Alternatīva elionam un sebam

http://www.maratonid.ee/

gandrīz sešreiz pa Haanja 100…

Ir labi, kārtīgi maratoni, īsākais 70 km :)

man patīk šis:
Üheskoos leiti, et üks korralik rattamaraton algab 70 km-st ja võitja aeg peab olema vähemalt 3 tundi. Raske maastik kuulub asja juurde ja kehv ilm on boonuseks:)

kas skan aptuveni tā:
…sapratām, ka kārtīgs velomaratons sākas no 70 kilometriem, un uzvarētāja laiks nedrīkst būt mazāks par trim stundām. Sarežģīts apvidus un slikti laika apstākļi uzskatāmi par bonusu:)

Tas izklausās pēc Igauņiem… Igauņi arī Tahko 180km pārstāv 80% dalībnieku :)

Ja ne uz visiem posmiem, tad vismaz kādu nedēļas nogali ar šo braucienu vajadzētu piesātināt

Hej,hej ir doma aizbraukt uz šo Igaunijas pasākumu.
Vai vēl kāds brauks?
Varētu samesties kopā.

Tālu tas 1.posms 18.aprīli?

Es ar labprāt pievienotos kādam bariņam.

Nu tā velo mīļi, es un Lelde bijām uz šo trako, alternatīvo pasākumu Igaunijā.
It kā orgi rakstīja, ka būs 75km, bija 77km, nu nekas +2km, bet laiks it kā uzvarētājam vīr. aptuveni 3h, bija 3h40min, man bija 4h23min.
Riktīgs kross, vispār jau trase laba, smaga, maz skrienamo gabalu, bet ļoti stiprs vējš to pasākumu darīja vēl smagāku, bet izdzīvojām.
Pēc sacensībām paši igauņi atzina, ka priekš sezonas sākuma diezgan pasmagi un par traku.
Iesaku arī citiem izmēģināt.

njā, Baltais pameta Ideju, Ivanda uzķēra un beigās visvairāk dabūju ciest es :) ārprāts, tā mocīties un reizes 3 izbeigties sacensību gaitā vēl nebija nācies. likās, ka sāp viss, kam vien organismā ir kādas nervu šūnas.
Krosa trase bija izdomāta rūpīgi - tā, lai uzvarētājs nekādā veidā neatbrauktu zem 3h - sūnas, takas, ceļš gar/ pa Tallinas izgāztuvi, slapjas un stingas kājas jau no 5.km + bonusā sarunāts pretvējš, kurš pastiprināja mazvērtības sajūtu dabas priekšā - ātrums 13km/h pa pļavu un viss, vairāk nevar.
Bet pieredzes un treniņa ziņā ļoti noderīgs pasākums.

ņemiet par labu :)

ņemsim. un atcerēsimies Tevi ;)