Meklēju atsaucīgu personu, kas pret nelielu samaksu ļautu izmēģināt vecā parauga modeli Race (ne Race S un ne Race 2!) vai Vertical (tas kas vēl ar MIP ekrānu!).
Vai šķiet stipri jaunāko Amazfit T-Rex 3 pro.
Tests jāveic ārā, saulainā dienā. Jābūt ielādētām offline kartēm. Testēsim navigāciju pulksteņa ekrānā, ejot ar kājām. Maršrutu ielādēšanai pulkstenī iepriekš sagatavošu.
Ja ir interese, varam arī uztaisīt testa braucienu ar divriteņiem vai vispār kopā kaut kur aizšaut ilgākā kopīgā braucienā. Piemēram, kaut ko no kazhe.lv Pilsētnieka vai VeloLokoMotīva, kas man ir nākamais ieplānots, vai vienkārši treniņu ar MTB…
Mani sauc Raimonds Rubiķis un kazhe.lv izaicinājumos es tur esmu redzams rezultātu listēs.
Konteksts: Esmu nobriedis iegādāties pulksteni, kuram ir sava pulsa mērīšana un offline navigācija uz kartes. Pirms nolikt baksus par Garmin, vajadzētu pārliecināties par alternatīvu.
Tālrunis 26550187.
sunto race S no parastā atšķiras tik ar izmēru un safīra stiklu un mazāku bateriju. Pats lietoju suunto race, bet iedot nevarēšu…jo izmantoju viņu katru dienu. Ekrāna spilgtums ir pietiekošs pat saulainai dienai. Kartes izmantoju tik cik lai atrastu piem - īsako ceļu no meža pie auto ut.t. Navigācijai man tel.šķiet ērtāks risinājums. Baterija tur gana labi, pat pēc 2 gadu lietošanas. Vienīgais mīnus ka nevar maksāt ar pulksteni, nu pat ne mīnus, bet varētu būt + punkts, jo tel. tāpat vnm ir līdzi. Pulsa mērīšana laikam precīzāka būs Garmin ( īpaši uz straujiem intervāliem) …race ir 100m ūdensizturība, kas ir labi, vismaz man peldot nekad nav bijušas ar to problēmas. Tajā laikā kad pirku - īsti garmin alternatīvas nebija tajā cenu kategorijā…advancētie garmini uzreiz maksā neadekvāti IMHO.
…
Paldies par atbildi. Rakstot sludinājumu nebija doma, ka obligāti pulkstens jāaizņemas. vairāk bija doma kopā iztērēt nu vismaz 30min, ieskaitot sakonfigurēšanu un nelielu pastaigu kopā, lai ievērtētu reālo skatu un darbību.
Neētisks ieteikums - iegādājies kādā no lielajiem e-veikaliem, kuru biznesam Tu nekādi nekaitē ar šo (ksenukai u.c. monstri), izmēģini pāris dienas un izmanto 14 dienu atteikuma tiesības. Galvenais nenoskrāpē, lai nav lietojuma pazīmju.
Ideja it kā ir laba, it īpaši ņemot vērā, ka piemēram eleme.lv tirgo arī demo pulksteņus par zemākām cenām un tiem jau iepakojums un plēves visas ir noņemtas.
Tomēr domāju, ka kārtīgai pārbaudei ir nepieciešams piesaistīt pulksteni aplikācijas kontam un to iespējams īsti bez pēdām nevarēs pēc tam revertot tā, lai tas atbilstu veikala noteikumiem.
Būs jāpalasa konkrēto veikalu noteikumus.
Tomēr kopumā es esmu par ētisku attieksmi, jo nav jau tā e-tirdzniecība nekāda medusmaize uzņēmējiem, īpaši veikaliem ar mazu apgrozījumu.
Ja kāds pulksteņa saimnieks tomēr atsauksies - tad nebūs nekas jāpiesaista - testēsim ar saimnieka kontu saimnieka klātbūtnē.
Jā nu tādēļ es uzsvēru par Ksenukai vai citu lielo brendu. Noteikti neiesaku izmantot vietējiem darboņiem piederošas nelielās bodes.
Tas, ka Tu noņem plēvītes vai piesaisti kādam kontam, neietekmē atgriešanu.
" Patērētāja tiesības lietot iegādāto preci atteikuma tiesību izmantošanas laikā
- Tiesības pārbaudīt preci - patērētājs ir tiesīgs lietot preci, lai noskaidrotu tās īpašības un veidu, kā arī, lai to pārbaudītu.
- Patērētāja atbildība - patērētājs ir atbildīgs par preces vērtības samazināšanos vai tās izmantošanu pretēji labai ticībai, ja prece atteikuma tiesību izmantošanas laikā lietota, pārsniedzot tās īpašību un veida noskaidrošanai un pārbaudei nepieciešamās robežas."
Tātad, ja Tu pulksteni izpako, savieno ar savu appu, izej pastaigāties, paskaties kā tas pilda Tev nepieciešamās funkcijas, pēc tam atjauno rūpnīcas iestatījumus un atgriez pārdevējam, Tu neesi pārkāpis nosacījumus.
Ja mēs skatāmies par likumu kā tādu, tad prasība pat nav atgriezt oriģinālajā iepakojumā (palasot ES regulu). Protams, lai cik šis būtu neētiski, jācenšas tomēr iespējami labāk. Atgriežot bez lietojuma pazīmēm, pārdevējs var tirgot tālāk kā open box. Vai citi pat smuki aizlīmē un talāk nesaka, ka open box. Tu nopirktu - pat nezinātu.
Kontam arī var piesaisīt un pēc tam taisīt factory reset. Pulkstenī nekas nepaliks.
Up mēģinājums, pievienojot wish sarakstam Amazfit T-Rex 3 Pro.
P.S. Decathlon tam ir nenormāla atlaide
P.S. Ja neizdosies nekādi veikt testu, tad pirkšu Garmin Forerunner 970
P.S. Patestēju Amazfit Bip 6 navigāciju un esmu sajūsmnā, bet tam modelim ļoti maza izmēra karti var ielādēt, tas man neder