man sebos pat sagaadaa baudu skriet garaam tiem, kas nelabaa balsii bljaustiidamies MINAMINAMINAM chunjchina ar mazo zobratinju , citreiz var atpuutinot kaajas leenaam tipinaat vinjiem liidzi un tad kalna galaa pazust zilajaas taalees ar svaigaam kaajaam ,kameer shamie aizelsushies bezpeekaa peeta pulsometru
bet kopumaa lai jau tas mazais tur ir , taapat pa mezhiem vizinoies noder, bet lielo priekshaa gan naakamo skatiishos 48 nevis 44
velovelo: uz cik tad domā braukt? Man ar 42-11 komfortablais ātrums ir ap 55, varbūt pat 60, tālāk gan jau sāktos fleksis. :) Kaut gan, kad kādu laiku biju pabraucis ar 48, pārejot atkal uz 42 bija mazliet dīvaini, ka daudz vairāk jāizmanto pēdējie zobrati uz kasetes.
[quote=elektrolitr]
P.S. Es brīnos, kāpēc tie visi gudrie nebrauc ar Singlespeed? Uzliec 53-14 un mauc ĀTRI![/quote]
Reizēm braucu ar 46-17 singlespeed, un nav ne vainas. Arī Siguldniekā esmu ar tādu uzbraucis.
Iepriekšējā Baložu gonkā tautā pirmo vietu paņēma singlespeed…
Ja spēks ir tad pārējais - sekundāri
to Klanis: par kadenceem diemzheel neko nevaru pateikt, bet noteikti ka mazas, jo ir sajuuta ka kaajas kalnaa braucot vairaak nogurst no grieshanas uz rinkji nevis spieshanas, betnu tas jau katram individuaali un savs ritms , es tad labaak pieceljos kaajaas un ljauju lai pasha svars spiezh uz leju pedaaliiti, nezinu vai tas pareizi, betnu reiz skatiijos Tour de France un tur shamie ar nekautreejaas piecelties kaajaas kad brauc kalnaa, taakaa nekas nepareiz tas nevareetu buut
un taados maucamajos gabalos kaa Siguldas sebs jau pat vareetu bez videejaa iztikt, faktiski vinjsh vajadziigs tikai lai nebuutu kjeede jaalauzh shkjeersaam laizhot no lielaa uz lielajiem aizmuguree. un kaa ta kaadrezi ar Ereliukas pusaudziiti krustu shkjeersu tika visi Tukuma apkaartnes mezhi izbraukaati kur kalnu netruukst un kameer par aatrumiem neko nezinaaju shamos arii nevajdzeeja, mauca tik
Nu jā, tas jau vispār katram individuāli. Es pēdējā laikā braucu ar diezgan ātru kadenci. Visu ziemu nobraucu ar amsterdamnieku, kuram aukstumā nedarbojas ātrumu pārslēgs, tādēļ, lai ātri brauktu, reizēm sanāca ar 44-19 tiešajā robā iegriezt arī līdz 44 km/h, kas, pārrēķinot, sanāk tuvu pie 150 apgr./min. Tādēļ tagad tie lielie zobrati liekas mazliet par daudz. :)