Afxentia 2007 XCP, Macheras Mountains, Cyprus

var pasekot līdzi, kā iet Ivandai.

Rezultāti:

http://www.cyclingnews.com/mtb.php?id=mtb/2007/mar07/sunshinecup072

Svecieni visiem Latvijas velo braucejiem un faniem, ceru ka sapratisiet, jo rakstu bez garumzimem.Prieks ka sekojat lidzi.Vispirms par pirmiem iespaidiem, ierados nakti ap 3, mani sagaidija kartigs vecis ar melnu bardu un lielu vedaru, ar baltu lapu, uz kuras lieliem burtiem rakstits IVANDA, prieks.
Pec tam devamies uz busu, protams, ka gribeju iesesties sofera vieta, sakuma tik jocigi ka kustiba pa otru pusi, veiksmigi nokluvu viesnica Mariandy, 3 zvaignes, sava divvietiga istaba ar TV un man par prieku divi krievu kanali, vismaz neliela sajuta kaa majas.
Mazliet izpakojos un gulet, otra rita pie brokastu galda skatos tik daudz velobrauceji, liela komanda no Polijas, MTB brauceji, kadreiz LOTTO, tagad Halls un vel sosejas komanda, cilveki kadi 25. Vel no Austrijas, Vacijas, Rumanijas, Ungarijas, Serbijas, Izrelas,Latvija viena parstava, tik divaini ka esi viens.
Devos iepazit apkartni, ir skaisti, bet godigi sakuma biju vilusies, bet pec tam kad sacensibu diena ieraudziju isto kalnu, tad domas mainijas, skita ka seit koku un mezu vispar nav.
Par sacensibam, patiesiba bija loti gruti, +25 gradi, skita ka esmu tuksnesi, tik krsti, kad ierodas no kartigiem minusiem.Veiksmigi iztureju lidz galam, pec sacensibam biju loti bediga, gribejas jau daudz labak, zaudeju meitenem kuram neesmu zaudejusi, bet tad apdomajos un ko var gribet, ja neesi ilgu laiku sedejis uz ritena, dienu atputos un nakamas sacensibas kross, jau bija labak, kajas vairak klausija, trase loti interesanta ar gariem un staviem kapumiem, protams sarezgitiem nobraucieniem, sakuma, atzisos godigi mazliet baidijos, bet izdevas visas reizes tos nobraucienus izbraukt.
Ta nu atkal iepazistu apkartni un gatavojos sezonai, sis sacensibas ieklaujot trenina procesa, galvenie starti vel prieksa, lai tik si nometne nak labuma.
Tagad sacensibas 11. marta atkal kross.
Esmu sadraudzejusies ar austrietem, divas masas, un diviem dzekiem no komandas Bik in Cyprus, jauki cilveki.
Nu pietiks, ja par garu, tad gruti izlasit, lidz nakamai reizei, visu labu, sutu siltus sveicienus.

Man jau šķiet, ka par īsu! Varētu lasīt vēl un vēl! :) Lai veicas… tiksimies trasē! ;)

Sveiki lidzjuteji.
Atkal viens kross pieveikts, tas bija super, bet gruti.
Trase gruta, interesanta, stavi kapumi un nobraucieni, pasa beigas kad iebraucam pilseta , braucam leja pa trepem tas bija jautri.
Vis no sakuma, bija jauka diena, pie viesnica busu kas vedis ta ari nesagaidjam, laiks gaja, izsaucam taksi un ieradamies tur 30min pirms starta, labi ka numuri jau bija panemti ieprieks. Mzliet iesildijamies un starts, rakstits bija ka vienu min aiz veciem, sanaca ka dala saka atrak un dala velak, nekas viss notiek, tad bija starta aplis un tad tikai trase, pa starta apli pirmas meitenes norava taisni, pirmas 4 braucejas aizbrauca taisnaku celu, t.i. izlaida vienu lielu, stavu kapumu,bet rezultatus atstaja, jo bija tacu starp vinam Sabine Spitze, liela komanda un laba brauceja, ne jau braucejs vainigs, tur nebija ne noradijumu, ne cilveka, par laimi man ka biju otra grupa mes pamanijam ka janogriez, jo tad jau piesteidzas tiesnesis ar mopedu un noradija kur braukt.
Pirmais aplis gruti, kajas tik mikstas un laiks karsts +30, bezvejs, pati jau ar savu sniegumu neapmierinata, bet ir labi.3 apli grutaja nobrauciena nokritu, lidoju ka putns pariu sturei, ir daqzi zilumi, bet viss beidzas veiksmigi, tikai zel savejais ferrari, lielu bukti rami dabuju…
Tagad trenejos talak un nakamas sacensibas jau svetdien, tepat netalu no viesnicas, turam ikskus ata Latvija

