Tātad par lētām lētām naudiņām dabūju savā īpašumā AlexRims XT16 aploku. Pamanīju ka šim aplokam ir mazāks ventīļa caurums nekā citiem aplokiem, kas man ir bijis.
Tātad, šim aplokam vajadzīgas kameras ar sporta ventīli? [vai arī kā to sauc]
Un tam vajadzīgs speciāls pumis ar tādu uzgali ventīlim?
izurbt vienmēr var, bet vai vajag - tomēr aploce samērā šaura. ja ražotajs ir aprēķinājis ka pie šī aploces platuma būtu labāk mazāks caurums, tad es ticētu razotāja aprēķiniem ;)
sporta ventiļi rulz, bet pārejas saks - pumpējot caur pāreju, spiediens nerādās korekti. vismaz tā ir noticisa ar visām pārejām, kas man ir bijušas. varbūt kaut kur pasaulē eksistē kaut kādas ūberākās pārejas, kuras spēj pavēlēt statoilu manometriem stāstīt patiesību, visu patiesību un tikai patiesību. man nav laimējies tādas sastapt.
labāk izurb, mierīgāk gulēsi.
cx, kur tik lētu pāreju atradi? ap 0.60 Ls viņas parasti maksā.
Tas bija pirms 1.5 gadiem zzk… pielauju, ka ar musdienu inflaciju tagad ari ir 0.60Ls. Veljoprojam letak neka uzbties :)[/quote]
pa 0.60 ir ar gumijas blīvīti, pa 0.20 varētu būt bez tās
krietni jāapdomā vai pirkt lētāko vai tomēr investēt krietni dārgākajā :)
Vai tad tev nekāds līdzi vazājamais pumpis nav? Tie parasti der abiem ventiļu veidiem un pat tam jokainajam ‘velo’ ventilim. Jebšu īsti vīri backup’us netaisa? ;)
Runājot par pumpjiem neslikts vaiants ir šāds:
Bišķi par lielu, lai stiprinātu uz velosipēda, tāpēc neapgalvoju, ka aizstāj mazo pumpīti pie rāmja, bet kā mašīnā līdzi vadājams pasākums ir gandrīz ideāls, ja pirms sacenēm sanāk riepas manīt utml. Ir viņiem arī šosejniekiem paredzēts modelis, kurš pumpē lēnāk, toties sirsnīgāk. Man viens paziņa taisijās šādus LV tirgot, tāpēc dabūju demo, bet pasākums šķiet apsīcis esam. Ja kur importos ieraugāt, tad rekomendēju.
blieztunmaukt rakstīja:
cx, kur tik lētu pāreju atradi? ap 0.60 Ls viņas parasti maksā.
Tas bija pirms 1.5 gadiem zzk.. pielauju, ka ar musdienu inflaciju tagad ari ir 0.60Ls. Veljoprojam letak neka uzbties :)
pa 0.60 ir ar gumijas blīvīti, pa 0.20 varētu būt bez tās
krietni jāapdomā vai pirkt lētāko vai tomēr investēt krietni dārgākajā :)[/quote]
Manā saimniecībā ir abu veidu. Kura labāka nemāku pateikt, kura gadās pie rokas pirmā to lietoju.
Kāda jēga ir no mazajiem ventīļiem? Vienīgais ko esmu pamanījis lielāks čakars jo nevar jebkurā benzīntankā vai mašīnas pumpi piepumpēt ratus. Gribi vai nē jāstumj līdz mājām vai veloveikalam