaļ parastiem metāla pedāļiem, protams ka minot ir jūtama atšķirība, it īpaši braucot kalnā.