Sveiki Letini, te atkal Es, jau ieprieks atvainojos par kludam, kad gribas atri uzrakstit, kads lieks burts ar trapas, ha…ha…ha
Ok nu mazliet par Kipru, ja kadam interese, tad lasiet.Man ka sievietei loti nepatik vietejo viriesu uzmaniba, man skiet parak uzmacigi, varbut viniem skiet ka ta ir draudziba, bet ne man nepatik.Ta ka no ritiem celos ar sauli, t.i.6.30, nav laika starpibas ar Latviju, pastivejos pa gultu un tad eju uz juru, pastaigaties un iestiept muskulus, katru reizi majas atgriezos ar sauju skaistiem gliemezvakiem, tad nu pie juras ir jautri, vel ne vienu dienu nav bijis ta ka kads nepienaktu.Ta nu mierigi pastaigajos un kartejais vietejais, laipnas virietis ir klat, no kurienas, ko dari, cik ilgi, ja, ja dzirdeju, ka pie jums skaistas sievietes, ja tagad redzu Jus esat skaista un ta talak. Protams patkami dzirdet komplimentus, bet ta ka mazliet bail. Reizem ari treninos, auto apstajas, piedava aizvest, paradit Kipru, pipina, ne jau tapec ka trauce, ka pie mums Latvija, bet izrada savu interesi. Nu labi pietiek par vietejiem.
Par edienu, kartigu vietejo maltiti neesmu nobaudijusi, t.i. neesmu bijusi restorana, viesnica edu brokastis ir Ok, ari vakarinas, vienmer ir gala vai zivis ar mercem un loti daudz zalumi, tas labi. Tapat ka LATVIJA loti daudz lieto kartupelis, tikai seit vini tadi gari, lieli un mazliet skabeni, bet garsigi, speciali pec musu pasutijuma vara makaronus, loti garsigi risu edieni, bada neesmu, pusdienas kaut ko istaba uzbuveju, parasti tie ir nesladie musli ar svaigam zemenem un bananiem.
Par nakamo krosu, notiek tepat netalu no viesnicas 5 min lidz trasei, vieta saucas forsi Voroklini, tikpat ka majas.Vakar biju apskatit trasi ar vietojo MTB komandu, aplis gars augsa leja un divi normali nobraucieni, viens tads grutaks stavs, caur akmeniem un likumains, prieks ka man izdevas ar pirmo reizi, tad jau rulle, busu kaut ko apguvusi. Redzesim ka bus svetdien, mazliet kajas piedzitas, bet es tacu seit esmu lai trenetos, turat ikskus unnenemiet launa, ja nav tik labi rezultati.
Lai veicas un tiekamies vel vienu reizi, LAIMIGI.

Ivanda, lai veicas! Tiekamies Reaktorā! ;)

Ļoti jauki ka Ivanda atraksta, pastāsta kas notiek augstākā MTB līmenī. Vai sanāk arī kautko uzbildēt? Vizuālais materiāls ļoti noderētu. Turam īkšķus, lai veicas!

Ko ta tu gribēji ? Viņi tajā salā tak sievietes 2reiz gadā redz, kad mači 1 reiz, otreiz, kad atbrauc autoveikals :)

turam īkšķus par Ivandu!
nu nav jau tajā Kiprā tik traki :)

