Vakardien veiksmīgi salauzu rāmi Garry Fisher “Paragon”, radās jautājums vai viņu var vispār sametināt? Lūzums ir sēdēkļu trubas un centra ass (kur stipirnās iekšā) metinājuma vietā. Pieņemu, ka saplīsis materiāla noguruma dēļ un iekšejie spriegumi darījuši savu. Man parsonīgi sķiet, ka tā metināšana īpaši daudz ko nedotu, bet, pirms mest ārā, gribētos dzirdēt pieredzējušaku velo lietotāju pieredzi.
Mans, kā inženiera viedoklis arī ir, ka labāk nebraukt ar tādu tālāk. Ja jau viņš tur ir ieplīsis, tad pie tāda paša metinājuma plīsīs atkal. Ja nu vienīgi piemetina kādas alumīnija papildus detaļas, kas palilina konstruktīvo augstumu tajā kritiksajā vietā. Bet, tev maksāt cilvākiem, kas tās detļas piegriezīs, metinās, un vēl varēs uzņemties kādas garantijas par rezultātu. Tas būs dārgi. Ja sanāks lēti, tad bez jebkādām garantijām.
Labāk sameklē kādu citu alumīnija rāmi. Cik tad viņi maksā lietoti?!
Es domāju ka te laikam viss skaidrs :) Kad sanāks luste būs kaut kas jpadomā ar to rāmi un kluso dabu varbūt sanak pie sienas rāmējams mākslas objekts :D
Salaspilī Fizikas institūtā ir krāsaino metālu metināšanas laboratorija. Ja sanāk tajā pusē būt, piebrauc pie mājas Miera iela 32 “sārmu ēka” un ar rāmi uz pleca sameklē meistaru Anatoliju Ziku (runā tikai krieviski!:), parādi viņam. Viņš dos objektīvu atbildi.
Man bija pieredze pašam saplīsa rāmis dēļ tā, ka sēdekļa stute bija par īsu un biju par daudz uz augšu izbīdījis. Sametināju Jelgavā uzņēmums bija Armando auto. Samaksāju laikam 20Ls, pie viena arī piekrāsoja ar ļoti līdzīgu krāsu, protam, nebija tik glīta šuve, kā orģinālam, bet neieskatoties nevarēja pamanīt. Nopirku garāku stuti un braucu bez problēmām.
Tam rāmim jau ir vairāki gadi riņķi un viņš no USA, es stipri šaubos vai tur tā muža garantija attiektos, bez tam salūza nolecot no trotuāra uz brauktuves (mans svars ir 78kg) un ātrums nebija kosmisks, tākā vienkārši nokalpojis savu.
Paldies Ansi par ietiekumi, mēģināšu aizdoties ciemos pie tā Anatolija :)