Intrese 1 produkts, vai kads suta un var man palidzet
jo vairāk preces, jo piegādes cena pieaug, ja prece nav no viena tirgotāja.
ne gluži, jāskatās vai ir fullfilled by amazon, vai pārdevējs sūta pats. dažādi pārdevēji var sūtīt no vienas amazon noliktavas.
cik esmu sūtījis vairākas preces vienā pasūtījumā, vienmēr piegādes izmaksas ir pieaugušas, nekā sūtot vienu preci. Tātad nav veicies man :)
Ja ir Fullfilled By Amazon, ir racionali veidot koppasutijumu, lai samazinatu piegades cenu katram atseviskjam sutitajam?
sasvied grozā un apskaties , kā veidojas piegādes cena. Tikai nenospied pogu apmaksāt :)
Viņi katram pirkumam rēķina savas transporta izmaksas un tās tu uzzini tikai pirms maksājuma veikšanas.
Reizēm to pirkumu sadala vairākos sūtījumos, ko sūta caur Latvijas pastu, reizēm vienā un sūta ar Itella. Kurš lielāks lamuvārds, vari pats izvēlēties :) Pasūtījuma sadalīšanu daļās uzzināsi tikai saņemot. Protams, būs reizes, kad viss būs lēti un labi. Kopumā ņemot, teikttu - neprognazējamas izmaksas
p.s. tas tikai par seller: amazon.de + amazon fullfilled pasūtījumiem
Izskatās, ka kādu laiku jau tiek rādīta piegādes cena uz Latviju pie pašas preces, nav vairs jāliek grozā (jāielogojas un jābūt norādītai adresei).
rādīt rāda, bet nepareizi drusku. Pie apmaksas cena pamainās
Man ar piegādi ir dažāda pieredze - pēdējā laikā izskatās, ka viņi mēģina visu salikt vienā piegādē un dēļ tā kavējas izsūtīšana. Pēdējā pirkumā man izsūtīšana no pirkuma līdz izsūtīšanai pagāja 11 dienas. T.i., ja ir vairāki pirkumi, tad būs papildus laiks, kamēr viņi visu salasīs vienā kastē.
Amazonē ir labs tas, ka ik pa laikam precei mainās cena, ja baigi nedeg prece, iespējams to var nopirkt pa lēto, tik jānoķer tas brīdis ir.
ir servisi, kas tev atsūta izmaiņas, nekas baigi nav jāķer, piemēram https://camelcamelcamel.com/
Ļoti patīkami pārsteigts par Amazonu! Nopirku 3 Shimano zobratus (no 3 dažādiem piegādātājiem).
Sanāca lētāk nekā velo veikalos un piegāde par visiem 3 tikai 7,72eur+pvn (sūtīts no dažādām noliktavām, jo atnāca divās paciņās)