Aizmugurējās rumbas izjaukšana

Sveiki,
gadījās ķibele ar pakaļējo rumbu - pazuda brīvgaita. Izjaucu tik tālu, cik redzams bildēs, bet īsti nezinu, kā tikt tālāk. Izskatās, ka vienīgā darbība tālāk iespējama ar 12mm seškanti, pēc loģikas liekas, ka labā vītne, bet turas tik stipri, ka sāk zust pārliecība, vai daru visu pareizi. Ko ieteiksiet?

vakar gadījās tieši tāda pati ķibele, es aiznesu uz servisu un nomainiju rumbu :)

Atskruuveejot seshkanti Tu nonjemsi no rumbas korpusa visu tirkshkji.
Lai izjauktu tirkshkji Tev buus vajadziiga speciaala atsleega.

Tu domā visu rumbu ar pārspieķošanu??? Es gan ceru tikt pie “sunīšiem”, vai kas nu tur ir, gan jau kaut kas vienkārši sabiris…

jā visu rumbu pie tam tiku pie krietni labākas vismaz es tā ceru ;)

Paldies par info, bet tik tālu vēl neesmu nonācis :( Vispirms jāmeklē jēdzīga seškante…

Kā vispār ir ar to iekšējo detaļu pieejamību, nebūs ar uguni jāmeklē?

priekškam Tev seškante ja Tu gribi pie suņiem tikt ? izņem to piļņiku kas ir bildē, tur būs gultņu sēžvieta kura ir arī uzgrieznis un ar tūlu ko Vanags iebilžoja atskrūvē, būs Tev gan suņi gan bumbiņas, seškante Tev palīdzēs izārdīt rumbu,bet pie suņiem netiksi

Hmm, ja piļņiks ir tas metāla gredzens, to izņēmu, bet kā bļodiņa var būt uzgrieznis, nesaprotu, nekādu robiņu priekš tūļa nav, drīzāk izskatās, ka varētu būt no otras puses sitama ārā…

(šo murdziņu neņemt par pilnu!)

nes uz servisu jo izklausas ka tu neko nerubii

Tev jaaskruuvee valjaa shii dalja

Lai tiktu klaat iekshaam

nevajag pirkt speciālo seškanti, lai atskrūvētu. To var izdarīt arī ar punktsiti un āmuru.

JOHAIDĪ!!! Nu gan nolohojos! Gribēju jau apvainoties par jūsu sašutumu un tad tik ievēroju, ko esmu aizsūtījis - bildi no otras puses! Lai nu kā, liels paldies par konstruktīvajiem padomiem, ceru, ka smieklu un šoka deva jums nenodarīja lielu skādi :)

whaa? var jau, bet nekāds nestandarts jau arī nav vajadzīgs, parasts 6kantis! tb pirms močit ar āmuru, pačeko, kādi 6kanši mājās!

Zobus sev arii labo ar punktsiti un aamuru? Zobaarsti tak taadu vaajpraaata pikji pleesh, visu to tak pats var izdariit…

Vainīgs izrādījās suņu gredzens - apmēram 20mm diametrā, ~0.5mm resns. Kurš šādu var notirgot?

nav jau runa par to ka seškantes vietā punktsiti izmanto, bet lai dabūtu nost to bļodiņu, kur gultņi.