Ir jau pierasta lieta, ka dabū pērienu no brāļiem igauņiem, bet kas ta nu, arī no brāļiem lietuviešiem - pa mici. Izrādās, viņi tīri ātri māk braukt arī pa zemes ceļiem.
Sacensības bija labas, tik daudz kalnu pat Siguldā un Cēsīs nav. Leiši būtu vairāk , ja regulāri būtu kādi mači tuvāk robežai.
Paldies organizatoriem.
…paldies par komentāriem, šo to jaunu uzzināju… mūžu dzīvo, mūžu mācies… nekad nebiju iedomājies, ka šampim var būt derīguma termiņš…
Aizmuguree stavot taa isti to dzirdeet nevareeja! Es arii meeli izkaris izlikos no kalna lejaa, lai finisheetu un tad izraadaas, ka vel kalnaa jabrauc, bet nu nekas, speks atrdaas beigas. Par lidlauku - tiesham skaidri nebija noradits kurs sakas un beidzas laika njemshanas vietas, prasijas skaidraak. Kopumaa gonka ok, ja neskaita, ka uzvaretajas shampim bija beidzies termins pirms pusgada un ngarshoja ne peec kaa, bet tas taa - visiem kriize! :)[/quote]
Šampim nav derīguma termiņš ;) Uz tiem raksta tikai izgatavošanas laiku
Aizmuguree stavot taa isti to dzirdeet nevareeja! Es arii meeli izkaris izlikos no kalna lejaa, lai finisheetu un tad izraadaas, ka vel kalnaa jabrauc, bet nu nekas, speks atrdaas beigas. Par lidlauku - tiesham skaidri nebija noradits kurs sakas un beidzas laika njemshanas vietas, prasijas skaidraak. Kopumaa gonka ok, ja neskaita, ka uzvaretajas shampim bija beidzies termins pirms pusgada un ngarshoja ne peec kaa, bet tas taa - visiem kriize! :)[/quote]
Šampim nav derīguma termiņš ;) Uz tiem raksta tikai izgatavošanas laiku[/quote]
Tas noziimee ka deriiguma terminja nav, var staaveet muuzhiigi? Nu nezinu - bet garshoja shampis dranjkjiigi, pat suudiigi sametas, un ne man vienam… Taa kaa deriguma termins vien tas ir tur virsuu, jo kaa gan savadak var pateikt cik ilgi deriigs?
drīz tas ir kad? :)
[quote=radiohead][quote=Ligy][quote=radiohead]
Šampim nav derīguma termiņš ;) Uz tiem raksta tikai izgatavošanas laiku[/quote]
Tas noziimee ka deriiguma terminja nav, var staaveet muuzhiigi? Nu nezinu - bet garshoja shampis dranjkjiigi, pat suudiigi sametas, un ne man vienam… Taa kaa deriguma termins vien tas ir tur virsuu, jo kaa gan savadak var pateikt cik ilgi deriigs?[/quote]
IV. Fasētās pārtikas preces, uz kurām nav jānorāda ne minimālais, ne galīgais derīguma termiņš
12.3. dzērieniem, kas satur desmit vai vairāk tilpumprocentu alkohola (ari vīnogu vīni);
tas likumā rakstīts un ar to arī viss pateikts ;)
Pārbaudīju. Rīgas šampim ir rakstīts “ieteicamais” izlietošanas laiks:)
Veikals “Tev” Grobiņā, Rīgas-Liepājas šosejas krustojumā ar Priekules ceļu, cik sapratu no turienes tika izcelts viss šampis un burbuļūdens, kas bija plauktos, lai pēc tam nokļūtu Embūtes velomaratona uzvarētāju rokās…droši vien kāda pudele bija vnk aizstāvējusies par ilgu…
[quote=iwars]Pārbaudīju. Rīgas šampim ir rakstīts “ieteicamais” izlietošanas laiks:)
Veikals “Tev” Grobiņā, Rīgas-Liepājas šosejas krustojumā ar Priekules ceļu, cik sapratu no turienes tika izcelts viss šampis un burbuļūdens, kas bija plauktos, lai pēc tam nokļūtu Embūtes velomaratona uzvarētāju rokās…droši vien kāda pudele bija vnk aizstāvējusies par ilgu…[/quote]
Es gtan nezinu kādu jums burbuļūdeni tur deva, bet ar šampanieti ( īstu) ir tāpat kā ar vīnu - Jo vecāks, jo labāks.
Ja tas ir bijis Rīgas šampanietis ( patiesībā to emaz nevar nosaukt par šamanieti) tad gan vaidzētu būt termiņam, bet īstajam ir tikai izgatavošanas / fasēšanas datums.
Nu tad beidzot! Bildes varat apskatīt šeit. http://www.cityclimbers.lv/index.php?id=5&g=Velo/Embute2009
[quote=DzintarsP][quote=iwars]Pārbaudīju. Rīgas šampim ir rakstīts “ieteicamais” izlietošanas laiks:)
Veikals “Tev” Grobiņā, Rīgas-Liepājas šosejas krustojumā ar Priekules ceļu, cik sapratu no turienes tika izcelts viss šampis un burbuļūdens, kas bija plauktos, lai pēc tam nokļūtu Embūtes velomaratona uzvarētāju rokās…droši vien kāda pudele bija vnk aizstāvējusies par ilgu…[/quote]
Es gtan nezinu kādu jums burbuļūdeni tur deva, bet ar šampanieti ( īstu) ir tāpat kā ar vīnu - Jo vecāks, jo labāks.
Ja tas ir bijis Rīgas šampanietis ( patiesībā to emaz nevar nosaukt par šamanieti) tad gan vaidzētu būt termiņam, bet īstajam ir tikai izgatavošanas / fasēšanas datums.[/quote]
Tas bija sovetskoje ingristoje :)
Paldies par bildēm, bet vēl lielāks paldies par labo gonku:) Likās interesantāk kā pagājušo gad - gan kalni, gan nebeidzamā pļava un finiša kalns:). Braucu 25km, bet likās pietiekoši grūti, lai finišā būtu gandarījums par paveikto! Man laikam arī paveicās, ka visu laiku braucu grupiņā un par marķējumu arī nebija jālauza galva:)
Man rāda vien tukšumu un geocaching banerīti. Ko nu?
Man rāda vien tukšumu un geocaching banerīti. Ko nu?[/quote]
Hmmm… Padomāšu.
Man rāda vien tukšumu un geocaching banerīti. Ko nu?[/quote]
Hmmm… Padomāšu.[/quote]
Citas galerijas pa smuko!
Tagad bildes ir redzamas, tika salabots.
[quote=iwars]Pārbaudīju. Rīgas šampim ir rakstīts “ieteicamais” izlietošanas laiks:)
Uz manējās pudeles kā ieteicamais izlietošanas datums ir kaut kāds 2012. gads, tā ka garšas īpašības zaudējušais eksemplārs droši vien būs nelaimīga nejaušība.
Ir gan savulaik gadījies, ka ledusskapī ļoti ilgi aizkavējies šampanietis kļūst saskābis un nebaudāms, neskatoties uz alkohola procentiem.
Paldies Eduardam par bildēm!