Sveiki fani, esmu neta.
Par svetdienas sacensibam varu teikt ta labi un stulbi, kapec ta!Diena bija jauka, pec tris dienu lietus atkal saule un diezgan normali+25.Sacensibas tepat netalu no viesnicas.Aizbraucu normali iesildijos, satiku konkurentes jau pazinas, parunajam un visas uz starta, manuprat kadas 14 braucejas, vairums stiprako meitenu jau prom.
Pirmo starta apli, pirmo reizi, nobraucu kopa ar pirmajam meitenem, skiet ka vinas nebrauca atri, varbut tapec noturejos, jo parasti starts man ir visgrutakais, daudz pie ta jastrada.Labi, talak, pec tam devamies uz isto apli, kur sekojas normals pacelums uz kadam 12 min, tad saku atpalikt, nu nevareju, ka devu virsu, vispar kajas mikstas, mazliet atlaidu, tad ar zaudeju izredzes pacinitis vismaz par 5vietu.Ta nu braucu mazliet aiz spanietes, viss izdevas labi, nekritu, tehnika vel turas, bet jau iet uz beigam, ratam gultni gaudo, lidz ar to kede krit nost, bet to saremontes majas, daksa ar jau so, so, bet manu svaru iztures.
Ta nu pats interesantakais, pirms pedeja apla braucu aiz spanietes, ar domu, ka nakama kapuma vinu dzisu, jo redzu ka vina gurst, 10metrus pirms finisa, kur bija tiesniesi, mani apstadinaja un teica viss, apstajos, nesaprasana, izbrinita, sis man numuru nost un saka briva, jautaju KAPEC, plata rokas, jo mani tacu nenodzina un pat laiks vel daudz.
Pastaveju, soka, atguvos, devos uz finisu pie UCI komisara, vaicaju, KAS notiek, vins paskatas saraksta, sazinas pa raciju ar to ieprieksejo tiesnisi un pec tam saka man, mes atvainojamies, loti zel, ta bija kluda, vins sajauca, tad talak, UCI kom. saka, ja velaties varat turpinat ari bez numura, mes atlaujam, ta nu stavu un izlemu, protams ka turpinasu, gribas nobraukt lidz galam un dabut punktus, ta nu devos trase ar dusma un asaram acis.
Vismaz nobraucu lidz galam, pec finisa, pienaca komisars un sacija ka pieskiris man 10 vietu, kada man bija tad kad apstadinaja 10 vieta, nu labi ka ta, ari 9 vieta nebut slikti, luk tads piedzivojumd.
Par bildem, tas bus velak, kad busu majas, trase ir duadz fotografu, viens apsolija man atsutit, ceresim, ka ta bus.
Nu tad svetdien pedejas sacensibas Nikosija, otra kategorija, zinu, ka tas bus pilsetas parka, nekas gruts, diezgan atra trase uz 3km.Tur ari dzivo divi latviesi, viens dzeks kurs brauc zem LV, brauksu atrak un paliksu pie viniem, apskatisu lielo pilsetu.
Nakamo pirmdien jau majas, LAIMIGI, turat ikskus vel stiprak ataaaaaa

Atved živenes faniem.

Kipras živenes skan labi. 8)

Nez ko tādu ir jāizdara trasē, lai apstādinātu un fiziski diskvalificētu (it kā to nevarētu vnk veikt rezultātu tabulā).

p.s. Bildes tiešām gribas redzēt.

labāk atved siltu sauli un labu laiku ;)

paldies, Ivanda, bija interesanti palasīt kā Tev klājas!
turies! :)

Labāk dod DSQ trasē. Jo faktiski tu līdz beigām esi ārpus kārtas, un vari ietekmēt pārējo sportistu rezultātus gan palīdzot, gan arī tīšām traucējot.
No otras puses, ja sportists nav vainīgs, zūd jēga/iespēja iesniegt protestu. Ivanda arī vienu vietu pazaudēja un dažus UCI punktus.

Tikai kā var tiesneši šitā kļūdīties, tas gan ir nesaprotami.

varbuut saulesduuriens

a viņiem tur raksturīgais dienvidnieku pofigisms un flegmatisms :(
tip- kavējat lidmašīnu? nekas, pēc nedēļas iet nākamā :)

A kur steiga?

pareizi, pareizi - braucam gonkas nesteidzoties ;)

halvu atved ne živenes,tur tie gruzīni to mantu māk brūķēt!Tev labi raksti sanāk:),būs šosejas sliņķi ar jāsapurina lai dod šitādā garā!

Paldies Ivanda, par tik skaistiem aprakstiem. Kad tos lasu, tāda sajūta kā pārnesos uz turieni.
Veiksmi Nikosija!